Lucky is the shirt that covers your chest

Frisk(?) igen. Drabbades ju av nässelfeber förra veckan, och i måndags denna veckan. Vilken tur att jag var frisk under helgen så jag kunde jobba. 8-) Jaja pengar tjänades i alla fall, och gött ska det bli med löning i maj:D

Sitter och väntar på min absolut sista lektion på fyra dagar:D och ska tillochmed få skjuts hem, så det kommer gå fort:) Imorgon ska älsklingen och jag hjälpa hans lillasyster med flytten, till en av lägenheterna just beside ours. På fredag ska vi in till stan och förhoppningsvis köpa tre par inlines. Jag är supersugen, och längtar jättemycket. Sen ska jag jobba resten av helgen. :( Nästa helg ska vi förmodligen ner till Skåne och titta på tosan, och vem vet, vi kanske får en tosa med oss hem? (A)

Ikväll ska alla ut och fira att det är valborg. Jag vet inte ens vad valborg är för något, eller hur det kom till. :S Ingen aning. Kanske tar en öl medan jag väntar på att älsklingen ska komma hem efter jobbet, man får se. har ju annars rödvin.


Igår träffade jag Steff, vi var hemma hos mig och tittade på den jättebraiga filmen Kidulthood som handlar om the streets of london. Det är slagsmål, sex, droger och självmord. Jag rekommenderar den starkt, titta på den!
Jag är på jakt efter någon som kan slinga mitt hår, btw? frisören är dyr, alldeles för dyr för moi.

Skolan tar livet av mig, jag har så sjukt mycket plugg nu för tiden så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Så fort man blir klar med något får man något annat att göra. SUCK! Men, snart är det slut. Mindre än trettio dagar till studenten wohooo!

Hmm, ska man gå och droga ner sig innan tyskan, perhaps? :S
Ronny - jag älskar dig. <3


Sometimes you close your eyes to see the place where you used to be

Trött efter en låååång helg. I fredags spelade jag fotbollsmatch som vi tyvärr förlorade med 5-0. Seriepremiär också ju.:( Men kul var det att spela, fast fick kramp någonstans runt 85.e minuten.:S
På kvällen var vi hemma hos Malin och tittade på en superduperdålig film som var... tja... dålig.
Igår åkte jag, Ronny, Bastian, Stephanie, Tina och Jasmine till Gekås och storhandlade. Massa roliga saker blev det, trots att jag knappt kommer ihåg en enda idag.;)

Idag var vi på Ikea och köpte soffbord i rätt färg.
Gurli och Tomas köpte nya tallrikar till mig i studentpresent, och sen fick jag matchande kaffekoppar med fat i körkorts-present. :) Jättesnällt, eller hur? =)

Allting blir bara bättre och bättre här hemma känns det som. :)

Trött, och trött.
Godnatt!

The grass is greener on the other side

Igår var vi hemma hos Andreij Johanssonijetskiv och fixade med Melodifestivalen. Vi kom ganska långt ,men trött och hungrig som jag var, bidrog jag nog inte med särskilt mycket. Tack till Erika som håller uppe the good spirit! ;)

Jag är fortfarande trött och hungrig, men med bara en lektion kvar går inte hela världen under. Dock undrar jag om jag inte ska stanna kvar och käka carbonarasås. fast.. nej förresten. jag vill hem.
Jag behöver Ronny...<3

Ikväll har vi seriepremiääääääär! Div V, men det är kul ändå=) Förhoppningsvis vinner vi också. :)

Definera kärlek. Definera att älska någon.

Nu börjar jag.

I wanna give you a good song

Satt uppe till lite över elva igår och jobbade klart med PA. Idag ska det lämnas in och sen är det bara tryckningen kvar! Dock, blir vi nog tyvärr inte färdiga tills kulturdagen. :/

Igår hade vi team building på fotbollen. Var riktigt roligt att få ansvaret att leda något sånt, och det verkade vara uppskattat. Jag hade skitkul som gick ochterräng. Linus t.ex. fick gå igenom något som liknade en regnskog i Hylteformat, och när de sen bytte, tvingade Linus ner Alle i en lerpöl. Lina fick krypa under en pinne som låg cirka 40 cm ovanför marken. Lydia fick upp hanna på en sten, och att få ner henne därifrån var inte världens lättaste. Frida hamnade på en bänk. xD Ja Gud ja, många skratt var det.

Idag ska klassen hem till Andrew och förbereda inför melodifestivalen som går av stapeln nionde maj. Sannarps melodifestival dvs. Femtonde maj har vi mentorsdag och vi ska till Mårtenssons och sjunga Karaoke. Kul ska det bli. =)
Här kommer några bilder från Mimmis inflyttningsfest, för faktiskt ett helt år sedan!



Salem Al Fakir - Good Song

I wanna give you a good song
Something you may need when you feel sad and grey
Sometimes we all need to sing a long
Just let it out push your heartache away

Girl I have seen you've been struggling
Trying to figure out why they left you behind
I know just how miserable you've been
So let me help you find a way to make sweet music again

Sometimes we all have bad days
When everything feels far away
If you ever let me I do my best to bring you up again

I hope you one day decide if
The pointless things in life should bring you down
We all feel better without it
So let it out don't you keep it inside

It won't be no surprise
If you suddenly rise again
To be the one you were before
Just let love be your guide my friend
And you will never feel the same again
Just let me tell ya because I know
Sometimes we all have bad days
When everything feels far away
If you ever let me I do my best to bring you up again

RSS 2.0