Paris

image32

Una semana, una settimana, a week, en vecka to Pariiiiiiiiiis!

YES!

Bara finjustering kvar nu, på svenskan sen är jag klar med alla sex författarna. eventuellt att det blir sju, men det får jag förhoppningsvis besked om ikväll, eftersom min lärare skulle sms:a mig.:D Mysigt.^^ haha

Idag lossnade en sten från mitt hjärta. Det känns bra, bättre än jag trodde det kunde bli. jag har betett mig som ett svin, men du har ett makalöst sätt att få mig att må bra igen.

Om en vecka är det tatuering som gäller. Jag börjar få second.-thoughts men det är nog bara för att folk ständigt påminner mig om den kommande smärtan. Men vafan... det ska inte behöva spela så stor roll.

Tack Erika för din briljanta idé om mina närmaste tre veckor...fattary heeh?;)

Aja, ikväll ska jag träna handboll och plugga geo, och jag har bannemej bestämt mig för att ge järnet. Och imorrn, squash:D det är kul, ska ni veta!

Simma lugnt!

You don't really care 'bout music, do ya?

Knepig dag, tråkig dag igår. Linn var är du, jag måste prata av mig med dig! Och Sebbe, tro inget annat än att du betydde mycket för mig. Glömmer aldrig (: Amanda, tack för att du är du!

Idag ska jag få mycket gjort har jag bestämt. Igår hade jag spanska prov, och på kvällen sysslade jag lite med författarna, som jag förresten bara har en kvar. plus lite finjustering på alla andra. Men det går helt klart åt rätt håll.
Anyway, hade italienska i morse, och nu sitter jag med övningar som snälla Agneta gav mig iom att jag ska tenta av steg ett på måndag. Känns rätt bra faktiskt och hoppas det går lika bra!

I morgon ska jag jobba, och eftersom jag är inne i stan 1,5 timmar innan jobbet hinner jag plugga där med. Tre timmar på McDonalds är fakitskt inget å gnälla över heller. Så det blir nog bra.
Ikväll äre Squash och förhoppningsvis kärringgympa med, med mamma då.

Underbar låt med tre norrmän. (Cover) Nilsen Kurt, Espen Lind och Asbjörn - Hallelujah

11 dagar till tattoo, och 13 dagar till Paris (SARAAAAH!) wonderful!


Me muero por abrazarte, y que me abraces tan fuerte

Idag vaknade jag 04.45 och stack till bussen som gick 05.20. Var på skolan klockan 7 med Linn och skulle köpa studentbiljetter som såldes halv åtta. Men, även om jag hade tagit bussen nu, så hde jag ändå fått tag på biljetter eftersom de inte såldes slut. Men hursomhelst..Min biljett ligger i tryggt förvar i plånboken.

idag har det iaf varit en jävla massa snack om tatueringar. Jag har bestämt mig för att göra min iaf, och jag är ganska säker på att den kommer bli snygg. Om inte annat så får jag stå ut med minst 15 minuters lidande. ;) nejdå, det kommer bli bra. Jag och Linn fick höra om en kräm som heter Emla som tydligen skulle bedöva och minska smärtan vi tatueringen, så vi googlade och fick se att många tatuerare inte tatuerar på svullen hud, sm det då blir av den här krämen. Jag och Erika gick därför till Andy's efter skolan och frågade honom. han sa visst, men emla gör ingen skillnad. Så...who knows...15 minutes pain for a whole life's decoration. No problem.

Ikväll är dt fotbollsträning som gäller...och inte vilken träning som helst - utan den SISTA på hela året..:/ Sorgligt värre. Men, det gäller bara att bita ihop och stå ut.

Hursomhelst, GBG imorrn, eller vad säger ni? ;)

22 dagar

I have many memories, but I don't remember them right now...

♣ Matchreferatet i tidningen efter matchen mot Cyrus i lördags var kul. För det först stod det att Hanna gjorde, grattis Hanna, synd bara att alla missade det målet. Sekretariatet hade några få problem den dagen. För det andra stod det att "Åh, vi spelade kanon och det gick så bra, mös Emilie". MÖS?! Hur myser man när man pratar? mmmmm, ååååh vi spelade mmm så braaaa mm... ?! En annan rolig sak under matchen var när Magda skulle in och spela och hade en klisterburks lock på rumpan. Mitt på de svarta shortsen satt en vit rund plasbit fast och hon fattade ingenting förräns domarn blåste av för farligt spel..xD HAHA farligt spel?! Visst fan...

