Hade mycke trevligt på kalaset igår, bilde...

Hade mycke trevligt på kalaset igår, bilder kommer upp senare under dagen för nu bär det av mot ullared. Jag ska köpa mig en extern hårddisk på netonnet där jag kan lägga mina foton :)


Snart framme i pauliström för att fira mor...

Snart framme i pauliström för att fira mormor och morfars guldbröllop. Sitter i bilen med brodern, mannen och sonen för tillfället. :)


Nähe?!

foto0838 (MMS)

Nähe?!


Lönen var inge vidare den har månaden efte...

Lönen var inge vidare den har månaden efter två sjukdagar och tre o-utbetalda vård-av-barn-dagar. Trots det åker jag idag till falkenberg och fynda.


Musik!

Musik är något som jag lyssnar mycket på. Pink, The Darkness, Mando Diao är några av mina favoriter. Just nu lyssnar jag mycket på Concept Store - Damn, och Eliza Doolittle - Pack up. Adéle - Rolling in the deep är också en favorit! För att inte tala om Pink - Fuckin' perfect.



Lottosäljar-dag!

Idag mellan 11-13 säljer HIF:s damlag lotter på Ica här i Hylte. Vi behöver få in pengar till ett träningsläger som äger rum i början av April. Kom och köp! ;-)


Strålande fin onsdag och manda sätter kurs...

Strålande fin onsdag och manda sätter kurs mot brevlådan. Nu har jag pratat med hallandstrafiken om hur jag skulle fylla i resegarantin och de har lovat mig kontant ersättning för beloppet som jag la ut för att ta mig hem när nattbussen ställdes in. Telefonisten var mycket trevlig och påpekade själv hur dåligt det var att informationen hade varit så bristande den natten.


Usch och fy. Hände en olycka på jobbet ida...

Usch och fy. Hände en olycka på jobbet idag, en hemsk sådan. En medarbetare fastnade med armen i en maskin och nödstoppet tog inte. Som tur var så körde roboten fast sig så allt stannade och man kunde klippa upp gallret och få ut armen. Hon kom undan med en skadad muskel men tänk så illa det hade kunnat gå? Fruktansvärt. Tack för alla råd förresten!


WORD!



Bild lånad från http://www.deurell.se/blogg/?m=200906&paged=2

There will come a point in your life when you realize who really matters, who doesn't and who never really did. So forget about the people from your past because there is a reason they didn't make it to your future..... "


Muffinsen i ugnen!

Jag har muffinsen i ugnen, och väntar ivrigt på första smakprovet. ;) Naturligtvis.

Funderar fram och tillbaka... ska jag söka inköpar-utbildning med start redan till hösten? Det är så långt till september 2012.

Mamma....? ;D


tras poco...


På väg hem för att baka bananmuffins - M U...

På väg hem för att baka bananmuffins - M U M S ! Ska bara hitta rätt recept först, d.v.s. Det med gräddfil i!


SMS-inlägg

foto0817 (MMS)


Ja, ja och ja!

Klockan åtta slog jag upp ögonen denna ljuvliga måndagsmorgon! Idag väntar jag ett samtal från busfia.se. Jag ska få veta om Arons hand- & fot-avtryck fortfarande finns kvsr i deras arkiv, och om det gör det så ska jag beställa en ny berlock till mitt armband. Hjärtat har ju ramlat av på någon okänd plats! :/






Igår hade jag en underbar dag med min vän Steffi och hennes kompis Sara - en jättetrevlig tjej! Deras söta små döttrar Noomi och Evelina var så klart också med! Mycket trevligt med tjejsnack och promenad.

Dessutom fick jag min soffa såld! Den gick för 8500. Nu kommer nästa dilemma - ska jag köpa en bäddsoffa som Mikko och jag kan ha nytta av den dagen vi flyttar till hus eller ska jag köpa en vanlig soffa för en billigare peng?

