Depp.

Jag trodde att vi äntligen hade hittat vår lägenhet, och har verkligen filat på hur vi ska kunna betala 6000/månaden.
Men. Nu behöver jag inte tänka på det längre, eftersom jag fick ett mail idag. Där stod det att de vill ha en hyresgäst som kan flytta in 1/8 eller betala hyran. Eftersom vi har uppsägningstid på tre månader (utflytt 1/10) så kan vi inte flytta in innan och absolut inte betala dubbla hyror i två månader. Det blir nämligen 10000 för en månad.

Jag är riktigt nere nu. F*N. Varför ska allting vara så fruktansvärt svårt?!



En positiv grej är iaf att i lördags kände jag bebisen sparka! Och jag kände det med handen på magen! =) Ronny kände på magen och sa att han kände något som rörde sig, men just i det ögonblicket sparkade bebben inte. Men men, det kommer väl? =) Så nu har jag gått 21 v. Hade jag gått 8 v så hade vi haft längre tid på oss att fixa lägenhet. Men det hade varit ännu längre tid kvar tills vi fått träffa vårt lilla underverk.



Jag saknar fotbollen...

Illamående

usch och fy. Mår illa nu, som jag brukar göra en liten stund varje dag... Nog dags att äta något litet igen. Jag och älsklingen har varit ute och tvättat bilen och jag har gått till affären och tillbaka.

Det gick ju inte så bra på fotbollsmatchen igår. Att hämta upp sig från 3-0 underläge är strakt gjort, synd att man då ska förlora på straffar! Lider med Bjärsmyr (som gjorde självmål) och Molins (som sköt straffen i stolpen) som troligtvis bär detta på sina axlar. Shit happens, men gud vad de kämpade!

Nu ska jag snart iväg och jobba lite övertid. Eftermiddag idag, så det är ganska lugnt, hoppas jag. Tycker visserligen det är lite jobbigt att jobba med nya människor hela tiden, men det ska nog gå bra.:) Trivs faktiskt bättre med andra än min "fasta" arbetskamrat...

Nu har jag bara en månads jobb kvar på bruket, shit.. vilken inkomst har jag sen?:/ Nu börjar jag bli orolig.

Uträkning utgår från dagens datum: Lör 27 jun 2009.
Din graviditet startade Sön 8 feb 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 22 feb 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 140 av 280. (50%).
Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 6 fulla dagar (v19+6).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 14 nov 2009
Du har 140 dagar kvar till beräknad förlossning.

Halva tiden kvar!

Tittat på lägenheten nu...

Idag har jag varit ledig hela dagen, känns skönt! Gick av kvällspasset klockan nio igår kväll och ska börja jobba klockan två imorgon igen. Jobbar extra, så får övertid för sju timmar. På söndag och morgon ska jag jobba igen med sexalaget.

Idag fick jag och älsklingen ett infall och åkte till Gekås med Stephanie. Vi kom hem med kattsand, kattmat, nya träningsbyxor till mig (eftersom de förra jag köpte där var så sköna!), godis så klart, en cdskiva till bilen, biltvättgrejer, fönsterputs-skrapa och hushållsartiklar.

När vi kom hem hämtade vi Bastian och sen åkte vi och tittade på lägenheten.
Till att börja med ser lägenheten mycket större ut på planlösningen. Badrummet var stort och det var bra, tyvärr gick inte fönstret där inne att öppna..:( Ena sovrummet, det lilla behöver tapetseras om eftersom hennes dotter hade kladdat på väggarna. Det stora sovrummet såg hyffsat fräscht ut förutom att det var smutsigt som in i bomben (som resten av lägenheten). Hallen kändes liten och trång, förrådet var stort och så, som ett litet rum. vardagsrummet behöver tapetseras om men annars var det rätt hyffsat. Ganska litet dock. Köket var bra yta men tapeterna var hemska, det var gigantiska fettfläckar precis överallt! Så, om vi kan få bra bostad till att tapetsera om i, främst ena sovrummet och i köket så flyttar vi kanske in där. För nu kändes det inte värt pengarna...

Men, skulle få vi dem till att tapetsera om så blir det nog den lägenheten, för läget hade passat kanon. Nära till affärerna och nära till Tina & Tamas. Dessutom älskar jag tanken på en innergård med lek- och grillplats. Där bor många barnfamiljer så det finns säkert många trevliga människor att prata med. Som det är nu så har vi bara pensionerade grannar i princip.

