Ibland gör man rätt, ibland gör man fel - Lev med det.

BRA humör idag:) BRA! vaknade tidigt för att tvätta kläder. Emellan tvättarna hann jag med att städa badrummet också så allt känns mycket fräschare nu:)

ÄNTLIGEN har jag kommit på hur man laddar ner via nätverk och en massa krångel. Med vår nya bärbara dator blir det mycket mer tänkande, men mycket finare, :) På högsta volym spelas Markus Krunegård, Säkert och Håkan Hellström och jag är så GLAAAAD! Vet inte varför men jag mår verkligen bra. :)

Fotbollsträning idag för första gången på länge, jag lovar att jag har träningsvärk minst fyra dagar efteråt. Imorgon är det handbollen som äntligen drar igång med Simon som tränare igen:) YAY!

Älskar min andra hälft, Ronny Kallas. <3

I don't mind, you don't mind

Sedan jag började jobba tre skift har min kropp strejkat totalt. Magproblemen har hållt i sig i en månad nu och jag bara hoppas att det försvinner snart. Jag är stressad för jämnan och hinner aldrig ta det lugnt. När jag ligger i sängen och ska sova är jag stressad för att jag måste hinna sova...

Igår när jag kom hem efter förmiddagspasset - sliten som få - hade Bastian tappat upp ett bad till mig. Jag hoppade i, och njöt. Allt blev genast himla mycket lättare. Min pojkvän kom in en gång under tiden och gav mig Extra stark rosenrot mot stress och mental trötthet. När jag hade badat klart gick jag in i vardagsrummet och där var bordet dukat med kladdkaka, saft och jättefina blommor. Jag läste på kortet och blev så rörd att jag grät.Gud vad jag älskar dem!

På torsdag är det personalfest ute i Skärshult och jag längtar mycket. Ska bli kul att komma iväg och träffa  lite folk, och bara ha det allmänt trevligt.

Vad händer till höst? God knows. Jag ska inte plugga och jag har inget jobb. Känns som ett tråkigt läge faktiskt. Suck.

Crash, boom, bang!

Man tänker alltid: Det händer inte mig.

Vi hade bokat biljetter till the Dark knight och bord på wild west steakhouse - de hade fixat barnvakt. Strax innan fem körde vi in framför deras hus och hämtade upp dem. Allt flöt på bra. Ronny och jag åt dagens enda mål dittills . lättsaltade potatischips. I rondellen mellan Rejmes och Torup kom vi i ca 20 km/h. Bilen framför oss tvärbromsade. Jag spjärnade emot med benen, sträckte ut armarna framför mig och blundade hårt. PANG! sa det, sen satt vi i röven på en King Cab.

En cyklist hade cyklat ut mitt i rondellen och tvingat föraren framför oss att panikbromsa, vilket resulterade i att vi nu måste lägga ut ca. 22 000 kr för att reparera bilen, som vi har 50 000 kvar att betala på. Förjävligt känns det - att bara cyklisten hade varit fem m. längre bort så hade ingenting hänt. Det värsta av allt, är att det i lagen står att det är vårt fel. Det suger. Det suger riktigt hårt.

Alla klarade sig bra. Fyra chockade passagerare i vår bil. En oskadd, höggravid Tina, en oskadd Tamas och en oskadd Ronny. Kvällen spenderades med att tycka synd om oss själva hemma hos dem. Jag tror inte riktigt chocken har släppt än.

Vad som händer nu, det vet vi inte. Får kolla upp vad vi får för den på skroten och exakt vad det kostar att laga den.

Världens bästa pojkvän - Ronny Kallas. <3

RSS 2.0