Do you have facebook?

Jag gillar den reklamen, 3:s om affärskommunikation i Saudi Arabien. haha.
Idag var jag och Ronny i stan med hans familj för Stephanie skulle titta på bil. Fanns en jättesöt liten Kia! En limegrön bubbla hade dock passat mig bäst. ;)

Jag gick in på H&M med....dumt nog... och hittade en jeanskjol som jag ville ha, men den kostade 300 kr för mycket... jobbigt att inte ha pengar, det finns så mycket man hade velat ha. Först och främst mår jag skit för att mitt hår inte blivit klippt det senaste halvåret och det märks, för som Tomas säger så fäller jag mer än en hund. Sen hade jag gärna slingat min decimeterlånga utväxt på undersidan men då får man ju punga ut med 600 spänn också.:/  Jag provade jättesmå shorts idag med, alltså korta, jeansshorts som knappt täckte rumpan. Trodde aldrig jag skulle få på mig såna men de var supersöta:) Hittar jag ett par såna med bakfickor, då ska jag ha dem! Tänk när sommaren äntligen kommer och man slipper tänka på täckjackor och underställ! Linne och kjol är det bekvämaste som finns...faktiskt! Stackars syrran som får gå omkring i 30 grader med en... salvar camiz (?) typ som en långklänning med långa armar.

Igår blev vi bjudna på mat och det var jättegott! Tack så jättemycket Gurli & Tomas!

Snart lugnar allt ner sig. <3

Alla hjärtans dag <3

Idag är det alla hjärtans dag och igår var det fredagen den trettonde... hmm... skulle man vara rädd eller kärleksfull i natt? Idag skänker jag en massa massa tankar till min älskade syster Linnea nere i Bangladesh! Hon ringde snabbt i måndags och pratade med mig och det var så underbart!

Idag ska vi till Linköping för Ronny ska titta på en Mustang, som ser jättefin ut på bild. Eftersom vi inte kan något om bilar, någon av oss så får vi hoppas att man kan lita på säljaren. Jag vet ju faktiskt knappt hur motorn ser ut...

Jag har blivit fullkomligt galen i musik igen, och speciellt svenska artister. Anna Ternheim, Salem al Fakir, Sophia Somajo, Markus Krunegård, Veronica Maggio... you name it. Och Hultsfred - Dit vill jag! Iallafall den dagen the Killers spelar! åååh....

Skulle träffat Tina igår, men blev inte av tyvärr...:( Saknar ju att umgås med henne och Tamas... var längesen, men det har hänt så mycket på sista tiden så är la kanske inte så konstigt. De har ju fått sin andra lilla knodd - Sam och vi har haft fullt upp med vovvarna. Stort grattis till Bastian förresten som ska bli storebrorsa igen i Oktober!

Glad alla hjärtans dag alla!

Dagens ungdom?

Jag har fått jobb, och jobbar för tillfället 39 timmar/veckan. Trivs bra, särskilt när lönen kommer! Jag jobbar 14 h på Örnaskolan och städar 5 h på familjecentralen och 20 h i Örnahallen.


Den senaste månaden har varit jobbig. Verkligen... Vi har fått ta farväl av Bastians älskade farfar och Ronnys älskade pappa Jonny. Mister omplacerades till Rosita, där han verkligen har det bra. Decibel flyttade till Sylvana i Vetlanda och vi hoppas hon har det bra där med. Strax efter begravningen i Gryteryds kyrka 22 januari tog vi farväl av Annie, som bott i vår lägenhet den senaste tiden. Hon låg kräkandes och veterinären konstaterade att hon led av livmodersinflammation, och för att hon skulle överleva krävdes omfattande operation för mycket pengar, så därför beslöt vi oss för att ta slut på hennes lidande. Förra fredagen lades Roya och Bodri upp på annons på blocket och i söndags lämnade vi av dem hos en underbar familj i Vallda, strax utanför Kungsbacka. I onsdags ringde dem och pga att Bodri bitit kvinnan  var vi tvungna att hämta dem. På måndag klockan ett tvingas vi ta farväl av dem med. . . . Ibland undrar man varför man lever . . .


När jag cyklade upp mot sjukstugan idag valde jag att cykla på vägen eftersom trottoaren var full av snö och slask. Jag hade god uppsikt och var beredd på att cykla upp på trottoaren om en bil skulle komma på min sida av vägen. Istället hörde jag en bil komma smygandes bakom mig, och en gubbe som satt i en ful, liten, röd bil vevade ner rutan, hytte med näven och skrek på mig att jag skulle flytta på mig. Sen pekade han fingret mot huvudet och menade på att jag är dum. Jag hade faktiskt visat fingret om det inte varit för mina tumvantar... Så jag bara log istället.
1) Vad störde det honom att jag cyklade på ett helt fritt körfält?
2) Han tänkte säkert : "Dagens ungdom" utan att inse att jag faktiskt är vuxen!
3) Gubbf-n,
                                                                                                 =)

Sophia Somajo, min nuvarande glädjekälla!

RIP. Jonny Christer Kallas, Annie, Bodri & Roya

RSS 2.0