Jag skulle springa efter men trampade snett...

16:39
Varit på Bjälkagården idag och avslutat min första VFU-period. Var riktigt trist med bara fyra barn nästan hela dagen, så jag och Sara - vikarie på Lillstugan, passade på att prata. Hon var hur trevlig som helst, och jag önskar att man alltid hade fått jobba med henne. När jag kom hem så köpte jag kaffe på beställning av älsklingen och sedan satte jag mig vid datorn för att betala räkningar. 675 spänn till HK Hylte. Suck, det är dyrt med nöjen...:(

På grund av mitt missade seminarie hade jag en kompletteringsuppgift på två sidor att göra, och nyss blev jag helt klar med den och nu väntar jag bara på att få ett godkänt. Snart börjar ju delkurs tre. å hej vad det går fort!

Jag satte upp mig på vikarielistan idag med, och hoppas hoppas HOPPAS att de ringer snart! Vi behöver alla pengar vi kan få (men vem gör inte det?)

Nu väntar jag bara på att köttbullarna på spisen ska bli svarta så att jag kan klämma i mig en macka med rödbetssallad. Mums. Klockan halv sju ikväll blir det träning med handbollslaget. Pump & Core. Det är skönt att röra på sig...
I morgon ska jag och  min kära grupp fortsätta med vårt grupparbete, och efter det ska jag träffa söta söta Pernilla! Yippie!:D

The saddest thing I'd ever seen were smokers outside the hospital doors

Min kära Mimmi var en ängel idag och frågade om jag var sugen på en ny blogg-design. Självklart tackade jag ja, och skickade över lite bilder, samt önskade att bakgrunden skulle vara grön. Sedan fick hon fria tyglar och se på resultatet - FY FAN VAD LÄCKERT! TUSEN TACK!

För omkring fyra dagar sedan fick jag resultatet på första tentan. Med 36 som gräns för godkänt var jag mer än nöjd med mina 37. Jag hade verkligen tur, men gud vad skönt att få den ur vägen. Nu kan jag bara fokusera på resten av skolarbetena. Jag har en studie, ett grupparbete, ett pm, en hemtentamen och en utställning att fokusera på. Suck.
Tur att jag har min gode vän Cecilia att hålla koll på schemat osv åt mig. ;)

I helgen har jag tagit tag i julklappshandeln, och nu går det verkligen framåt. Det enda som saknas är faktiskt pengar... för fantasi - det har jag. På onsdag ska jag och Pernilla ta vår efterlängtade fika och ta igen oss lite. det var evigheter sedan vi träffades sist och jag har saknat henne mycket. Sara Berglind - Vi måste ses snart, du och jag!

Nu sitter Stephanie och jag hemma hos oss och tittar på Avalons dimmor, som är en jättefin - mysig film. Jag är svintrött, men kände mig så gott som tvungen att inviga den nya bloggen ikväll. :) Tack igen!

Imorgon ska jag till Bjälkagårdens förskola återigen för att komplettera den dagen jag var sjuk. Hoppas bara att jag klarar mig ifrån sjukdomar denna gången. 
Tog en snabbis hem till Gurli innan med för att lämna bl.a. ett par röda pumps till Ronnys lillasyster Yasmine. Skor som jag hade på nyår för två år sedan, som är alldeles för trånga för mig. Men hoppas att de kommer väl till användning.  

Det finns en person i hela världen som betyder så jävla mycket för mig. Han är helt underbar och alldeles perfekt. Han heter Ronny Christer Mathias Kallas. Och han är min. <3



















Put your dukes up John

07:11
Sitter och äter min fiberhavregrynsgröt och väntar på att min älskling ska vakna. Ska sitta på bussen till Torup om tjugo minuter, för jag har min VFU på ett dagis där. Första dagen igår, och efter helgens bravader hade jag råkat tappa rösten. Så sagoläsningen blev mindre och mindre intressant för barnen när jag lät om en sjuttiofemåring, Idag har jag fortfarande ingen röst, och känner mig lite småseg.

I fredags firade vi min älskling som ju fyllde 25 igår. STORT GRATTIS! Mi familj umgicks med Ronnys familj och jag stor njöt. Alla kom jättebra överens och de tre tårtorna som jag blött, svettats och gråtit över, gick hem! Från sex till elva satt vi och myste, spelade sällskapsspel och tog några glas. Efter elva var älsklingen, david, leif och malin, och jag så klart, hemma hos oss och spelade Rockband. runt halv två gick jag och la mig. På lördagen var det handbollsmatch, klockan sju på kvällen började vi. 17-25 slutade det tyvärr, men Cyrus, som vi mötte, är förra årets serievinnare. I söndags var vi på dop. Allans och Ramonas Gabriel skulle döpas och hela familjen var finklädd. Bilder finns på bdb.se

Om en vecka ska Ronny, jag, Bastian, David, Linnea, Dennis, Mamma och Pappa ut och äta på restaurang. För då fyller pappa FEMTIO!

GRATTIS till dennis och linnea som fyller tjugoett idag!



















RSS 2.0