Nu har Ronny gått iväg för att fira Figge lite, han fyllde nämligen tjugo igår. Senare kommer troligtvis Anders, Isa och Leffeponken hit en stund. :) Nu sitter jag och hejar på Sverige som spelar mot England i U21. 3-1 blev det nyss, och Sverige KAN faktiskt ta igen det här.
Heja heja!




Haha måste uppdatera. 3-2 till England och femton minuter kvar! KOM IGEN NU SVERIGE!!!
3-3 och FY F*N VAD SNYGGT!!! YES!!!

Ny lägenhet?!

Försökte ringa till gamla hyresgästen på Torsgatan här i Hylte under en veckas tid men det fungerade inte. Var uppe och knackade på tre ggr under dagen, till slut lämnade jag en lapp i brevlådan med mitt nummer på. Då ringde hon! Hennes mobil hade blivit stulen vilket förklarade saken.

Lägenheten är tydligen superfin, laminatgolv och jättefina bänkskivor i köket. Stor lägenhet med nya tapeter i "barnens rum" som hon kallade det. Superstort mysigt sovrum, och badrum med plats för det mesta. Balkong finns det naturligtvis, blir dock inte klok på om det är två balkonger eller en...  Ska till lägenheten och titta på fredag men har redan mejlat bra bostad att vi vill ha den.


Rutin Ultraljud!

Liseberg igår var jättekul! Vädret var alldeles lagom, det regnade då och då men det varade aldrig särskilt länge. Till slut blev det riktigt varmt! Spelade 5 kr på Daimhjulet och vann två påsar. Gött!

Ultraljudet idag var riktigt intressant! Vi fick se hjärtat slå jättefort, barnmorskan uppskattade det till 140 slag/minut. Bebisen hade fem fingrar och visade händerna väldigt mycket, nästan som om h*n vinkade till oss.
Alla mått såg bra ut, men möjligtvis hade bebisen lite för mycket vatten i njurarna. Skulle det var så så är det inget farligt utan risken ligger i att bebisen kan drabbas av urinvägsinfektion väldigt tidigt. Vi ska tillbaka i v. 33 bara för att kontrollera.

Vi frågade aldrig om könet, och för mig känns det väldigt skönt! Först tänkte jag att vi skulle ta reda på det, men för en vecka sen ångrade jag mig. Det är liksom inte så jag föreställt mig att det är. När man får upp bebisen på magen, efter förlossningen, det är då man får se vad det är.:)





Efter ultraljudet åkte älsklingen hem igen för han skulle jobba eftermiddag och börja klockan två. Jag stannade en stund i stan och träffade underbara Pernilla som äntligen är hemma från Olso! Hon åker tillbaka imorrn så det var på tiden att vi fick träffas! Pernilla satt inne på salong jakobsson när jag tittade in, och hon gick från brunett till red head! passar henne alldeles utmärkt! En toppendag so far!






22.27

Var på gymmet i ungefär 90 minuter innan och tränade. Det kändes otroligt bra efter all skräpmat vi åt igår! Dessutom känns det ännu bättre när jag vet att bebis mår bra. =) Jag sprang i 20 min, orbitrecade i 20 min, tränade ryggen, axlarna och magen. Till sist stretchade jag.

När jag kom hem tog jag mig en macka och satte mig ner för att pilla med bilder sen helgen. De finns att se på bilddagboken. :) Sökord Hyltemanda, lösen Ronny. Jag litar på er. ;)

Jag och min släkt hade en diskussion ang. ordet craving i lördags. Jag sa att cravings är det när en gravid kvinna få begär efter något bl.a. och mamma och linnea påstod att det var svengelska. Nåväl:

Engelskt uppslagsord
craving
strong desire, dependence
Svensk översättning
begär, längtan, åtrå, sug (substantiv)

Muaha;)
Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem.

Midsommardagen och Liseberg

Det har varit en supermysig kväll i Ugglarp med min släkt! Jättegod mat (exotisk planka) och kanon tårta! Jag lovar att jag är mätt nu. Bastian och Emilia lekte hela kvällen och de hade nog båda väldigt kul. =)
Klockan är mycket så jag ska fatta mig kort.
Imorgon ska vi upp tidigt och åka till Freeport och Liseberg, en grej fam. Benjaminsson alltid gör på midsommarsöndagen.

