On and on and on she goes, on and on and on she goes . . .

Påsklov oh yeah. :) I fredags spelade jag och Ricky picky persson Äggaspelen i laget De é najs. Vi gick helt oplanerat vidare till slutpelet på lördagen. (På grund av att ett annat lag blev diskat) Så vi släpade upp oss ur sängarna runt åtta på morgonen dagen efter, bara för att få reda på att vi skulle möta ett annat lag som vunnit sin grupp överlägset. (Hurra!!! 8-) Vi höll emot rätt bra den första minuten, sen trillade målen in en efter en... ^^ men vafan. vi hade sköj, eller hur erika?

Efter Ägga begav ronny, jag och bastian oss av till gurli och tomas för att träffa tomas släkt och käka påskmiddag. En stor del av kvällen ägnades åt Ishockey, Förlunda-Färjestad och till min stora förtjusning vann färjestad. :) Känns som de är ett mindre hot mot älskade HV71. :D (Som kommer vinna!)

På söndagen åkte vi hem till mamma och pappa och ronny och bastian fick träffa mormor&morfar. Vi käkade påskmiddag igen och sen lämnade vi bastian hemma med barnvakt. Ronny och jag drog ut på fest hos Emma, som enligt de flesta nog inte slutade särskilt bra. På måndagen tog vi det mest lugnt. David förljde med oss till Johans backe för att åka snowracer och mula varandra. Dessvärre blev jag blötast och kallast. :( Den kvällen köpte vi dyr mat och bara frossade.:D Igår lämnade jag Bastian på dagis och gick på introduktion inför sommarjobb på bruket. verkar riktigt bra där, alltså. :)
På kvällen tränade jag handboll så gott det gick. men min rygg strejkade dessvärre redan på uppvärmningen. .:/ Idag ringde läkaren angående provsvaren på röntgen. Min rygg är hel, men hon skulle skicka vidare mitt ärende till en sjukgymnast specialiserad på idorttsskador. Så får se vad som händer.

Idag var jag hemma och hämtade min balklänning eftersom den ska lämnas in för måttning (?) Imorgon. Hälsade på mr Fozz med, och sen stack vi hem och bakade negerbollar. Bastian var däremot feg och ville inte smutsa ner sig. xD haha fägis.;)

Ikväll ska vi till Ullared och köpa en ny mobil till mig. :) Min tappades ju olyckligt i golvet för en vecka sen och gick
kaputtski. :'( Min musik! :P 

priviet kak dela tualetnaya bumaga.. ?
(Försöker min på lite ruski. Hej, hur mår du, toalettpapper.?

Simma lungt <3
image68

D is for delightful . . .

Bandy på fredag, ska bli roligt. :) Äggaspelen som jag många gånger velat va med i, men av flera anledningar har det inte blivit av. På fredag smäller det dock. Som tur är så spelar vi första matchen klockan tio, och alla matcher spelas innan klockan 13.00. Känns väldigt bra, kanontider ju!

Kärleken just nu - vad kan man säga? Det går inte säga annat än UNDERBART! Jag trivs utomordentligt bra med min Ronny, och bara han kan få mig att må så bra som jag gör. <3

Påfyllning kommer senare...

The coffee's never strong enough . . .

Igår var en jobbig dag. Lång, trist och fylld av nervositet, oro och obehag. Till att börja med höll jag min idrottslektion i skolan på morgonen. Kände mig inte frisk, eller ett dugg laddad. Gick hyffsat, tyckte jag. Men hade kunnat göra det så mycket bättre, än jag gjorde. Fast, Jeanette gav mig MVG, så synd å klaga. :) Dessutom hade vi en trevlig diskussion efter lektionen som bekräftade mina gissningar. ;)

Efter idrotten bar det av hemåt, och när jag kom hem myste jag lite med Ronny. :) Sen kom mamma och hämtade mig och vi körde vi rivfart mot Falkenberg. Tror mamma körde i femman i en rondell, och 120-130 på en 90-väg. (För att inte tala om U-svängen på E6n) Ungefär så bråttom hade vi också, så vi kom fram fem i två, när jag hade tid två. Timing, folks. ;) Röntgen kändes som om man var med i Matrix och skulle in i en annan värld. Superläskigt, att någon kan se rakt genom en. Den tanken fick mig att må illa. Illamåendet försvann dock efter Daim-glassen jag fick av mamma på väg hem. ;) Röntgensvar kommer om en dryg vecka, deprimerande nog,

Ont i min häl, jo tack. det har jag också.

I söndags bakade jag chokladmuffins - 15 st. Igår åt älskade Ronny upp 10, och jag resten. Så nu är det bakdags igen. Åkt fram och tillbaka till konsum och ica idag, tre ggr, bara för att uppfylla min älsklings bak-krav. xD Men nu är jag hemma, med en äppelpaj i kylen och snart två satser bullar i ugnen.

Imogen Heap - Speeding Cars - I LOVE!
Kallas - Ronny - I LOVE!

Varför kan alla andra men inte vi?!

 

image67
Varför måste jag älska dig så obeskrivligt mycket som jag gör... :'(

It's the freakiest show. . .

JA! KÖRKORTET ÄR MITT! Äntligen!
Igår körde jag upp i Gislaved, klockan 13.00. Faktiskt inte så nervös som väntat, kan bero på att jag kört dit, och körde både i måndags,tisdags,onsdags.
Något jag kände jag gjorde fel, var första starten i backe. När jag glömde lägga i en växel, och blinka ut. Men jag gjorde om det perfekt, och pga fotgängare var jag tvungen att starta i backe X-antal ggr till. Men bra gick det, oh yeah! Något han anmärkte på, eller.. det ENDA han anmärkte på, var att jag kommer lite för lång till vänster när jag skulle svänga in på en enskild väg. Men, som sagt. Det var det enda felet han tyckte jag gjorde, och det är sånt som kommer med åren, som han sa. SÅ KÖRKORTET ÄR MITT!
 
Igår när vi kom hem(jag körde givetvis) så slängde jag övningskörningsskylten direkt. Den har stått ut i tre år, stackarn och vi har använt rep för att binda upp den. haha. Som pappa sa tidigare i veckan: Hoppas du klarar det nu, Amanda, för skylten klarar inte mer nu! Så den är slängd! Sen åt jag, mamma, pappa och Ronny tårta på Haggatan. Sen stack jag och Ronny till hans pappa i Brännögård och hälsade på hundarna, stoooooora och fina :)

Sedan åkte vi till Tina och Tamas och drack te. Tamas fick sina presenter, dessvärre hade han redan dvd-boxen, och vi hittar INTE kvittot.. >_<. Men koppvärmaren var bra, tydligen. Haha.

Sen sov vi. Och jag vaknade av ett riktigt LYCKORUS idag!
Men, nu har jag prov. Som jag inte har orkat/hunnit/velat öva på. Men, whatever will be will be.
Simma lugnt. <3

RSS 2.0