The show must go on!

GRATTIS STEFFI! Idag är du en stor flicka, du får köpa 2,25or och folköl på konsum vafaaaan! Så nu kan du och jag fjortissupa järnet!!! ;) Du och jag ska ut ut ut ut uuuuut! SÅ länge du har väntat, och jag med;) men äntligen, så är du ARTON!

Idag smäller det, jag och Linn ska lägga oss under gadden...buuuh, jag är lite smått nervös faktiskt. men med musik och vänner så går allt!

Om två dagar lämnar jag Sverige... Barcelona, Paris here I come!!! :D  

Pappas söta sms i morse:

Hej, Puh det är så varmt att jag knappt orkar skriva. Nu skall vi äta räksallad till lunch på en restaurang vid stranden. Sen blir det bad i det äckligt varma vattnet. :-C Pappa åsså mamma

Pappa åsså mamma?! Gulligt va?! Haha...^^
                                                           image33



Nu i efterhand så kan jag undra vad det var jag var så rädd för?! Varför var jag så nervös?! Tatueringen är gjord och klar, och mandapanda är nöjd och glad (: Den tog fem minuter att göra, och kostade 500 spänn (Jag hade räknat med en tusenlapp så jag var nöjd). Linn och Hannes var med mig och det var ett underbart stöd, tack ska ni ha! Och Linn nu har jag bokat in tolfte januari för dig:D YEAH!

Ett annat fynd idag var jackan på HM som kostade trehundra. Jag har kollat på den förrut, när den kostade 700, men tur att jag inte köpte den då iaf. Hursomhelst så är den grön och fin. (: Skönt att man kan ha storlek 36 i jackor!

Snart ligger Sebbe under gadden och vi önskar honom lycka till, gråt inte ihjäl dig , lille pojk. ;)

Simma lugnt!

RSS 2.0