Keep running up that hill

Gick upp tidigt och städade och tvättade idag. Av ren tillfällighet såg jag när Leia släpade med sig en disktrasa in under sängen, och för att få fram den igen var jag tvungen att krypa under. Satan vad dammigt där var! Så drog ut sängen och soffan och dammsög, moppade och fyndade. Nu är lägenheten renare än någonsin och nu är det så skönt att ha allt gjort! Imorgon ska vi åka till Gurli vid elva-tiden för julfirande till sent på natten.

Idag när jag rensade ut saker ur badrummet hittade jag en oöppnad Listerine som jag fått från tandläkaren när jag var där i september. Kollade bäst före datumet och då stod det att den gick ut i mars i år! Så den hade gått ut innan jag fick den. Skitkasst!

På torsdag ska Ronny, jag, Linnea och David åka upp till mormor & morfar i Pauliström och fira jul. Förhoppningsvis blir det utgång på kvällen. =)

Nu ska jag ut och springa en runda
GOD JUL till alla =)

If you want a ride, just name your price

...Katy Perrys texter låter alltid så himla snuskiga, eller är det bara jag som tycker det?

Igår fick jag ett mail av mamma och pappa, med bilder på olika saker som de undrade om vi ville ha. Jag bad dem köpa två väskor till mig:) en blommig bag och axelbandsväska från "adidas"...FEJK så klart man vad spelar det för roll?

Igår kväll spelade jag handbollsmatch mot serie-ettorna anderstorp. Vi gjorde en kanonmatch och det var superkul att spela! Vi vann med 23-20 och vi var väl värda vinsten. Efteråt bjöds det på glögg m. tillbehör. Idag gick jag upp tidigt, klockan sju faktiskt, för att köra bilen till stan och skriva en tenta. 9.15 började tentan och vi hade tid på oss till två. Klockan 10.15 bestämde jag mig för att jag var f'ärdig och körde hem igen. Tentan gick dåligt, jag klarade troligtvis inte den men det känns ganska okej med tanke på att jag inte ens vill gå klart... Inte sagt att jag inte gjorde mitt bästa, dock, för det gjorde jag.

Klockan halv fyra ska jag och Gurli slinga varandras hår, och innan dess kanske jag hinner åka lite pölka med bastian och älskade älsklingen,

Ikväll kanske det blir Tina och Tamas och tacos? Man kan ju hoppas=)

Tycker synd om min älskling. <3

You know that I can use somebody?

Hela veckan har jag vikarierat på Örnaskolan, mest i 2C och på fritidshemmet. Idag fick jag ett meddelande från Ginger på morgonen om att jag skulle ringa henne, så det gjorde jag. Hon sa att hon är sjuk och att jag får ta hand om tvåorna själv, så panik panik (peppar peppar) och jag satte igång. Vi började med utedag tillsammans med femmorna, där jag för övrigt träffade min gamla granne Tim som har vuxit till sig rejält! Herregud vad man kan känna sig gammal ibland.

I onsdags efter skolan köpte jag ett svart diadem i skinn imitation med en rosett på som jag tänkte ha på julafton till min svarta fodralklänning. Jag har kommit på att jag ska knyta upp rosetten (som sitter fastsydd i klänningen) och vira det runt klänningen strax under bysten, sen ska jag sätta ett rött skärp ovanpå det och sätta dit axelband med korsad rygg. Har skickat sms till mamma och pappa också och bett dem köpa ett klarrött läppstift till mig om de hittar något. (hoppas hoppas!). Till nyår tänkte jag samma klänning, men med rosetten knuten och massa massa guuuld.

Pratade med min syster idag om att åka till mommo och moffa den tjugotredje så man kan ta det lugnt på juldagen och vara liiiiite bakis. hade varit supertrevligt... framförallt att samåka med David och Linnea som jag jättegärna vill.

