Tomt

Det känns väldigt tomt överallt här hemma nu när vi inte längre har katt. :/ Jag inbillar mig att jag hör Leia gå på gardinstängerna och att Diva hoppar ner från klöspelaren. (som inte ens är kvar i hallen)

Vi har numera bara en fåtölj i vardagsrummet, eftersom soffan fick slängas. Så nu spanar vi på en ny soffa, och har bl.a. dessa två att välja på.





Den här är helt klart min favorit!

Slutspurten!

Nu är det inget annat än plugg som gäller för mig! Hade en tenta i måndags och har en imorgon. Sista tentan innan sommaren är nästa lördag.




Roast på Berns

Sitter och tittar på Roast på Berns. Urkul, men jag hade så gärna velat dela skämten med någon.
Dessförinnan var det Svenska Hollywoodfruar och Maria Montazami berättade när hon skulle köpa fisk, och tänkte på svenska. Resultat: Does that fish have any legs?

Har alldeles nyss skrivit klart filmrescensionerna och det blir minst G (tror jag). Det är slutspurten nu sen är det färdigt! Tre tentor kvar bara, och alla inom loppet av 12 dar.

Peppar peppar!


R.I.P Diva. <3

Min älskade kisse har fått somna in. =( Vi kommer aldrig att glömma dig gumman!


Det luktar kiss...

Nån av katterna har kissat i vår soffa! Två pölar har vi hittat idag och vid ena tillfället stod Leia i den ena. :@ Får vi inte bort stanken nu så får vi slänga ut soffan...


Jag ÄLSKAR mat!

Jag äter och äter och äter. Igår lagade Ronny en jättegod fiskgratäng med alaska pollock, musslor, sparris, smögensås och mos och nu sitter jag och äter resterna. Tillsammans med min fetaost-sallad då så klart. ;)

Det är fint väder idag, fast vi får se hur länge det varar eftersom himlen ser väldigt mörk ut. Hoppas iallafall vi slipper regn på fotbollsträningen ikväll!







Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag. <3

I-rony

Idag har jag varit hemma med Aron större delen av dagen. Vi (läs Aron) vaknade fem och ville inte somna om, så det var bara till att gilla läget!



Bastian hade med sig Rasmus hem idag och det gick superbra. De var ute och lekte Star Wars, och sen kom de in en stund och åt glass och fruktsallad.

Nu sitter jag och laddar - tisdag är uppesittarkväll! Go Desperate Housewives!!!

 


Förstoppning

Aron har varit jätteledsen nästan hela helgen, eftersom han har förstoppning.:/ I fredags var vi i Karlskrona och bytte bil, till en Opel - kombi från 08. Igår var vi i stan och handlade mat på Willys och på kvällen hälsade vi på hos mamma och pappa. Mormor, morfar och min morbror med familj var också där.

Idag har jag hjälpt till lite grann med stenarna på mammas och pappas framsida. De har tagit bort en bit gräs och ska lägga stenar som dekoration istället, och än så länge ser det kanonfint ut! Muren som kommit upp blev supersnygg!

Imorgon blir det nog INTE babycafét tyvärr, eftersom Aron har så ont. Nu har han visserligen fått lite messmör (som mamma tipsade om) och verkar bättre, men ändå långt från hundra.

MÅSTE förresten tipsa om en superbra film! SIN NOMBRE heter den, och det betyder utan namn på spanska. Den är extremt gripande och påminner mycket om Slum dog millionaire.

RSS 2.0