Jag har inte hunnit ta några magbilder i veckan, eller haft motivation till det. Men när jag var hemma hos Tina i torsdags bombade hon bebben med blixtrar och nu har jag snort en bild från henne. Jag går ju trots allt in i v. 20 om 27 minuter. ;) YAY! Halvvägs!

Här är iaf v. 19 bilden! (Notera att höfterna sticker ut en aning...)


Bilder från midsommarafton och midsommardagen kommer snart. Troligtvis på måndag efter RUL!

Datorkrångel och midsommar

Hej alla söta människor där ute! Internet har krånglat sen jag gick in i v. 19 (Förra söndagen) Skittråkigt, har tagit mig hem till mamma&pappa några gånger för att kunna använda deras dator, men då har jag inte haft ork att skriva blogg.
Jobbade nästan tre hela omgångar fem dagar i rad så nu är det bannemej skönt att vara ledig! Inget jobb förrän onsdag. =) I torsdags var jag hemma hos Tina med lilla kameran. Den användes flitigt och jag tycker verkligen jag börjar lära mig funktionerna. Massa bilder kommer....



Igår var det midsommarafton! Hemskt väder vill jag lova, det regnade en massa under dagen, men på kvällen var det iaf någorlunda bortsett från alla knott. Solen visade sig emellanåt iaf och det var ju bra! =)
Under kvällen gick vi tipspromenad och jag kom tvåa, så jag fick välja pris som nummer två. Kaffe och en kaffeburk. bra va? Jag dricker inte ens kaffe. xD Ronny blev ganska dragen och vi var inte hemma förrän strax innan ett på natten. Lagom trött var man då, så idag gick jag inte upp förrän syrran ringde vid 11.

Vid fyra i eftermiddag ska vi se till att vara i Ugglarp hos mamma, pappa, mormor, morfar, inge & marie och mina kusiner alicia och emilia. Morfar ska nämligen firas extrahårt idag eftersom han fyllt 75! Stort grattis! Sen får vi ju inte glömma mormor som på samma dag fyllde 69! GRATTIS!

Uppdatering kommer senare-...


Jobb heeeela helgen

Jag börjar bli lite småtrött nu. Bruket ringde i torsdags och frågade om jag kan jobba extra på söndag. Förmiddag och natt. Jag tackade ja, så igår påbörjade jag denna omgången på fem pass. Jobbade förmiddag och natt igår (Efter förmiddagspasset blev det en tur till gymmet.) Kom hem sex i morse, gick och la mig halv sju och strax över nio vaknade jag. Inte mycket till sömn alltså. Klockan två börjar jag igen och så slutar jag nio. Sen jobbar jag ju förmiddag och natt imorrn med.
Pengar är det ju iaf. Tisdag och onsdag jobbar jag också, men sen är jag ledig i sex hela dagar!
Längtar till nästa helg och hoppas på bättre väder!


Sura Diva...

Avocado <3

Igår var jag på gymmet en sväng vid fem. Sprang 24 minuter på löpbandet, men efter bara en minut blev jag superkissignödig (kissar nog minst 2 ggr/timmen) så fick sänka hastigheten så att ingen olycka skulle ske haha. Efter tio minuter började jag må lite smått illa, så jag drack mer vatten och sänkte ännu mer. Inget lyckat löp-pass alltså, men svettig blev jag ändå.
Efteråt orbitrecade jag i 10 minuter och sen tränade jag på maskinerna för första gången. Jag fick speciella övningar av sjukgymnasten för kappmuskeln och det är alltså den jag håller på att bygga upp nu. Sen kämpar jag hårt som f*n på att stå som hon anivsat mig, med lätt böjda knän, på mittendelen av foten och knipande, så att jag inte svankar. Det känns i vaderna efter ett tag.

Efter gymmet duschade jag och smorde in mig. Köpte en dagcréme och en nattcréme på apoteket igår för jag hoppas att min hy ska bli lite bättre. Apoteket bör inte ha konstiga grejer i sina varor va?
Trots att jag inte har någon jättestor mage så smörjer jag in mage, lår, rumpa, höfter och bröst med "lovely mother" för att förebygga bristningar. Kan ju knappast skada att börja i tid?