      
Den här URSÖTA pyjamasen inväntar jag i ett paket från H&M, tillsammans med BH:n och en fin volangkjol! Det var halva priset på kjolen nu (149 kr) och den har jag spanat in på fullpris så nu var det inget att tänka på!

På härlig men kall promenad. :)

foto0792 (MMS)

På härlig men kall promenad. :)


God morgon lördag! Solen skiner! :) idag s...

God morgon lördag! Solen skiner! :) idag ska jag sälja lottor på konsum för att samla pengar till träningslägret. Sen ska jag hem till mamma och pappa och hälsa på, och mormor och morfar är där. :) ha en fin lördag!


Ville bara säga att antikrundan är redigt ...

Ville bara säga att antikrundan är redigt intressant. :) jag och mikko fastnade vid det igår kväll. Den människan vet ni, han är fantastisk!


Utanför dagiset :) prins aron har gått upp...

foto0727 (MMS)

Utanför dagiset :) prins aron har gått upp 600 gram på två månader så nu är han 79 cm lång och väger 10600 gram. :) han är så frisk så! Storlek 80 använder vi just nu men allt som köps är i storlek 86. Inväntar pojkvännen om en timme. :) lycklig!


Sovmorgon!



Idag ska Aron på 15-månaders kontroll och det ska bli riktigt spännande! Jag håller alla tummar & tår för att han har gått upp vikt sen sist, då det var lite kivigt med det. Men, vi har lagt in ett extra mål mat på dagen och jag tycker det syns på honom. Dock så har han ju knappast varit spinkig!

Den gnäll-fasen Aron är inne i nu är jobbig, men det finns massor med positiva saker med den också. Aldrig förr har han velat sitta i mitt knä så mycket som nu, eller klängt sig fast vid mina benen, eller kommit och kramat mig bara så där. Dessutom har han börjat säga mamma om han vill komma upp till mig eller när han inte får som han vill.

Nu - frukost för mig o kid!

Glad alla hjärtans dag!

Hoppas ni har haft en UNDERBAR alla hjärtans dag!

För mig, har inte denna dagen varit särskilt mycket mer speciell än alla andra dagar. Jag älskar allt just nu! Det känns underbart, och jag är otroligt lycklig!

Aron, har varit mindre lycklig idag och när jag borstade hans tänder ikväll kände jag att tre (!) kindtänder till är på väg igenom! Inte konstigt att han är gnällig, det måste göra ont! :/

Nu ska jag snart iväg på fotbollsträning, men först ska det ätas lite. Evenutellt får jag besök av en potentiell soff-köpare ikväll! Spännande! =)

Tävling!

Evelinas blogg kan man tävla om ett jättefint silversmycke (inklusive kedja) som sägs stärka auran, ökar den mentala förmågan och hjälper mot sömnproblem.
Silversmycket kommer från Silverbiten.

Gå in och tävla du med!


Bra böcker för en 15-månaders?

Jag vill börja läsa för & med Aron efter maten varje dag, men VAD ska man läsa? Jag har en sagobok hemma men det är alldeles för mycket text och för lite bilder för att han ska tycka den är intressant.

Någon som har nåt tips för en 15 månaders (idag - faktiskt!)?

För övrigt, en fin söndag och relativt lugn! Aron och jag har lekt och myst massor och nu när han sover tänkte jag passa på att plocka fram symaskinen och bocka av några rutor i min to-do-list.

Imorgon är det alla hjärtans dag och också Arons dopdag. Oj vad tiden går!



Aron på dopdagen -10! Nästan exakt 3 månader gammal.



Aron idag, 364 dagar senare och 364 dagar äldre. ;)

till mamma!



HAHAHAHA

Kindtand!