Engelskan igår var ungefär lika flummig som  vanligt, och Mona var nog fan roligast i klassrummet. Vi skulle hålla våra Toastmaster's topics. Alltså man får ett ämne av Roger som man ska hålla tal om i två minuter. Bara så där. Och igår fick Mona: If I could be a special age again, I would be....
Och till att börja med sa Mona..I would be 23, vilket fick resten av gruppen att brista ut i skratt och Roger att fråga: You'd be 23 again? Sedan berättade hon om när hon var tio istället, för tio det har hon väl ändå varit va? Men...sen kom den andra roliga kommentaren.
: I have many many memories from when I was ten but I don't remember them...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..xD big laugh there, aight? ;)
En annan rolig sak var när vi fyllde i lucktexter och en handlade om bananer. Det stod 3,5bn och Roger frågade vad bn stod för, och hela vår grupp, Jag, Isabelle, Kaisa och Mona svarade bananas.. Men apparently stod det för billions...what the fuck... haha vi var bombsäkra..xD
Sammanfattningsvis kan jag nog bara säga att engelskalektionerna på måndag eftermiddagarna är waaaay to laaate.

Idag då. Hela dagen är alla lektioner inställda eftersom vi har nationella provet i svenska. Den skriftliga delen. Fem timmar var maxtiden. Första kvarten satt jag och funderade på vad jag skulle välja, sen skrev jag i en timme, om drömmars betydelse. och sen satt jag och åt en banan i en kvart och väntade på att den första skulle gå. Men ingen visade tecken på att vara färdiga och eftersom jag inte orkade sitta kvar längre så reste jag mig upp och gick, vilket fick alla blickar att dras mot mig.. "Är hon redan färdig?!" tänkte nog de flesta...inklusive Anders, vår NV lärare och prov"vakt". Men...så gick jag ut och mötte några till som också var färdiga och som hade suttit i andra klassrum. Även Tanja kom ut så småningom, som hade suttit i min grupp och skrivit. Hon sa att hon bara hade suttit och väntat på att den första skulle gå, så när jag hade gått så vare fritt fram för henne också..haha...vi människor är fan patetiska ibland..xD Vad är vi rädda för? Skit samma liksom, om det inte tar lång tid för att skriva, det betyder inte att vi får sämre betyg för det! men vi får väl se, vad man får för nåt.
Ämnet var iaf intressant.

Enligt flera asiatiska kulturer lämnar själen kroppen när man sover. Och den vandring själen då beger sig ut  på, grundas sedan våra drömmar på. Därför undrar jag om min själ går till skolan när jag sover, för jag har så sjukt många bollar i luften just nu. >_< Better not...

23 dagar. 

Sen vill jag bara ge creds till Mimmi som har hjälpt mig med min blogg, och till Erika som har supergo musik på sin blogg!

Simma lugnt. <3

image30

 

Me muero por suplicarte, que no te vayas mi vida.

Ni som har nya supermoderna datorer kan se musiklistan till höger. Lyssna på Sin Miedo A Nada. Den är grymt mysig, och ni som kan spanska förstår vad de sjunger också. Tar mig igenom jobbiga stunder.

I'm in deep shit.

Paris paris paris! Mindre än fyra veckor kvar nu.

Snart är det handbollsmatch. ska bli kul, beroende på hur mycket jag får spela. Men vem kan klandra emelie? ^^ hahaha.. Inte jag iaf. Vinna, ska vi hursomhelst göra.
Jag tror jag har blivit kattsjuk! Åkte hem till danne min "bror" igår och han har skaffat två katter! syskon, ASIGT SÖTA! och busiga som få. Skrik & Panik ville han döpa dom till. Sen var jag hos Tamas med och där fanns ju klart Lola som också är en riktigt gullig kisse. Jag vill också ha! Synd att inte mamma gillar katter..xD



Me muero por suplicarte, que no te vayas mi vida,
me muero por escucharte, decir las cosas que nunca digas,
mas me callo y te marchas, mantengo la esperanza
de ser capaz algún día, de no esconder la heridas que me duelen al pensar
que te voy queriendo cada día un poco más...
¿cuánto tiempo vamos a esperar?


