Din bokning är gjord.

JAAAAAAAA!!! NU SKA DET ÄNTLIGEN BLI AV! BERGAMO MED UNDERBARA PERNILLA!

VI ska hälsa på Luca, Beppe, Matteo & förhoppningsvis också Rugge! Det kommer bli AWESOME!!!



4 år sedan!


Fotboll

Åh vad jag saknar att spela fotboll! Det är så svårt att få ihop det när man inte kan ordna barnvakt så lätt vid den tiden. :/

För en halvtimme sen somnade lillknodden enkelt efter ett rejält mål med köttbullar, potatis och brunsås. Det var första gången jag rullade köttbullarna själv och de blev helt okej, dock skulle jag ha velat ha mer krydda i. Men jag anpassar min mat efter Arons! :)

Imorgon kommer mina föräldrar hem från Thailand och jag har saknat dem!! Ska bli himla roligt att se Arons reaktion! :)

Nu ska jag ringa ett samtal, men återkommer nog senare I suppose. ;-)

Humanity bracelets

Sådär, då har jag köpt mitt första humanity bracelet som jag trånat efter sååå länge! Såg på Evelinas blogg att Campadre har kampanj på dem just nu och därför finns de extra billigt!
Kolla här!

Ett sånt här blev det men oj vad det var svårt att välja!

Har även hittat en favorit i Lisbeth Dahls designer! Hennes hemsida finns här!

Mårås

Gårdagen avslutade med chokladpudding med min älskade pojkvän. Farligt, det där med choklad... jag hade ju glömt hur GOTT det är!

Idag har vi haft en supermysig dag ute i Mårås naturreservat tillsammans med Marko & Liam. Det blev massa bus för kidsen och Mikko hade med sig sin kamera, så bilder kommer nog så småningom.

Han har ett stort fotointresse och är otroligt duktig!

Nu sover pysen (sedan 17.30) och jag äter toasts och dricker te!

En stor fördel med att Aron började på dagis är att han har fasta rutiner, och det är superskönt! Han somnar alltid för natten någon gång mellan fem och sex och sen väcker jag honom klockan halv sex på morgonen. Underbart!

Valp!

Efter en god natts sömn var Aron och även jag på strålande humör! Vi lekte en massa på förmiddagen och sen somnade han till alldeles i lagm tid för att jag skulle förbereda maten och till och med hacka sallad! Det blev hemmagjort potatismos & ugnsstekt falukorv som är en av mina absoluta favoriträtter!

Sen åkte vi hem till Linnea och hälsade på supersöta lilla Malte! Åh en sån söt vovve! Aron var dock lite rädd för honom, kan bero på att han ställde sig upp mot lilleman så han ramlade ner på rumpan. Men ingen större skada skedd!

Nu har vi dammsugit och tänt ljus. Snart kommer Mikko och håller oss sällskap!


Fynda köpcenter & Willys

Idag åkte jag, Mikko och hans lillasyster Johanna till Falkenberg en sväng. Vi började shoppingen på Fynda köpcenter där de har en massa fint som jag inte riktigt fattat förut! Vi köpte massa grejer till Mikkos lägenhet, blommor, krukor, mattor, tavlor, och mycket mycket mer.

Jag köpte ett blockljus till min lykta, en tändare, ett nytt supersött duschdraperi (rosa med blommor på, som tyvärr inte räckte hela vägen ner till golvet - men det får gå!) och en ny rosa badrumsmatta. Förutom blev det födelsedagspresenter till bl.a. Bastian som fyller hela åtta år på söndag!

Nu har jag packat upp varorna, tittat på handboll - attans!! och ätit lite chips. Så nu blir det bara slaaaaapp.

Trevlig helg! 

Föga anade jag...

att förardörren till min bil inte skulle gå att stänga idag! När jag skulle köra till gymmet upptäckte jag dock detta och ringde i panik till bror min som är bilmekaniker. Han pratade något om en skruvmejsel men automatiskt stängde jag av öronen tills han sa: nä, det kanske är bättre om du inte pillar...
Bra tänkt Dennis!
Hursomhaver... jag tryckte in dörren från utsidan samtidigt som jag låste. När jag sedan låste upp igen rörde den sig inte en tum så det var bara till att hoppa in genom passagerarsätet och över växellådan. Lite pinsamt dock, men men - what to do..?

Gymmet var gött men som vanligt fick jag ont i mitt högra knä. Jag hoppas det skärper till sig snart!

8-10 april ska jag på träningsläger i Landskrona wohoooo! Superskoj och jag längtar redan!

Onsdag

Idag ska jag till jobbet, hoppas jag! Skönt att komma upp i tid, slänga in sängkläder i tvätten så jag har rena lakan efter spyinvasionen. Nu äter jag yoggi, ska strax ge mig av till gymmet och köra en omgång!


Var är Johan Sjöstrand?

Varför spelar inte han ikväll? matchen börjar lida mot sitt slut och det ser icke bra ud...
Men, det är inte över än!

Tidig kväll för mig, imorgon ska jag ställa klockan på 9.00 och dra till gymmet en sväng. Spännande att se hur det går nu när det måste varit två veckor sen sist.


Måste göra ett litet tillägg! Andra halvlek kan vi vara nöjda med, hoppas det går bra hela matchen mot Frankrike på fredag!!

Sverige - Danmark

Varit ute på en timmes promenad. Det var jätteskönt med frisk luft, men önskar att det vore liiiite varmare...

Nu ska jag äta lite yoggi, titta på Top Model och ladda batterierna, för snart är det handbooooooll!