Aron har varit gnällig idag, och det har verkat som om han har ont någonstans. När jag borstade tänderna innan nattning såg jag att de glänste till lite en bit in i munnen och det är ena kindtanden som är på väg upp! Hoppas hoppas hoppas att detta är enda orsaken till hans besvär! (förutom då förkylningen)

Igår hade vi en mysig kväll hos mor&far! Dock måste jag erkänna att fisken som pappa dragit upp, lagade han och mamma till och jag hjälpte inte till minsta lilla. Dåligt av mig, jag vet!
Men det är hursomhelst oerhört kul att Mikko kommer så bra överens med mina föräldrar. De och Aron är A & O.

Nu slappnar jag av efter en fysiskt krävande dag (Eftersom Aron egentligen mest varit uppe i famnen) och ska snart laga till lite kvällis och sätta mig framför tvn.

Tack mamma, pappa och Nea för hjälpen innan så att jag kunde jobba några timmar! 

Sjuk kille som städar åt mamma. :)

foto0697 (MMS)

Sjuk kille som städar åt mamma. :)


Havsöring!

Jag har min lilla prins hos mig och det känns helt UNDERBART! ÅHHH Vilken kärlek!

Aron är inte riktigt kry, han är förkyld och har lite feber. Vi ska ändå hem till mormor&morfar ikväll och äta upp havsöringen som jag fick i födelsedagspresent (september förra året) så det börjar bli dags nu!








Eftermiddagens skörd - sex stoppade pallar...

Eftermiddagens skörd - sex stoppade pallar som absolut inte får skickas till kund. Skönt att veta att de blir extra kontrollerade! Hem och sova, upp 5.00 för ett extra pass! Pengar!


Eller inte...

Så tror man att vintern är över, men icke!

Nu har jag fyllt magsäcken med en macka och ska strax bege mig till gymmet. Saknar motivation helt och därför sitter jag nu framför datorn...

Funderar på att jobba över imorgon också. Slutar 23.30 ikväll så jag kan jobba 05.30-12 imorgon och samma tid på lördag. Det bör synas på lönebeskedet i mars!

Hoppas på att få min soffa såld snart, de pengarna skulle onekligen behövas.

ÄNTLIGEN ÄR VÅREN PÅ G! Åh jag älskar sol!...

foto0680 (MMS)

ÄNTLIGEN ÄR VÅREN PÅ G! Åh jag älskar sol! Det enda som saknar är en cykel så jag och lilleman kan ge oss ut på äventyr! Usch vad jag saknar min son.:( han är mitt ALLT och jag skulle gå genom eld för hans skull. Tusen gånger om!


Idag hade vi så kallade förbättringssamtal...

Idag hade vi så kallade förbättringssamtal på jobbet, uppdelade i grupper. Vår grupp bestod till största delen av relativt nyanställda och vi hade massor med ideer! Det var roligt men det jobbiga kom sen när förslagen presenterades för resten och blev direkt motarbetade av pessimistiska "åldringar." nu är vi hemma och ska ta det lugnt innan det är sängdags! Hoppas på en optimistisk onsdag! :)


Idag fick mikko och jag en liten gåva från...

foto0674 (MMS)

Idag fick mikko och jag en liten gåva från hans föräldrar. De åker till finland imorgon och kommer hem i slutet på nästa vecka. Gott och TACK! :)


Startar dagen med ett pass på gymmet! Så s...

Startar dagen med ett pass på gymmet! Så skönt så skönt!


Kvällsmat på jobbet, sambal oelek-kyckling...

Kvällsmat på jobbet, sambal oelek-kyckling med tagliatelle. En av mina absoluta favoriträtter som dessutom är mega-lätt att göra! Stek kyckling i bitar och bryn rödlök. Blanda i creme fraiche och smaksätt med sambal oelek. Och så bandspaghetti till!


På jobbet lite tidigare idag. Jag har vari...

På jobbet lite tidigare idag. Jag har varit på synundersökning och pratat om dygnet-runt linser och en framtida operation. :) det kommer bli bra!


God morgon nya vecka! Det här är mina myst...

foto0673 (MMS)

God morgon nya vecka! Det här är mina mystofflor som jag bara älskar! Fina va? Fanns för 99 kr på chilli. :) nu är det hög tid för morgenmad och sen en promenad!