Me muero por abrazarte, y que me abraces tan fuerte,
me muero por divertirte, y que me beses cuando despierte,
acomodado en tu pecho, hasta que el sol aparezca,
me voy perdiendo en tu aroma, me voy perdiendo en tus labios que se acercan
susurrando palabras que llegan a este pobre corazón...
voy sintiendo el fuego en mi interior.


Me muero por conocerte, saber qué es lo que piensas, abrir todas tus
puertas,
y vencer esas tormentas que nos quieran abatir.
Centrar en tus ojos mi mirada, cantar contigo al alba,
besarnos hasta desgastarnos nuestros labios.
Y ver en tu rostro cada día, crecer esa semilla, crear, soñar,
dejar todo surgir, aparcando el miedo a sufrir.


Ines, you rule! <3

Min spanska vän, Ines, är SJUKT bra på svenska! Och hon lär sig nästan helt på egen hand! CHECKA!

Manda säger:

heeey!

INES. säger:

hur mar du??

Manda säger:

estoy bien, y tú?

INES. säger:

jag är bra!och sexig

INES. säger:

fan vad jag är bra!!

Manda säger:

väldigt! du är sjukt bra!
INES. säger:

jaa!!

Manda säger:

claro que si!

INES. säger:

du mar sexig too!!

INES. säger:

diego nej

Manda säger:

du är sexig*

INES. säger:

diego är dum!


This is a hallelujah moment!

ÄNTLIGEN! ÄNTLIGEN ÄR JAG FÄRDIG MED DEN JÄVLA UPPSATSEN OM SOKRATES OCH ALLT VAD DOM HETER!!! gud så härligt.

Blev ganska bra ändå. Får jag inte VG så blir jag sur. Men å andra sidan är det Kjell. Så VG lär jag inte få ändå:P Äh. Hursomhelslt så är faktiskt vissa av de där gubbarna ganska smarta.

"Nietzsche hävdar att det är totalt omöjligt att göra moraliska bedömningar. Samvete t.ex. är bara ett uttryck för den enskilda människans drifter. Ingen kan säga varför en människas omdöme skulle vara bättre än någon annans. Den som fortfarande tror att man kan säga att: "så ska var och en handla i detta fall" känner inte sig själv, menar Nietzsche"

"I en av Sartres böcker, "Existentialismen är en humanism" beskriver Sartre hur en av hans elever ber honom om råd. Eleven vill veta om han ska gå med i motståndsrörelsen eller stanna hemma hos sin ensamma mamma. Då menar Sartre att det inte finns några moraliska principer som kan avgöra vad som är rätt eller fel. Man kan inte heller räkna ut vad som skulle göra mest nytta. Till sist sa Sartre till sin elev att han skulle lita på sin känsla. Han stannade hos sin mor vilket visade att han kände mest för modern. Handlingen bevisade hur mycket känslan var värd"
 

Nytt ansikte utåt...

Någon som märker nån skillnad på min blogg?
Okej, jag kan väl hjälpa er... Jag har gjort om nästan allting i den, och är nästan nöjd. Ska hem och fixa in musiken också, och kanske byta header:bild. We'll see.. Har ingen träning idag så är nästan ledig ju.

Idag har jag varit oerhört lat annars. Gjorde ett tyskaprov i morse men det är nog det enda vettiga. Efter det hade jag etik och livsfrågor med Lisbritt som fakitskt verkar ha blivit snäll igen: She turned from the darkside. Härligt.  Sen vare natur, lyssna, religion, titta på tv, och nu... fixa lite extra med bloggen. För det är roligare än plugga.

Men, ska nog sätta mig med Filosoferna en stund sen ändå. För gud vad skönt å bli av med det!

idag, skrattade jag mer än jag gjort på länge..tack vare LINN! haha...^^ Vi gick omkring i skolan, köpte klubba av den heta mat-tanten och sen mötte vi Lovisa. L, det står för Linn och A, det är självklart jag.

