Ätrafors - Ginsten

Idag var jag hos Sebbe en stund och vi drog och plockade jordgubbar med hans mamma, benny och jonny. Vi fixade lätt ihop 14 liter, och tjänade därför skitmycket pengar:D
Efter det åkte jag hem och satt och krängde chips och bajs. Mamma, pappa och syrran har åkt iväg och dennis och daniel vetefan hur längesen det var sen jag såg dem sist.:(
SÅ nu är jag ensam hemma och har skittråkigt.

Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Har varit i skogen och spelat match mot ätrafors-ginsten. Det var skitkul och spela och resultatet var ALLT annat än rättvist! :@ Så därför tänker jag inte nämna det här.
Domarn var jättebra han är bara jävligt duktig på att inte visa det. ;)

Vet ni vad som är smidigt? Att jag och Sebbe har samma storlek, så jag kan låna hans jeans, och de sitter bra också.:P

Imorrn ska jag upp tidigt och åka in till stan, jobba fem timmar sen träffa Sara, Dino och Steffi och dinos alla kompisar. Vi ska grilla och sen tror jag vi skulle ut till Tylösand en sväng. Däremot blire nyktert för min del eftersom jag ska jobba på lördag också! Men pengar, det är lätt värt det!
image7

Hultsfred och jobb!

Amanda, Sebbe och Sebbe i Danmark.Jag och Sebbe.

Hulstfred med Amanda, Sebastian och Sebastian. <3
Sebastian Troff.Jag, sminkad...




Okej, nu var det länge sen jag skrev här. So, what's new?
Tja. Hultsfred förra veckan:D Underbart var det, förutom att musiken sög. Det jag gillade mest var Sahara Hotnights, Flogging molly och The Ark. Billy Talent var så dåliga live att man bara ville lägga sig ner på marken och gråta...:'/ Usch så besviken jag blev.
Men festandet då? Haha jo visst fan festade vi. Kolla DISTURBANCE på bilddagboken, så hittar ni en hel del bilder sen Hultsfred. Själv har jag inga.
Johanna träffade man där med, bland annat. Det var skoj.

Kan ju inte påstå att sebbe och jag sov bekvämt. Vi hade ett underlag, en uppfälld sovsäck över oss och inget mer. Ingen kudde eller så.:P men det blev smidig packning hursomhelst, och man är ju knappast där för att sova ändå, eller hur?

två bra saker fick jag ut av Hulstfred, saker jag inte haft en aning om sebbe innan, som har kommit fram nu., och de grejjerna gör mig sjukt glad:D Det är inte bara jag nu! Han är också svartsjuk. Då slipper jag känna skuldkänslor...men ändå, det finns alltid gränser och ingen av oss är jättesvartsjuk ändå. Vi är alldeles lagom, och helt underbara för varandra.
För övrigt - What happens in Hultsfred stays in Hultsfred!

Idag har jag jobbat på Skärshult. Lärt mig laga mat där, vilket innebär lönehöjning!!! :D YAY! Dessutom är det skitkul. Jobbade på McD i måndags och ska jobba där fredag, lördag också:P Har fått mitt schema för Skärshult nu och det kommer aldrig gå ihop med McD! men jag får helt enkelt byta hit och dit. Jobba ska jag göra, och pengar ska jag få! mitt mål är att spara ihop så att jag kan köpa en kamera, klara mig i Ryssland (som närmar sig) och så  att jag och Sebbe my love, kan åka iväg i höst. 
 
Ikväll skulle jag egentligen på muck-fest. Syrrans pojkvän är färdig med lumpen, så han skulle firas. Men jag åker inte, för mamma tycker att jag är borta för mycket..:/ Det suger. Men vafan ska man göra, vill inte gärna bråka med mamma heller. För hon är ändå världens bästa väldigt ofta. <3

Idag har jag lärt mig att älska vitlöksdressing som man doppar morotsstavar i. Gratta mig? ;)

Något annat nytt? Ja, min norska "vän" är back in town.:/ What to do, what to do. . . . .

