I dream of flowers in the desert

Har fått en riktig craving! Att lyssna på Sting - Desert Rose. Fy hundan vad den är härlig! Man kan ju inte låta bli att bara ryckas med!!!

Är otroligt lycklig och SÅ himla glad! Min son är mitt allt och jag älskar honom till månen och tillbaka! Min pojkvän är alldeles underbar och jag kan ärligt säga att jag inte trodde på att det finns en person för alla, förrän jag träffade honom. Allt känns så himla RÄTT!

Nu sitter jag och väntar på posten, hoppas på att skattedeklarationen kommer idag, det är alltid lika spännande. Dessutom inväntar jag mina böcker idag. (Självkänsla nu och Arons barnbok.)




Saknar Linn! Vi som var så tajta förr har tyvärr glidit ifrån varandra på senare tid. :/ Men vi har bara bra minnen ihop! :)

Trivs så bra i långt hår, synd bara att de...

foto0952 (MMS)

Trivs så bra i långt hår, synd bara att det är fake!


Love it!

foto0949 (MMS)

Love it!


Älskar nattningarna...

...med Aron nuförtiden! Det går otroligt lätt, och oftast ligger han och småpratar lite med sig själv innan han somnar. Skriker gör han sällan nu! Sköööönt!

Sitter nu med nytonat hår (samma nyans som sist - brun) och har precis beställt två böcker.



 Den här, till Aron. Ska vara någon slags se & känn bok om djur och sånt gillar han ju!



Och den här till mig! :)

Melodifestivalen

Eric Saade vann alltså, vilket jag blev aningens besviken över. Han är snygg, men jag satsade som skrivet på the moniker. Oh my god, you're such a beautiful surprise... Men har haft en trevlig kväll med sörran!

Hade supermysigt med älskade Tina innan idag, det var alltför längesen vi sågs!


Ikväll ska aron och Jag ha myskväll med mo...

Ikväll ska aron och Jag ha myskväll med moster, malte och melodifestivalen. Go the moniker! Nu till ica i full regn-mundering!


Hur lyckas man?

Mikko och jag skulle åka och handla lite. Eftersom det hade snöat fick vi borsta rutorna så jag lämnande nycklarna i bilen och stängde dörren. Sen gick de inte att öppna längre och av någon anledning hade de alltså låst sig. Första tanken var fan också, och likväl andra och tredje. Så vi fick promenixa till min lägenhet och hämta min extra nycklar. Det visade sig att de var extremt svåra att få in hela vägen in i låset och på fyra alternativa dörrar lyckades vi låsa upp en enda. Från det ena till det andra- imorgon blir det cykelköp i halmstad. :)

Chocken har inte lagt sig än

Min lille kille ska bli storebror. helt sjukt, jag kan inte fatta det. lilla lilla aron. men så sant som det är sagt. hans pappas nya flickvän är nu i vecka fjorton och den lille är beräknad till början av september. nähe, om man skulle försöka få sig lite sömn i natt med! god natt!

Är så sugen på att börja rida. Trist att d...

Är så sugen på att börja rida. Trist att det är en ekonomisk omöjlighet för tillfället dock!


Hade tur och fick tid för gång-analys och ...

Hade tur och fick tid för gång-analys och möte med ingenjör på fredag 11.15. Normalt sett har de köer på fem veckor! Kläderna var kanon, det är bara kjolen jag är lite tveksam över men den får nog stanna. Nu till jobbet för möte om den beordrade övertiden som började denna veckan. 8.0 grader i solen för övrigt!


Mot posten!

Jag och Mikko tog en tur till Gekås i söndags med. (På Mikkos initiavtiv!)
Han hittade en supersnygg grå kavaj till bästa kompisens dop den 26 mars, och en fin blå-grå randig slips till det.
Jag köpte fotoalbum eftersom jag känner att jag ligger lite efter i foto-fixandet, men det bästa köpet var nog ändå hudvårdsprodukterna från L300 eller alla roliga leksaker jag köpte till Aron!

Nu väntar jag på att klockan blir halv tio så jag kan ringa till Ortopedtekniska i stan, och medans jag väntar går jag till pressbyrån och hämtar ut ett paket från H&M!

På bussen på väg till stan, har precis läm...

På bussen på väg till stan, har precis lämnat lilleman hos sin pappa. Vi har haft en supertrevlig kväll hos mikkos bror och firat att liam fyllde tre förra helgen. :) så fort jag är framme i stan så börjar firandet av mimmi 22-årsdag! Trevlig helg!


seg dator, men här kommer några bilder iaf...


True love never dies. :)

    



RSS 2.0