Orbitrec

I torsdags ringde Gurli och berättade om en annons på Glada Hörnan. Det var en orbitrec(crosstrainer) som bortskänkes p.g.a. platsbrist, så jag skyndade mig ner med vagnen och ringde numret. Nu står den fina maskinen i mitt vardagsrum och används flitigt! Tacktack! En fin julgrupp fick hon åtminstone för den =)

Tentan i onsdags gick bra, iallafall bättre än väntat så nu väntar jag bara på resultat. Sen dess har jag kunnat slappna av och verkligen tagit mig tid till att göra vad jag känt för. Bland annat så har Aron och jag varit ute och gått mycket både i torsdags och igår. Sällskapat med Tina har i också gjort såklart! Himla mysigt att ha dem så nära, eftersom vi umgås mycket. =)

Nu är det klart att min syster blir gudmor och David, Ronnys lillebror, fadder. Det känns som ett helt rätt beslut från vår sida! Aron är lyckligt lottad! <3

Igår kom mitt armband och jag ÄLSKAR det! Det är så fint, och betyder så mycket =)


Snart kan jag pusta ut

Spanska är det gott om, men såklart vill jag hellre lägga all min tid på världens finaste Aron <3
I fredags hade jag tenta, och på onsdag har jag nästa, så nu är det bara till å plugga. Som tur är ska min underbara mamma vara barnvakt på onsdag för att Ronny jobbar.

Aron har växt mycket! Sist vi vägde honom (I torsdags) vägde han hela 4700 gram! Så nu har vi köpt en storlek större blöjor, men jag tycker faktiskt inte de passar honom riktigt än. Trots att det är 3-6 kg på dem. På nåt vänster så lyckas alltid bodiesarna lukta kiss, så fort han gjort nummer ett.
Vi har köpt en hel del kläder till honom nu, allt i storlek 62. Mindre känns inte lönt nu när han växer så fort! Bebiskläder är såååå söta - svårt att motså! Min favoritaffär med bebiskläder är lätt Lindex. H&M har ofta en del coola kläder, men inte på långa vägar som Lindex. Kappahl duger också bra, speciellt på rea.:)


Dessa två plagg är bara några av de senaste inköpen! Bodyn från Lindex och de supertuffa (och mjuka) jeansen från Kappahl!

I lördags var jag ute och joggade, och det märks att det var längesen! Jag slutade träna i v. 35 i graviditeten, och tiden utan träning har varit jobbig. Men måste erkänna att det gjorde ganska ont i magen nu - fast det är ju inte så konstigt! Jag ringde min fotbollstränare igår och bad att få komma på spelarsamtal. Målet är att kunna träna tillsammans med laget redan när de drar igång, andra veckan i januari. Jag har saknat fotbollen nåt helt otroligt mycket!

Jag har ju inte berättat om mitt misslyckade hår heller haha. Jag blev ju inte nöjd i september när jag fick nya ljusa slingor i mitt hår. Gick tillbaka en gång för hon hade missat så mycket, och visst blev det bättre - men inte bra! Så förra veckan tänkte jag att jag skulle jämna ut färgen och tona håret lite mörkare blont, men det blev oranget! Så jag gick runt så i några dagar tills jag köpte brun toning och la i. Nu är mitt hår brunt i topparna, och typ.... rödbrunt i hårbottnen. Jag som trodde att det bruna skulle täcka det röda! Men som tur är säger Ronny att jag passar som brunett med. ;)









                                    Syskonkärlek <3

I fredags gjorde vi fot och handavtryck, på en fyra veckor gammal Aron.
Det var inte helt enkelt, vill jag lova! Längtar efter armbandet!


             Lilla knubbis <3







                    Nybadad! :)


Jag mår verkligen BÄST. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig den här lyckan som jag känner nu! Ronny, Bastian och Aron är mitt liv! <3

Armband beställt! Dop bokat!

Nu har jag (behöver jag skriva: lyckligaste mamman?) beställt ett armband från busfia. Det är en länk med två berlocker på, en mellanstor, hjärtformad som Arons fot- och handavtryck ska graveras in i, och en liten, rund med hans namn på. 2110 kr kostar den, men jag använder mina födelsedagspengar och tycker lätt det är värt det! Hoppas bara det blir bra. :) Fördelen med armband är att det är lätt att lägga till fler berlocker sen, för fler barn någon gång i framtiden.

På min födelsedag hade jag en guldklädd glasslåda med mig, som folk fick lägga ner gissningar på kön & vikt för 10 kr. Vinnare blev min pappa, och potten är hela 220 kr! Grattis!
Tänkte skriva ner folks gissningar här:

Flicka 3050 g, Carina
Flicka 3085 g, Anna
Flicka 3225 g, Pia
Flicka 3560 g, Malin
Flicka 3790 g, Ingvar
Flicka 3980 g, Tina

Pojke 2924 g, Linnea
Pojke 3085 g, Anette
Pojke 3109 g, Leif
Pojke 3163 g, Dennis
Pojke 3230 g, Yasmine
Pojke 3335 g, Gurli
Pojke 3342 g, Stephanie
Pojke 3437 g, Lizette
Pojke 3470 g, pappa
Pojke 3605 g, Mattias
Pojke 3645 g, Markus
Pojke 3680 g, Michael
Pojke 3750 g, jag
Pojke 3800 g, Anders
Pojke 3910 g, mamma
Pojke 3985 g, Ramona
Pojke 4075 g, Tomas

23 gissningar, men någon glömde lägga i tio kr, därför blev potten 220 kr. Inte illa det heller, dock. :)

DOP BOKAT! Jag ringde pastorsexpeditionen i förrgår och bokade dop till Alla hjärtans dag nästa år, dvs. 14/2. Tiden är 11.00 vilket jag tycker är alldeles lagom, eftersom vi ska bjuda på mat efteråt. Pastasallad, Smörgåstårta, buffe? Ja jag vet inte... Men det blir nog kanon!

Nu kommer snart mamma och Linnea på besök :)

RSS 2.0