Over and Out!

Morgon!

Solen skiner och jag blir så glaaaad! Det är nu det börjar igen:D Att man vaknar och känner - JAG VILL UT! ut och springa. Så idag gjorde jag det. Stack ut och sprang slingan... 3 km. Känns vldigt skönt och jag är hemskt nöjd över mig själv!
Matchen igår förlorade vi med 3-1. Men jag tycker vi spelade bra, och jag är nöjd över min insats. Och det viktigaste är ju att man har roligt!

ikväll är det fest...eller? jag har inte riktigt bestämt mig än..:/ What to do...>_<. Jag lutar åt fest iaf.

Har fått en grej för Jack's mannequin nu igen. så bra så bra så bra!

Längtar efter Hultsfred så in i bomben! Men jag är ändå orolig att jag kommer få jobb under nästa vecka..och då blir det inte lätt att byta bort tiderna..:( Men vafan! min chef ska också dit så han förstår nog. (A)

Funderar på om jag ska sätta mig ner med frukt och grovt bröd och se Fight club som alla tjatar så mycket om. (A) Sen ska jag packa inför Hultan och lämna en del grejer hemma hos sebbe. Så blir det inte lika mycket sen.

Mimmi tjatade om att jag skrev för mycket på bloggen. Stackarn orkar ju inte läsa allt.xD Så därför avslutar jag denna bloggen för idag. ;)

Over and out!

Fotboll

Igår var det Island - Sverige och idag är det Hylte - ? Jag vet faktiskt inte vilka vi möter, men skit samma. Spelet är inte mindre roligt för det. Igår blev det 5-0 till Sverige. =) Mellberg var uppe och scorade vilket jag tyckte var väldigt roligt, men det lätt roligaste målet var ändå allbäcks "straff" som gick in:D Sinnersförvirrade islänningar borde inte va på plan. (A) Iofs fanns där sinnesförvirrade svenskar också, men ändå.

Har precis kommit ifrån symaskinen..>_< År sen jag satt där och jag kom knappt ihåg hur man gör. senast ja sydde var sexan. ^^ Hultsfred närmar ju sig och då är det dags å fixa fram lite kläder. Har en hel hög på sängen med lite smågrejer. Sebbes rosa kallingar som jag ska spexa i, en kjol, en klänning och sådär fem-sex linnen och en bikini. ÅÅÅH! vad jag längtar.

Jag vill ut och köra...NU! Men men. Imorrn ska jag och Sara förhoppningsvis ha lite quality-time och spela golf. Det ska bli superkul och jag har en känsla av att både hon och jag, behöver det.

idag var det avslutning i skolan, och det var nog fan den sämsta avslutningen sen...tja...ever! skittråkigt var det verkligen! Jag och Sebbe stack hem till honom och spelade Worms på Xbox. Haha hur man kan roa sig med det, ja, det är ju frågan. Men testa! Det är värt det.

Idag är det sådär 28 grader och jag kommer stekas ihjäl på plan. AHH! det här är ett life-is-good-moment!

Over and out.

Nisse

Igår var jag och Sebbe på sjukhuset och hälsade på Nisse. Klanten sprang Drakaloppet (1 mil tror jag) med penicillin i blodet, och hans hjärta klarade inte trycket. Så Nisse fick åka akut till Sjukhuset och igår var jag alltså där för att roa honom:D Det slutade med tre mot en. Jag, Anders och Sebbe satt och typ mobbade honom. Bland annat för att han hamnade på barn & ungdomsavdelningen, för att han inte är 18 förrän den 26 december..xD
 För att roa sig lite fick han en liten "bok" av oss. Praktika för analsex hette den och han tyckte det var jätteintressant. Sen ägnade han halva kvällen med att sitta och surfa på String-emil.de ^^ För er som aldrig varit inne på sidan har jag bara ett ord - DON'T!