Sen var det ju fotboll på tvn hemma hos mamma & pappa. Vi satt vid matbordet och njöt av jättegod mat! Stekt marulk, potatis, smögensås och avocado. Första gången pappa tillagade marulk och första gången jag åt marulk men gud vad gott det var! Mums! Och som grädde på moset vann ju Sverige med hela 4-0! Otroligt kul! Efter matchen tittade vi på "Vi hade iallafall tur med vädret - igen" och det var la inte riktigt min typ av film. Kan inte komma ihåg den första heller.

Idag åkte vi in till stan och köpte en digital systemkamera. Siba hade 20% rabatt så vi passade på. Canon eos 450d blev det. Är säkert jättebra men tar troligtvis rätt lång tid att lära sig alla inställningar. Jag är inte den som läser instruktionsböcker heller haha. Men Ronny har ju fått fotointresset från sin far så man kan ju bara uppmuntra egentligen. Jonny var kanon med kameror!

När vi kom hem slumrade jag till i tre timmar.:S oops, undrar hur det kommer gå att sova i natt. Ska ju upp och jobba tidigt imorrn. Sen cyklade jag till affären och köpte bakpotatis, avocado, päron, ost och banan. Gott gott gott! Så nu är potatisen i ugnen och om 45 minuter ska jag mumsa på. Har diskat, slängt in en tvätt (har alldeles för få träningskläder), ska rensa kattlådan och dammsuga.

Tänkte cykla till gymmet efter förmiddagspasset imorrn och göra min läxa. Det är så skönt att träna och det är mycket lättare de veckorna Ronny jobbar eftermiddag eftersom jag inte har någon anledning att stanna hemma själv.

Ultraljud på axeln!

Så, min mormor och morfar fyller år nästa måndag. haha.... jag tog fel på dagarna.. :$ Pinsamt!

I morse kunde jag inte knäppa mina ljusa jeans. Så nu sitter där ett gummiband. Jag har lagt på mig märkbart på höfterna. När jag jobbar nätter så rör det sig ordentligt i magen. Illamåendet har nog hittat tillbaka så smått.



Igår var jag hos sjukgymnasten Gunilla igen. Jag tycker verkligen om henne, hon är supersnäll! Hon gav mig ultraljud på axeln. Det går inte riktigt till som de andra ultraljuden jag fått göra haha. Det här gick ut på att hon smetade ut en kräm över armen och skuldran, på vänster sida. Sen körde hon med apparaten över krämen tills den blev, nästan brännande varm. Det var små piggar som gick in i huden och tryckte på musklerna. Sen när ultraljudet var gjort masserade hon mig och fy f'n vad ont det gjorde! Jag började nästan gråta!
Sen fick jag repetera de hållningsövningar jag fått förra veckan, och så fick jag nya. Jag är jättemotiverad till att göra dem så nu ska det minsann bli bättre! Fick en ny tid av henne med, i början av juli. Vi får hoppas att smärtan i axeln släpper tills dess!

Idag är det fotboll, Sverige - Malta och Sverige mååååste vinna!
Jag kommer sitta bänkad och glo stenhårt, det kan jag lova!
Bakpotatis ikväll? Ja tack, det hade varit gott!

Väntar på leveransen från HM. VILL HA NU!!! Skattepengarna kom igår wohoo! =) Nu känner jag mig rik :D Liseberg 21 juni! Tänk om man hade kunnat åka utomlands en sista gång innan bebis kommer? Nu vet jag ju iofs att det är omöjligt. Ronny jobbar hela sommaren och efter augusti vågar jag inte flyga.
Älskade pojkvän i Alanya <3

GRATTIS MORMOR & MORFAR

Mina älskade, underbara morföräldrar fyller år idag! Mormor blir 69 och morfar blir 75 - STORT GRATTIS TILL ER!

Jobbade förmiddag idag, första passet med 6:a laget och det var faktiskt helt okej.:) Vi hade lite krångel så maskinen stod stilla de två sista timmarna, men sånt får man räkna med ibland. Gött att jobba med gänget från förra året igen! Saknar dock långe-Calle en aning!

Efter jobbet cyklade jag upp till gymmet och sprang 24 min på löpbandet och orbitrecade i 10 min. Efter det cyklade jag vidare till affären och köpte en massa olika frukter till nattpasset, och en drickyoggi. Sen sov jag mellan 16 och 19, kan inte påstå att jag sov bra - är så sjukt täppt i näsan och nässprayen hjälper inte längre! Nu har jag ätit nudlar (Ville så gärna äta något annat men hade inget hemmea som inte låg i frysen...) Innan jag börjar klockan 21 ska jag trycka i mig en avocado med. MUMS!