Dessa snygga shortsen fick aron från mormo...

foto0651 (MMS)

Dessa snygga shortsen fick aron från mormor och morfar!


Söndag i skogen!

Igår kväll var jag och Mikkos syster Johanna ute på krogen. Vi hade kul och lärde känna varandra bättre. :) när vi skulle åka hem 02.40 hade de däremot ställt in bussen, men detta visste vi inte om så vi satt och väntade till halv fyra. Idag ringde jag och frågade och då visade det sig att några hade slagit sönder lampor och dragit ut elkablar på en buss (alltså grov skadegörelse) så de hade ställt in alla nattbussarna. Anyways, klockan fem var vi hemma.

Idag har varit en slapp dag, Mikko var hos en kompis igår kväll och drack lite whiskey så vi har båda varit otroligt sega. Men vi pallrade oss iaf ut på promenad och det var, som vanligt, hur mysigt som helst! Vi avslutade promenaden hemma hos hans föräldrar på fika.

Nu har jag en tvätt i maskinen, och disken ligger och väntar på mig. Snart ska jag iväg till hallen och träna! Det var längesen vill jag lova!

Karolina & Arvid

I morse ringde min telefon halv sex. Då var det någon som ringde angående min soffa som jag lagt ut på blocket. Samtalet var helt sjukt, och jag tror (hoppas iaf) att det var på skämt! I korta drag så sa personen i fråga att han träffat mig på en toalett, vilket givetvis inte är sant. Dessutom så påstod han att hans katt skrattade i bakgrunden. Och detta var halv sex. HALV SEX people!

J
obbet gick hur bra som helst, fick en härlig körning och det flöt på hela dagen. Sen kom Anki fram till mig och frågade om jag ville bli revisor för facket. Toppen tänkte jag, så nu får jag hoppas att jag blir vald! Då kommer jag få en utbildning som kassör & revisori bagaget.

Efter jobbet begav vi oss av mot Gräshult för att hälsa på Karolina & lille Arvid. Det var mycket trevligt, och skönt att komma ut lite! De bor toppenbra!!

Sen åkte jag hem med en sovandes Aron i baksätet, och väntade på barnvakten Mikko så att jag kunde bege mig till fotbollsträning! Wonderful. :) Kanondag!

Gåvor från ett varmare land!

Idag har Aron varit på sitt bästa humör! :) Det är jättekul att höra honom skratta hela tiden. Innan frågade jag honom var mamma är, och då kom han fram till mig och gav mig en puss!

Efter dagis åkte vi hem och lagade mat, spenat m. korv och ägg. (På dagis sa de att han åt en bamse-portion med spenat och pyttipanna i måndags) Spenaten gillade han inte, och ägg gillar han inte. De två sakerna är de enda jag har upptäckt att han inte tycker om hittills. Men korv blev det iallafall.

Sen åkte vi hem till mina föräldrar som kom hem från Thailand igår! De hade köpt en massa fina saker till oss - STORT TACK!!


Till vänster: Láncome mascara, Dolce & Gabbana deodorant, flerpack Calvin Klein parfymer som jag köpt från taxfree, (Calvin Klein - euphoria är min absoluta favoritparfym!) Träskedar & småbestick, håraccessoarer.

   
En klocka från Jet Set som jag älskar redan! SÅ snygg! Bilden till höger föreställer en studsboll med en fisk och lite glitterstjärnor i. När man studsar bollen så lyser den i rött och blått. Jättetuff och Aron gillar den mycket!


Aron fick en superfin tröja från "Polo", ett par urläckra hänglseshorts "Levi's", ett par "Diesel"shorts, jättesnygga "Converse" och ett Lundmyr badset. På hinken står det busunge! Naturligtvis förväntar jag mig att kläderna är fake, dock inte badsetet iochmed att de är ifrån taxfree-shoppen.

RSS 2.0