Idag är jag alltså hemma i Hylte för jag skulle övningsköra med min mamma som bojkottade dt och bestämde sig för att laga mat istället. :@ Men jag ska illbaka till Fyllinge och Sebbe ikväll för att se Sverige - Island! Allbäck för fan!

Imorrn ska jag själv spela. var ett tag sen, för jag har slarvat lite och varit borta mycket. Men det ska bli riktigt kul! För att inte tala om att skolavslutningen är imorrn.

Ska snart köpa vax så Sebbe kan fixa armhålor och ben...mina då alltså. Det ska bli närmare 30 grader i Hultsfred! Bikini all week long! YEHAAA! Fy fan vad jag längtar! Igår handlade vi dricka också. 48 liter öl, 3 liter vin,1 liter Bacardi razz och 75 cl Apple Sourz. Och detta är för två pers. Har dessutom fått tillåtelse att ta med mig tältet dit, och jag har förvarnat päronen att det kanske inte kommer hem helt igen.

igår bytte jag bort min ring mot en stav. Blev jättenice! Och det gör inte alls ont trots inflammationen.

Over and out!

16:16

Klockan är kvart över fyra typ. Sitter och väntar på bussen till min kära. ;) Jag har precis varit ute och kört lite brum-brum med mamma. Först parkering sen riktig väg. :O Det gick faktiskt väldigt väldigt bra och jag är jättestolt över mig själv. (A) Jag kommer jättebra överens med mamma nu, och jag är så glad att hon hjälper mig att jag tillochmed överväger att berätta för henne om min navel. Men jag tror inte jag ska leka med elden... ;)
 

Jobb dag

Vaknade vid halv tio idag. Det var jättejobbigt att gå upp, bara för att jag ska jobba sex timmar idag. Men det går nog ganska bra ändå, jag har ju ändå Sebbe och söndag att se fram emot.

En vecka kvar i skolan...eller inte ens vecka....man kan inte ens kalla det skolvecka, för det är bara roligt nu på slutet. Imorgon har vi match, med division V laget, men jag ska antagligen inte vara med. :P Så jag är glad och nöjd för då kan jag se balen istället. Allt detta balande gör att det är det enda vi tjejer i tvåan tänker på. Jag kan inte hjälpa det...förr tyckte jag det var löjligt å tänka på det så mycket, när det är så lång tid kvar...men nu...är jag precis som de andra...(A) Fast det är skönt, för Sebbe måste anpassa sig efter mig. :D

Tar bussen till stan om 25 min. Jag undrar seriöst hu rmycket tid jag spenderar i veckan på att åka buss. Nu ska jag ju egentligen inte klaga iom att jag praktiskt taget bor hemma hos Sebbe i Fyllinge. Men när jag åkte till och från Hylte varje dag så måste det varit väldigt mycket slösad tid. Tar ungefär en och en halv timma att komma till och från skolan, när man har sovmorgon. Har man inte sovmorgon så tar det bara en timme för direktbussen går då.

När jag och Steffi var uppe i Sthlm köpte vi ett tredagars kort. Herregud vilken tur, annars hade det varit hur dyrt som helst. Tunnelbana, pendeltåg, tåg och buss you know. All the time.

Fick veta idag att jag har fått ett kusinbarn. ;) Som jag antagligen inte kommer träffa på lääänge, om ens alls. Det är Andreas och Erica som har fått barn. Oliver ska han heta. Erica är precis som mig...jobbar på McDonalds..^^ Fast i Mellbystrand då. Men det är ju Andreas som är min kusin. :P Tänk vad skönt om man hade haft bra kontakt med sina kusiner. Härligt härligt. Men det är ju inte konstigt att det blev som det blev. :/