L: Nu vet jag! Vi kan göra det på toaletten!!!
Lovisa: Vänta lite nu, vad ska ni göra på toaletten?!
A: Ja, okej då. Men folk kommer ju se oss!
L: Men vi tar dom i vår korridor.
så gick vi till vår korridor
A: Linn, jag har en känsla av att det här kommer göra ont!
L: Nejdå, du behöver ju inte ta i så du spricker!

Tolka det som du vill..Anyway. Kollade i kalendern och jisses...Fan..mycket skolarbete, men sen..siesta;) i Paris!
Fasen, jag måste testa en sak. Mimmi tipsade mig, och sa att man kunde ändra färgen på inläggen..hmm un momento por favor. Attans..I'm back.det funkade inte.xD


Sólo tengo miedo a los ascensores.

Idag har jag bestämt mig. Jag ska stå ut!

Hade nyss naturkunskapsprov på ellära. Men som tur var så kom de flesta frågorna på de som vi hade övat på. Så skrev färdigt testet på fem minuter och nu sitter jag här igen. Igår var jag sjuk, och känner mig fortfarande inte särskilt bra. Men Mimmi har fått mig att fatta att jag kanske borde stanna kvar till tyskalektionen idag ändå, eftersom vi har prov i det imorrn. Känns meningslöst bara. Slutar naturen (som börjar igen om en kvart) 12.30 och tyskan börjar 14.50.  men okej, värre är jag van vid. Dessutom har jag upptäckt att man kan få mycket skolarbete gjort på den tiden.

Jag längtar tills jag får pengar, så jag kan köpa julklappar. För det är kul. Speciellt nu, när jag typ vet vad jag ska köpa till folk. Och denna julen blir nog ganska kul. Vi i familjen ska köpa julklappar till varandra, och sen ska vi köpa en speciell present som passar alla. Och den där lilla speciella presenten ska vi spela om sen. Kortspel antar jag. Skitroligt! Mysigt! Det blir nog bra!

idag ska jag träna fotboll. Näst sista träningen för året..:/ ajdå..sen blire tomt. Men, lite extra fritid har kanske aldrig skadat..egentligen.

På lördag ska jag träffa Steffi&Sara och äta mat. Pizza var uppe som förslag av Sara, men steffi och jag fetdissade det eftersom att förra gången gick det åt helvete.;) Så kinamat!

Fick nyss bra nyheter om studentbiljetterna. Fler biljetter kommer nu finnas till försäljning! Vilket ökar chanserna att få tag på en själv!

Så see ya at Valentine 20.de november!

Simma lugnt <3

So come pick me up, I've landed

Ska man kanske försöka hålla bloggen vid liv för en gångs skull? jag är en typisk sån där som blir medlem på olika saker, och sen bara skiter i det...men bloggen, är ju faktiskt kul. Det enda som saknas är orken att lägga ner tid på den.

En liten uppdatering då. Har satt igång med min scrapbook igen, skrev ut säkert 50 bilder som jag ska klippa i och klistra in. Bilder från Ryssland då, ligger fortfarande efter med Zaragoza och snart blir det ännu mer påfyllnad med paris. Mina ryggsmärtor har kommit tillbaka igen, vilket är mitt eget fel eftersom jag är en slarvmaja. Så..igår bestämde jag mig för att ta tag i övningarna igen. Men det är ju så drygt! Skola skola skola...hela tiden...Etik&Livsfrågor uppsatsen går framåt, och litteraturhistorian med. Men så fort man tycker att man börjar bli färdig så kommer det nya grejen. T.ex. Italienska, tenta av steg 1, spanska, italienska redovisning, engelska tal, träningsdagbok...och så vidare..the list goes on.

Men. Skönt nog så fick jag ledigt från min etik&livsfrågor lektion idag eftersom att Håkan är snäll och förstår mig och min&linns lilla dispyt med vår lärare, Lis-britt. Usch och fy! Hon är inte populär, vare sig hos oss eller hos Håkan. Så...jag slipper henne idag! Men...den stora frågan är fortfarande: Vem är vår handledare?!

Kärleken då. Jag har inte så mycket å säga egentligen. Lagt på is, lagt på hyllan. That's it! Nu ska jag fokusera på skolarbete och träning, och framförallt på att må bättre och försöka få andra att må bättre. ;)

Countdown - 31 days!

image27

RSS 2.0