Imorgon ska Bastian ha luciauppvisning på Tossakärret, och på kvällen ska jag spela handbollsmatch mot Anderstorp i Unnaryd. På luciamorgonen ska jag sitt ai kårhuset vid högskolan i fyra timmar och skriva tenta... yay...
Håller för övrigt på att söka jobb för tillfället, är supersugen på att ta ett uppehåll från studierna för jag orkar vekrligen inte och motivationen finns inte längre. Har sökt jobb på bl.a. Clarion Collection Hotell i stan och K. Rauta som ska öppna där till våren. Tydligen en affär med "allt för hemmet". Sen ska jag städa fyra dagar åt Gurli snart:) Städa på Örnvallen fyra timmar om dagen och det ska bli så skönt med lön sen.

Kings of leon - Use somebody = Vinterns supermysigaste låt!
Älskar Ronny Kallas. <3

Just because I'm easy it doesn't mean I'm lost

Varför ska alltid Jay Z hoppa in och förstöra en massa bra låtar? Tittar på Z Tv och tänkte yes! coldplay! men då dök han upp och sabbade allt. Visst okej, det är väl ändå ganska bra, men föredrar "the real thing". Samma sak med Linkin Park - mycket bättre utan Jay Z.

I fredags var jag, Ronny, Bastian och LINN och såg Madagaskar 2 på bio. Fy fan vad bra den var! Rekommenderar big time! Vill se Twilight också, alla som har sett den säger att de har blivit helt kära i filmen.
 
I lördags åkte jag och Stephanie in till stan och shoppade. Hon hittade en jävla massa grejer hon, medan jag fick nöja mig med en klänning och en julklapp. Vila i stan är min nya favoritaffär, gud vad fina klänningar de har! Stephanie hittade också en, men när vi gick tillbaka för att köpa den var den borta i hennes storlek. Expediten som märkte vår förtvivlan (eftersom Stephanie passade så bra i den!) försökte hjälpa oss hela tiden. En tjej i omklädningsrummet hade en precis likadan klänning i rätt storlek, och velade fram och tillbaka mellan den och en annan. Oturligt nog valde hon den fina.. Men strax innan bussen gick hem stack vi in på Vila igen för att se om Stephanie kunde ha medium istället, oc h då kom samma expedit fram och sa att  hon troligt nog kunde fixa klänningen åt oss. :) En arbetskamrat till henne hade tagit hem den för att prova, och det var inte säkert att hon skulle ha den, så jag lämnade mitt nummer och på söndagen ringde de och sa att klänningen var Stephanies:) Så nu är den precis där den ska vara!

På söndagen klädde Bastian och jag julgranen, och sen åkte jag hem till Cecilia och pluggade en timme. Sen bakade Bastian, Elly, Stephanie och jag pepparkakor hemma hos henne innan julskyltningen som alltid är överskattad.

På måndagen opererade jag bort min visdomstand på sjukhuset i halmstad. Tre bedövningssprutor och fyrtio minuter tog det innan skiten var ute. men nu önskar jag att jag aldrig tagit bort den, visserligen var det lika bra att passa å när det är gratis året ut bara. Fan vad ont det har gjort sen dess, knappt ätit och bara blött i munnen hela tiden. De senaste dagarna har de ilat något fruktansvärt i tänderna så jag knappt kunnat sova. Som tur är ska jag till tandläkaren idag igen och laga ett hål, och då kan de nog titta på det samtidigt. Frågan är bara hur de ska komma in i min mun - kan knappt öppna den!

Igår var jag och Sara hemma hos älskade Steff och åt tårta. Hon fyller år idag ju! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Det var superkul att träffa dem igen, längesen vi var tillsammans alla tre... Och det ska/måste bli ändring på det!

Karro Karro Karro, titta ut! Där är snö! Och den ligger kvar!

Varsel hit, varsel dit. Undrar hur många arbetslösa det finns i Hylte kommun nu? Min älskade underbara pojkvän fick veta igår att han slutar imorgon, deprimerande ja visst, men vad gör man? Vi klarar allt tillsammans.

Huvudsaken är ju att vi har varandra. Ronny Christer Mathias Kallas. <3
Tusen tankar till mina föräldrar som är i Thailand just nu!

RSS 2.0