Igår gick jag in i v. 18. Shit jag kan verkligen inte fatta det. Min mage har nästan inte blivit större alls, så vet man inte om det så skulle man aldrig fråga om jag var gravid. Tror jag spände åt mina byxor för hårt idag för jag har ett långt, blått streck efter kanten, på magen. Det är nog ett blåmärke men gör inte särskilt ont. Nu har jag flyttat bältet till nästa hål istället.

Brolle i Hylte

Nationaldagen till ära så har Hyltefolket lyckats fjäska hit Brolle under den "efterlängtade Hyltefestivalen". Hyltefestivalen är överskattad varje år. Vi har haft hit Sarek, Jimmy Jansson, Sandra Dahlberg, Amy Diamond och aldrig har det kostat något, men nu ska man betala över hundringen för att få se och höra Brolle. Sån tur vi har då som bara kan öppna fönstret och sitta i lägenheten och lyssna. ;) fast, måste erkänna att jag inte är ett jättefan av Brolle.

igår åkte jag och Ronny hem till mamma&pappa och åt jättegod mat! Vi hade jättetrevligt och det var hur kul som helst att träffa syrran igen! Hon hade köpt hem jättesöta, bangladeshiska bebiskläder, i gult. Sen fick jag ett superfint, enkelt hårspänne och en korallröd sjal som passar kanon till både min hy och mitt hår!
Beställde lite grejer från HM igår, och då satt jag i valet och kvalet om jag skulle beställa en korallröd sjal eller inte. Som tur var så gjorde jag inte det.:) fick ju en ändå! Tack syrran! David var så glad att ha henne hemma igen. =)

I morse när jag vaknade kände jag mig jättebakis! Hade självklart inte druckit en enda droppe alkohol men det hjälpte inte. Efter en tugga havregrynsgröt så var jag tvungen att spy. Vet inte om grav. illamåendet har kommit tillbaka eller vad det var. Kan ha varit att jag inte åt frukost förrän runt tolv idag, och bebben kanske tyckte det var för sent?

Åkte till stan idag med Ronny och David. Jag hade mina sandaler på och jag fullkomligt älskar dem, de är så otroligt sköna! Ronny köpte nåt spel och sen köpte vi "Rädda menige Ryan" och "Finding Neverland" med underbara, älskade Johnny Depp. Han är ju så läcker. =) Sen köpte jag nästan ett kilo lösgodis för 45 kr, och 1 liter jordgubbar - mums!

Beställningen från HM som ska komma nästa vecka.


Kläder till Bastian, tror dock de är lite stora men är inte lönt att köpa något som passar perfekt nu. Han kommer knappt i så fall kunna använda dem ens under sommaren. Accessoarerna är till mig, så klart. ;) Är ute efter en väska som går i samma färg som mina sandaler. Anar att väskan är lite ljusare men det blir nog bra ändå.:) Har blivit galen i guldsmycken och färg! Så längtar tills jag får hem örhängerna. Har lovat mig själv att bli bättre på att använda smycken. Hämtade halsband hos mamma och pappa igår, som jag totalt glömt bort att jag haft. Har nu ett halsband som jag tror jag fick av min mormor, en fyrklöver i guld. Jättefint!

Imorgon går vi in i v. 18. Sjukt. =)


Idag idag idag!!!

Äntligen är det dagen då systeryster kommer hem! Wohoo! Ska bli jättekul att träffa henne igen, var längesen sist =)

Gick upp vid nio idag, hade velat sova längre men plikten kallar. Bastian skulle äta frukost och så.
Jag har ont i svanken idag, men kan tänka mig att det har att göra med mina svankövningar. Tänkte träna en stund idag men hinner jag inte det så får jag ta det imorgon istället.

Har precis städat badrummet. Äntligen fick jag bort rostfläckarna i badkaret, men gud vad jag fick skrubba. Men men, cilit bang gör susen ;) Eftersom kattsanden vi har lämnar vita, äckliga fläckar efter sig på golvet så passade jag på att moppa golven. Känns bra mycket fräschare och luktar mycket fräschare. Dessutom tycker jag att det är rätt kul att moppa. ;) Det är typ som att måla haha.

