Ryssland

Jag hatar att tvätta och jag hatar att packa. Men förhoppningsvis är det värt det. Om 26 timmar åker jag. oh God! Jag är supernervös och flygrädd. :O Usch! Dessutom undrar jag hur det kommer gå. Kommer det bli kul, alldeles förjävligt eller helt oförglömligt? Jag hoppas på förjävligt, oförglömligt, kul! =) Mamma kommer hur som helst hem imorrn och hjälper mig packa. Jag fick tillochmed med mig mat hem från jobbet idag. Två chorizo,en till mig och en till mami. :)
Jag har inte träffat mina föräldrar på länge. Pappa är i Norge. Mamma är och campar. Syrran är i Spanien, och nyförlovad är hon också. Dennis var faktiskt hemma i förrgår, men det spelar knappt någon roll för vi har fortfarande nte lärt oss att prata med varandra normalt.

Idag skrev jag in mig på en körskola. Ahlbäcks! Bra priser och roliga människor. Dessutom pluggar ju Linn där med, och då är det ju givet! ;) Bokade tillochmed in en dubbellektion den sjunde augusti kl. 15. Fan va najs!
Och jag har inte ens kört i stadstrafik än..^__^

Jag såg en film innan, den gjorde mig alldeles lycklig. Stolthet och fördom, heter den. Någon som har sett? Underbar! Funderar på å kolla på en geishas memoarer också medan torktumlar kör högvarv. Men fan.

Funderar på att dra hem en snabb sväng till Ronny och ta en öl eller tolv, som han beskrev det. ;) Men nej. Bastian sover, och gud vet om inte jag också gör det snart.

Idag var jag och Sebbe inne i stan! han följde med mig för att jag skulle åka hem, och han ville bjuda på glass. Det blev en såndära plusbägare med mjukglass och två kulor. Blåbär och citron-lakrits. Jag kom på att jag har tröttnat på glass. Allt gratis skit jag får på Skärshult liksom.,

Nämnde jag att jag har brännt mig? På fritösen i söndags när fyra tyskar kom kl 10 och skulle ha 150 g hamburgertallrikar. Det tar ju ett tag att starta köket vet ni! En kvart sådär, men fan. Jag lärde mig att fritöserna blev heta direkt. Men sen är det ju inte heller ovanligt att jag bränner mig. Ni som känner mig vet.

Äntligen har tangentbordet och datan börjat fungera igen! Skärmtangentbordet suger. :( Usch då!

Hittade en skjorta idag på Carlings. Jag är stammis där och kommer jättebra överens med expediten. 99 kronor kostade den however.

Idag på jobbet skämde jag ut mig totalt. Vi hade inget å göra så jag stod och svängde runt och gapade till Mika och helt plötsligt ser jag någon som ler mot mig och säger: det blir nog bra...Oops. men är det inte det som kallas att bjuda på sig själv? Kunden blev nog glad sen iaf. ^^ 

På väg till jobbet höll jag dessutom på att cykla över en orm. Synd att jag missade, fy fan vad jag hatar dom jävlarna! Spindlar och skit går alldeles utmärkt, men små snabba grå-gröna ormjävlar kan brinna i helvetet! :@





image8

Utan Sebbe i sjutton dar, hur ska det gå? :S Usch. Fy fan! BLÄ! Men vafan. Det är en once-in-a-lifetime-oppurtunity. 
Sebbe. <3 Sebbe. <3 Sebbe. <3 Sebbe. <3 Sebbe. <3 Sebbe. <3 Sebbe. <3 Sebbe. <3 
 

RSS 2.0