Hela världen är så underbar, på bussen in till stan...

Markus Krunegård - (Y)!

Plugg plugg plugg - föreläsning föreläsning föreläsning.
Suck, skolan är verkligen seg. Idag hade vi tre olika föreläsare varav en fick oss alla att somna... Då är det bannemej inte kul i skolan! Tur var att Karro höll mitt humör uppe i pauserna, och berättade väldigt lustiga saker. ^^ Och att hon köpte frukt till mig, det är hon guld värd för! =)

När jag kom hem pågick det vanliga tjatet om tvspelande men eftersom Bastian inte ätit ordentligt fick det vänta, när vi skulle äta kvällsmat började han gnälla och klaga över huvudvärk m.m. så Ronny tog tempen på honom och han hade 38,5 graders feber. Som tur är har jag inga lektioner imorgon så ska vara hemma med honom, iaf till klockan elva. Ska till tandläkaren tjugo i tolv och undersöka min visdomstand som ger mig käksmärtor.

GRATTIS till ANNA och TAMAS som båda har tagit körkort under den senaste veckan!
Simma lugnt <3

Happy birthday to you, you live in a zoo, you look like a monkey aaaand you smell like one too...

Fick ett sms av Linn idag som påminde mig om inläggets titel. Troligtvis internt skämt.
Vaknade idag, kände mig varken äldre eller betedde mig äldre, men äldre, det var jag. Det är min födelsedag idag och jag mår skit. Jag har feber, huvudvärk, öronvärk, halsvärk och kroppsvärk... Det suger hårt. Tack alla ni som stått ut med mig idag, jag har varit ett tråkigt svin, jag vet.
Fått en hel del fina saker idag, tack så jätte mycket!

I fredags var jag, ronny, tina & tamas på wild west steakhouse och bio. Det var jättetrevligt alltihop, förutom att jag fick springa ut från biografen efter 40 min och spy. Över till lite roligare ämnen - Snart ska Tina föda och jag tycker det är skitkul! Lilla Sam´s about to make his way out.

Igår fick jag ett spel av Gurli & Co. "Trodde du ja" heter det och är skitkul:) Spelade det igår, och det var bannemej inte lätt att hålla sig för skratt. =)

Tråkigaste inlägget nånsin, jag ber om ursäkt.
Ronny <3


Delicious vs. vicious...

Mina katter fajtas för jämnan. vem som leder, det vetefan. Oftast när man vaknar ligger Leia i sängen, till skillnad från förr då Diva alltid sov med oss!  Maten är näst största bekymret för de båda mijsarna, vem ska äta från skålen och vem ska äta från golvet?
DILEMMA.

Igår kväll tränade jag handboll nio till tio. Alldeles för sent för min smak och träningen gick inte bra heller. Återigen ställde jag mig i buren, efter ett sabbatsår som utespelare. takterna satt i men reaktionerna var något efter... Idag har jag hunnit diska, tvätta och äta en riktig frukost bestående av fiberhavregrynsgröt och bär. Middag idag blir troligtvis kyckling med mangosalsa. Så många konstiga saker vi har i kylskåpet...

Mamma och jag hade tänkt gå på spinning idag men när mandalilla skulle boka tid blev vi bara reserver...;'( Så vi drar till lilla rydö för att boxas en och en halvtimme ist. tjugo spänn för träningsvärk...billigt...
Igår såg jag på filmen Angel. Väldigt sällan jag ser på svenska filmer men den här var faktiskt... okej. Inte jättebra, men okej.

Jag vill ha pengar så jag kan köpa skitsnygga kläder till Bastian. Bara en sak är roligare och det är att köpa kläder till mig själv;)  Nä det är knappt alltså. Och T&T får snart sin lille Sam också och jag har hittat det ultimata! Hoppas såna kläder finns kvar när jag får egna barn! :)

Imorgon är det skola igen, mellan ett och fyra ska vi ha VFU-information, Lär la bli ganska intressant... hoppas jag. PÅ fredag ska jag vara i skolan mellan tio och fyra. Tänkte ta med mig mina inlines och åka från norra station till högskolan. Inte långt men ger ändå något, får man hoppas. :)

Lalalalala life is wonderful.Ronny Kallas <3


kl.14:16
De ringde nyss från Örnahallen och hade fått två avbokningar på spinningen, YES! Så nu blir det spinning ist för box vilket kanske är lika bra i och med att jag har träningsvärk i axlarna. Älsklingen ligger och sover, eftersom han är sjuk idag...:/ Mår jättedåligt och jag tycker jättesynd om honom. Har passat på att uppdatera min bdb och lagt upp flertalet nya bilder, tjugofemte, tjugosjätte och tjugosjunde juli. Bl.a. från Bobergs Udde, Bakken och Tina & Tamas.
Bilden är ovan var nog den bästa jag kunde hitta, Bastian är nog den sötaste killen på jorden, faktiskt. <3

Funderar lite smått på om jag ska göra om min blogg igen, vad sägs?

Simma lugnt <3

The script

r några dagar sedan bestämde ronny och jag oss för att vi skulle börja äta nyttigt på riktigt. Det blev storhandling på Willys i fredags och vad som inhandlades var bl.a. kött, korv, bönor, aubergine, avocado, squash och zucchini. Utav detta har vi lyckats göra tre riktigt goda middagar, (än så länge). Första dagen blev det färsfylld aubergine, som var god, men tråkig utan något till. Igår gjorde vi auberginefärsgryta, alltså aubergine, köttfärs, tabasco, sambal oelek, och till det grönsallad. Idag gjorde vi det godaste hittils! Lax blandat med bulgur, majs, tomat, bönor och rödlök. Till det hade vi en avocado och creme fraiche kryddad med sambal oelek. Det blev en höjdare, verkligen!

Igår började jag på högskolan, programmet förskollärare. det första jag fick höra var att jag förmodligen missat min plats eftersom jag råkade glömma uppropet, som är superviktigt... :$ stötte på ida, från gymnasiets idrottslektioner och det var en himla lättnad. Som tur var kunde hon visa mig runt, och hjälpa mig prata med lärarna om min situation. Till slut fick jag veta att jag fick stanna i klassen, och en lättnad spred sig:)
Vi hade föreläsningar i fyra timmar sammanlagt och ärligt talat var det ganska tråkigt. Hursomhelst 150 nya lärarstudenter för i år. Inte få iaf. Ledig idag och imorgon, på torsdag ska jag på biblioteksintroduktion och på fredag är  det VFU-information. VFU är kort för verksamhetsförlagd utbildning, alltså praktik.  I snitt går jag tre dagar i veckan.

Tina och Tamas var här nyss och efter en stund kom Stephanie med, trevligt med lite sällskap i vår trånga, ensamma, lilla lägenhet. Ikväll ska det tränas, handboll klockan nio till tio. Förbannad över tiderna som är så fruktansvärt dåliga! GRR!

I söndags hämtade jag och Ronny hem vår andra skönhet Leia :) En bondkatt som är svart med bruna fläckar och en vit fläck precis vid munnen. Hon är elva veckor gammal och alldeles underbar. det tycker dock inte Diva..;)

Stora förändringar kan komma att ske. Förhoppningsvis gör de det.
Älskar min snyggaste, bästa pojkvän! <3

RSS 2.0