Igår jobbade jag sista passet med 5:laget. Stina var en ängel under hela passet och hade stenkoll på allt. Mannen som jobbar med oss satt och övervakade maskinen under hela passet och beordrade oss att springa hit och dit och göra ditt och datt. När jag hade fixat i ordning min gröt och skulle äta så skickade han ut mig men då blev Stina sur och sa till mig att gå in och äta. Sen sa hon till honom att alla självklart måste få äta och att han gott kan jobba han med! Aargh. Kommer sakna att jobba med Madde och Stina dock. Underbara, glada människor. =)
På måndag börjar jag på riktigt.

Bastian frågade mig hur stor bebisen är nu. Jag tycker det är kul när han frågar men han får bäst uppfattning om man visar med fingrarna. Sen sa han att mammas bebis är ännu större. Ja det är den sa jag. Hennes bebis kommer ute före min och pappas också.
Det är svårt för en sexåring att föstå hur det går till egentligen, de har ju inte mycket till storleks- eller tidsuppfattning.

Sjukgymnasten som jag träffade i tisdags ringde nyss och bokade in kl. 13 på tisdag. Då kommer jag att få lite fler rörlighetsövningar. Sen sa hon att hon ville hålla kontakten med mig under graviditeten eftersom kroppen förändras i takt med den. Hon poängterade åter igen vikten av kroppsstyrka och hållning.

Pust

Precis jobbat förmiddag på bruket. Det stod stilla i maskinen, papperskvalitén blev inte bra nog för att vi skulle kunna skicka vidare rullarna så det blev truckande hit och dit. Första två timmarna hade vi fikapaus. Det var fantastiskt kul att jobba med Malin igen dock! Nu är jag hemkommen, nyduschad och har precis ställt alarmet på 19:30. Får hoppas jag kan sova så länge idag, hade verkligen underlättat för mig under natten sen.

Älsklingen har nyss slutat och är på väg hem han med. Han skulle stanna vid drop-in frisören här i Hylte och se om han hade tid, 130 kr för en klippning är inte fy skam. Och tekniken han använder är väldigt olik den svenska tekniken, men gud vad duktig han är!

Igår var jag hos sjukgymnasten för min axel, nacke och rygg sen fallet i trappan i lördags. Hon konstaterade att jag svankar alldeles för mycket, vilket gör att jag får dålig hållning. Jag är överrörlig men vänsterarmen får jag inte ut i ytterläget. Och jag har fått mig en rejäl smäll på kappmusklen, som sitter på axlarna, nacken och översta delen av ryggen. Nu har jag fått övningar som ska göras varje dag i en vecka för att se så att jag blir bättre. Dessutom äter jag medicin mot muskelinflammation.

Trötter, trötter. Linnea min älskade syster, snart är du hemma! <3


Skor

Igår vid lunchtid gick jag och Bastian en sväng till skoaffären. Det slog mig att han behövde nya sandaler och ett par superfina svarta för 130 kr hittade vi. Toppen. Sen skulle ju jag kolla om jag hittade något billigt. Provade och provade och fastnade för ett par sandaler som var jättesköna. De hade tjock, stötdämpande häl och eftersom jag alltid sliter upp hälarna på mina skor var det perfekt. kanon bra att gå i! När jag kollade på prislappen fick jag mig dock en smärre chock... 680 kr. Shit. Men jag tänkte att jag förhoppningsvis kan jag ha dem länge, och eftersom mina fötter har slutat växa så kanske man kan lägga mer pengar på dem? Bastians är ju inte lönt eftersom han växer så det knakar.

Nu har vi iaf sandaler båda två som vi kan ha på oss i Liseberg 21 juni.

Vi tittade inte på lägenheten igår. De nuvarande ägarna hade varit ute hela helgen och kom inte hem förrän sent igår. Dessutom kom Ronny och jag på att vi måste sätta oss ner och skriva upp hur mycket pengar vi kommer ha att leva på om han ska börja plugga i höst. Min mammapenning lär ju ligga på minst 7500, och han får fortf. a-kassa. 70% av sin tidigare lön, men det är också typ... 8000 kr. Man tycker ju att vi borde klara oss men man måste kunna leva med.