Nu har jag fyllt på min mp3 med en massa goa sköna Linkin Park låtar som sitter etsade långt bak i huvudet på mig. Igår hittade jag kanske en tatuering som jag vill göra. Om ni har sett Henke Larssons tatuering på bröstkorgen? Tre kina-tecken. Jag tyckte iaf att det var snyggt. Rätt bra med, för det är inga problem att dölja. Men sen gav min mamma mig en nöt att knäcka...När man är gravid, och sen får ut ungen, kanske inte tatueringen är världens snyggaste...eller om man har hängbröst? Äh, ta varje dag som den kommer ffs. :)

Ikväll är det fotboll:D Dansk TV ska vi kolla på, jag och Troffs. (A) klockan åtta tror jag, när jag slutar jobba. Skönt då har man nåt kul å komma hem till iaf. :)

Undrar om det är mycket peeps på McD idag. Det är ju ändå ännu en dag i Halmstad 700-års firande. Hmm, hoppas bara jag slipper steka käk. Lobbyn är bäst... ja det är det. För två dagar sen friterade jag pommes, saltade dem och hällde upp. Det tar tid och det är extremt stressigt. Dessutom stänker det som fan från fritösen så man känner sig som en enda stor fettklump efter fyra timmar. Man luktar inte gott heller. Det har Sebbe konstaterat.

Men men utifall att jag ska vara i Lobbyn (hoppas!) så bör jag kanske sminka mig lite....för ovanlighetens skull.
Ttyl. (Talk to you later ).

Blogg?

Nu sitter jag här framför burken...en fredagkväll så tråkig så det finns inte. Sebbe den grisen har varit i stan och festat. Ringde honom nyss och han försökte få mig att låta honom sätta sig på bussen till Hylte.
Det fick han inte.
Något som jag tycker är väldigt irriterande, det är när någon är full och säger saker som de egentlgien borde hålla inom sig. Det kan vara en hemlighet, en tanke eller helt enkelt en känsla som man vill höra från någon som verkligen menar det. Och ord som kommer från ett fyllos mun, är inget jag litar på. Jag har erfarenhet på det området, för jag har själv satt mig i knipa på samma sätt.
Ett tips...öppna munnen för å dricka, inte för å prata.

[minnen, som inte försvinner. och skuldkänslor.]

Ikväll har jag inte gjort någonting. Jag är hemma på första gången på vad som känns som en evighet. Min systeryster är också hemma :) Min mamma, pappa, mormor och morfar är också här. Egentligen är det bara Dennis som saknas. Men ändå känns det inte som en familj. Jag tror jag behöver någon mer här. Sebbe kanske? Jag vet inte, vill inte ens tänka tanken att han kan betyda så mycket för mig. :S

Imorgon ska jag jobba. :/ sex timmar. Men life is good, when we get sallary...right?

Idag höll jag tal. Fixade ett VG i retorik och ett MVG i idrott. Härligt. Nu har jag bara två G:n. Matte B och Matte C. Livet är orättvist egentligen. Ta mina syskon, till exempel. De är tvillingar, Dennis och Linnea. Dennis har jättelätt för å lära sig och behöver knappt försöka för att få MVG i nåt. (iofs försöker han inte över huvud taget). Linnea, är svårläd och pluggar röven av sig bara för å få ett VG. Jag antar...att jag är någon slags blandning? Trots att jag inte är lik dem annars.

Ja, som ni ser skaffade jag blogg idag. Varför? Jo..så klart för grupptrycket. ;) Alla andra hade en, klart jag också måste ha då ju :D Dessutom är jag en jäkel på att blogga...Iaf på Lunarstorm..Nerd-varning jag vet. Jag är internetberoende. 

Ska gå och lägga mig nu och vänta på ett telefonsamtal. Eller kanske ett litet sms. Något iaf. Godnatt folket! och Grattis till vem det nu blir som läser min blogg först.:P

Förresten får jag inte glömma nämna att för en vecka sen, vid denna tiden var jag på mitt livs konsert. Linkin Park. <3 Världens underbaraste ögonblick och jag var säkert lyckligaste människan på jorden! <3

RSS 2.0