Miniweekend i Göteborg

Vi har varit i vackra staden Göteborg i ett dygn och kom hem vid 19-tiden ikväll.


Igår när vi kom fram så gick vi runt och tittade lite i affärerna. Vi köpte nya badkläder och tänkte bada i jacuzzi på kvällen - tyvärr var den stängd när vi kom dit. Vi tog en varsin kopp te på rummet, gick ut en runda i regnet och när vi kom tillbaka till hotellet - Scandic Crown mitt i city för övrigt - så avnjöt vi matchen mellan Finland och Usa. Sen åt vi tre-rätters (Mikko fick matjord i sin räkcoctail så han fick en öl extra) jag tog ett glad vin till hockey matchen mellan Sverige och Tjeckien... Mikko var glad iaf!

Idag har vi fotat en del i den fina trädgårdsparken, och jag har shoppat massa på Zara. En klänning som är lång bak och kort fram, en brun skinnjacka, ett par höga bruna skor och en keps till Aron fick följa med hem!
 



När vi kom hem så ville Mikko titta på broderns nya bil så Aron och Liam lekte. Aron med nya kepsen på så klart!




Denna blusen velade jag länge på, så till slut så blev det skorna istället. Men den är ruskigt söt! :)

Älska mig...

Heter filmen som Mikko och jag just tittade färdigt på. Den finns att se på youtube i avsnitt om 15 min. Handlar om mobbing och var helt okej.

Idag har jag jobbar 12,5 timmar. Från 7.10-19.45. Underbart! Har tjänat in lite komp som är välbehövligt nu eftersom jag ska vara extra ledig på fredag.

Imorgon åker jag och Mikko till Göteborg för en liten miniweekend. Vi ska sova en natt på Scandic Crown mitt i smeten och shoppa, mysa och äta gott.:)


Jag vill att mitt hem blir där jag hänger min hatt.

Bra låt

Instagram






Min älskade son är hela 2,5 år! :) Helt sjukt så fort tiden går!

RSS 2.0