Gurli ringde igår och hade beställt en supersöt nalle-overall från Ellos Catalog som reade ut en massa bebiskläder. Jättegullig, brun med små toffsar i pälsen och öron på huvudet. =)

Ronny och jag har fått ny tid för RUL: 22 juni klockan halv elva. Så i v. 20, (19+1) ska vi dit. :) Då bör allt kunna ses tydligare va? Mycket händer ju på två veckor.

Hur ska man göra med bilbarnstol? Ska man hyra från försäkrningsbolagen eller brio? Eller köpa själv? Eller hmm.. suck. Och vad ska man köpa för nån?


Ny tid för RUL?

Stephanie, som blev av med hela sin handväska i lördags kom hem till oss igår och ville låna en väckarklocka. (Hon använder vanligtvis mobilen) Hon fick låna vår, vilken är den enda klockan som kan få upp Ronny på morgonen, så jag lovade att jag skulle väcka honom när min mobil ringde tio i sex. Så jag kämpade och faktiskt så gick han upp efter bara tio minuter.;) Jag somnade om och låg kvar tills kvart i tio, GUD vad skönt!
Så nu är Ronny på jobbet, första dagen för sommaren och jag ska ringa om en stund och kolla hur det går! Håller tummarna!

Nu sitter jag och lille Bastian och äter varsin tallrik med havregrynsgröt och lingonsylt till frukost. Han fick mjölk i sin men jag får klara mig utan eftersom den inte räckte till mig.
Jaja, det är ju frukost ändå. Funderar på att eventuellt gå ut en stund med Bastian idag och fösöka lära honom åka skateboard. (Fick en gigantisk skateboard av mina föräldrar när han fyllde 6 i januari.)

Ska nog försöka hinna tvätta en tvätt med. Sjukt vad fort tvättkorgen fylls på.

Idag är jag i vecka 17, 16+1 mer bestämt. Känns väldigt kul men gud vad stressad jag börjar bli! Måste fixa kombi, lägenhet, barnvagn och bilbarnstol. Sheisse.

I lördags morse stod jag och valde vilka skor jag skulle ha till Jönköping, och bestämde mig för flip fop. På nedersta trappan halkade jag till och i ren panik grep jag tag i räcket med vänsterhanden så axeln vreds till ordentligt. Flip flopen flög och herregud vad högt det hördes! Än idag har jag ont men det är betydligt bättre. Förhoppningsvis kan jag bege mig till gymmet en stund på eftermiddagen imorgon, när Ronny är hemma med Bastian.

Jag har märkt att mina höfter blivit bredare, och jag är nästan bara sugen på surt. Är det en tjej där inne, måntro?
Som jag skrev senast så skulle jag ringa om en ny tid för RUL och tio över elva idag skulle de ringa upp mig. Så nu sitter jag på telefonen och hoppas att jag ska få nåt bra =) Inte allt för långt bort helst.



Mina tankar går till Evelina och Fredrik som ska på ultraljud på onsdag! Wohoo! Äntligen är det er tur =) Håller tummarna för er!

Igår var det mors dag och både mamma och gurli fick lotter, brist på fantasi jag vet. Eftersom mamma och pappa var hemma från husvagnen sent så hann vi inte med nån fika där, men hos Gurli tryckte jag nog i mig en halv sån där liten prinsesstårta. haha. Gott. Det var superskönt väder igår, trettio grader i skuggan hos oss. Kanske lite för varmt? Påminde mig dock om när jag och älsklingen var i Turkiet förra året. På kvällen åkte jag, Ronny, Bastian och Yasmine till Jonnys grav och rensade. Vi slängde bort några blommor som dött och satte dit gula tagetes. Bastian fick sätta en blomma själv, en som han planterat på dagis och nu fått med sig hem. Vi tycker den gör mer rättvisa hos Jonny än i vår lägenhet hos katterna. (De är växtätare ;)
 
Idag ska vi förhoppningsvis titta på parhuslägenheten Bra Bostad ringde om i torsdags, men vi är inte särskilt lockade som det ser ut nu. Det är en 3:a utan garage för 4600/månaden i kallhyra. Så vi får räkna med 6000 kr/mån. Och hur vi skulle klara det vetefan.
Ronny la ut sin älskade mustang på blocket igår. Jag har inte lagt mig i alls eftersom jag tycker det är helt och hållet upp till honom vad som händer med den.

RSS 2.0