Andiamo al Bergamo

Sötaste Pernilla ringde igår och vi spinner vidare på våra planer. Efter räkningarna är betalda d.v.s. idag, så ska vi boka en resa till Bergamo, Italien (ca 5 mil från Milano). Vi var där för fyra år sedan på utbyte genom skolan och umgicks mycket med tre killar som vi blev supertajta med så nu är det dags att hälsa på! Det ska bli superkul! Flyg tur & retur kostar 628 kr/person. Billigt va?

Så länge får jag leva lite på mammas&pappas bilder från Thailand.



Visst blir man hungrig?!



Superfin bild!!





Idag är det alltså tisdag och jag mår så mycket bättre! Min älskade pojkvän (som jag snart inte träffat på en vecka) kom förbi inatt efter jobbet och lämnade yoggi och juice som han hade köpt till mig. Gulligt va?

Cirkeldiagram

Nu känner jag mig duktig! Jag har gjort ett cirkeldiagram över mina utgifter, för att få en bättre översikt. Funderar även på att spara kvitton och räkna ihop vad det blir i slutändan. Jag är inte fattig direkt, jag lägger 6000/månad på hyran, men jag skulle vilja betala av skulden till CSN och skulden till mina föräldrar för bilen så fort som möjligt. Har kollat runt efter en billigare lägenhet, men de enda som finns ligger i samma prisklass. Dessutom ÄLSKAR jag min lägenhet och tycker den är awesome för Aron!
I det stora hela ser det faktiskt ganska bra ut, det enda jag skulle vilja ändra på är tv kostnaden. Har precis upptäckt att jag lägger 389 kr/månaden på kanalpaket lagom + viasat guld som jag skaffade när jag var ihop med Ronny. Dessa kanaler tittar jag inte på, och för mig skulle kanalpaket lagom räcka = 99 kr/månad. Dessvärre har jag tydligen bindningstid tills januari nästa år, och när jag ringde till Telia fick jag svaret att även om de skulle vilja hjälpa mig så kan de inte göra det. Så länge det går runt så är jag glad.

Så det jag egentligen skulle vilja göra, t.ex. köpa träningskort och nya träningsskor får vänta helt enkelt.


Lunch

Ska försöka äta lite nu, köttbullsmacka. Mitt mycket välfyllda kylskåp ropar på mig.

Har hittat en klänning på Nelly.se som är wunderbar!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/one-sleeve-floral-dress-475349-29/

Vad tycker ni? Själv älskar jag att det bara är en arm, i chiffong. Att det är volanger på kjolen och knytband i midjan är också ett stooooort plus!


Mina älsklingar







         Lugg eller ej?

Turen är min

Jaha, jag hade alltså Aron "extra" (om man får säga så när det är ens eget barn) i helgen för att Ronny, Alex, Bastian, Emma och David som alla bor ihop skulle slippa bli sjuka. Nu är alltså jag sjuk och får vara hemma från jobbet två dagar till denna månaden. Hatar karensdag. Så hela natten har jag legat och spytt.

Men - en positiv sak med det hela är ju handbolls-vm! Sverige spelar helt otroligt bra och herregud vad imponerad jag är av Johan Sjöstrand, målvakten som kanske inte ens skulle varit med från början! Så imorgon, när jag skulle jobbat eftermiddag, kan jag sitta hemma i soffan och förhoppningsvis må bättre och njuta av semifinalen (inom gruppen) mellan Sverige och Danmark.


Bild lånad från

http://www.nyhetskanalen.se/1.1979415/2011/01/16/johan_sjostrand_vi_vinner_mot_sydkorea

Sjuk eller ej, snart ska jag iallafall ut på 1 timmes promenad.

Ensam fredagskväll

Aron var helt slut och somnade redan klockan 17, så jag förväntar mig en tidig lördagsmorgon. Det gör mig ingenting för sitter alldeles ensam i min stora fina lägenhet så jag kan lika gärna gå och lägga mig i tid.

Ljusen är tända och jag har läst en halv bok under dagen. Trasig heter boken och den är jättehemsk. Handlar om en flicka som blir sexuellt utnyttjad och misshandlad ända sen födseln.



Nu blir det CSI och sedan förbereder jag mig inför morgondagen med världens finaste son!




Självlysande!

Har precis lagt in en beställning på sådana här:



Och ett sånt här:



Verktygssetet leker Aron med mycket på dagis! Stjärnorna tänkte jag kanske kan hjälpa nu när han har börjat få mardrömmar om nätterna? Det är värt ett försök för de kostar bara 19 kr för 34 st på newheaven.se. Jag köpte tre paket. :)

Fint väder idag, ska passa på att klippa lugg medan lilleman sover och sen ska vi nog ge oss ut. SKÖNT att man kan se asfalt igen!

Update!

Nu sitter jag och bloggar igen! Det var länge sen sist och mycket har hänt. Till att börja med bor jag inte längre ihop med Arons pappa, och det är helt klart det bästa beslut vi båda fattat. Han har ny tjej och jag har ny man. :) Jag har Aron varannan vecka, vilket såklart är jättetråkigt, men vad ska man göra? Funkar det inte så gör det inte.

Jag jobbar på gnotec mefa där jag pressar och svetsar bildelar. Arbetet är helt okej och kollegorna är underbara! Hoppas så småningom på att kunna plugga inköp & supply management i varberg.

Min älskling är 14 hela månader och går på dagis. Dagarna långa pinnar han runt på sina små ben. Jag älskar min son, han är A & O i mitt liv och kommer alltid att vara!




RSS 2.0