Jag blev kär i en spökstad, du, du, du gör mig hel . . .

Klockan är 09.55 och jag sitter i skolan som vanligt. Idag har jag däremot en soft dag, för en gångs skull:) Hade italienska mellan tjugo över åtta och halv tio, och jag, Elisepise och Jessica satt och läsa ur Ti ho sposati per allegri, och jag tyckte vi var väldigt flitiga.... (Ta mig via jesus, right? ;)

Har geografi prov om drygt en timme och känner mig inte ett dugg pepp. Så tänkte jag skulle till biblan, men stannade till lite vid datasalen en stund;) as you see. Vulkaner och bergarter for life.... 8-)

Idag ser jag ut sm ett jävla mongo, på grund av att en viss pojkvän skulle göra ett sugmärke på min haka igårkväll. Först syntes det inte, men jofan, visst dök det upp med tiden... så idag är jag blå-lila-fläckig på hakan, och om någon frågar så har jag gått in i väggen, okej?

Efter geon är det jobb i två och en halv timme, ganska välbehövligt men lagom surt eftersom det är så dåligt betalt.. ge mig ett nytt jobb nu!!!

Ont i hela kroppen, I fotlederna och i ryggen, suck... känns som jag håller på att gå sönder...>_< Men, mitt hjärta är iaf helt. (A)

Ikväll tänker jag skippa squashen, palla pelle idag... nja.. Men däremot ska jag träna "kärringgympa" efteråt med mamma min :) Och ikväll blir chill, för imorrn ska jag jobba igen... Imorrn kväll har Elise tjejmiddag på grund av att hon fyllde nitton förra fredagen - grattis igen! - men tyvärr, ska jag nog inte dit. Ni får ha det så skoj ändå brüds:)

Jag är så trött på regn, vind och grå himmel... ge mig sommar, små kläder och värme!!! Är inte alls på festhumör nuförtiden...:/

Sista raden ägnas åt Heath Ledger. Killen som jag blev direkt kär i första gången jag såg 10 orsaker att hata dig. Han med de underbara smajlgroparna och det fantastiska håret... charmknutten, som i tisdags hittades död i sin lägenhet på manhattan. rest in peace, ses i himmeln. <3

En annan kille som jag också är kär i, men som tack och lov forfarande lever är ju underbara Ronny... Tio minuter utan dig känns som en evighet. Saknar dig varje sekund jag inte är med dig. <3



   (Hittade en bild på din tik, bara så du vet;) --->
                                                                                                
               <--- (Tror jag hittade Mister(?) också)

Hur jag fick dig att älska mig . . .

Tränade gympa igår med mamma och systeryster. Eferåt lagade jag redig GI-mat, färsfylld paprika och pluggade lite... suck. Vill att skolan bara ska ta slut..Jag vill ta studenten!

Hade körlektion i morse och fick ett glatt besked av Stefan - Nästa vecka ska vi boka halkan och uppkörning! YAY! =)=)=) Och, uppkörning i Gislaved för fan! :)

Sen var jag hos sjukgymnasten och knäckte till ryggen igen. Han förklarade för mig att det inte var konstigt ryggen hoppade tillbaka i fel spår såpass fort efter förra gången, eftersom att första tiden efter knäckningen är känsligast. Det kan räcka med en timme, för att det ska gå snett igen.
Men nu är den knäckt, och mjukare än förra gången, bara hoppas att det håller i sig nu:)

Sitter och tänker lite. vad sjukt att precis allting vi gör och allting vi säger förändrar allt annat på dagen. Läskigt...

har inte så mycket å säga egentligen. Ska träffa fotbollslaget ikväll och träna cirkelträning:) Kul, men har lite träningsvärk.



Det är ett under att du ser mig
att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
som någon som kan ge dig

Nånting som får dig
vilja vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min

Du gör mig glad...<3


Simma lugnt. <3


Snön yr ut sin oskuld på hela Konsums torg . . .

Kent kent kent sjukan har drabbat mig återigen. Och när jag satt på bussen idag kom jag på att fan... de kommer ju till Halmstad om en månad... och jag VILL dit!
 
När min lön kommer ska jag börja mitt sparande igen. Lägga över 100 kronor till mitt helkundskonto så, kanske kanske, jag sparar lite på det. Annars är jag sån som brukar ta pengar därifrån när jag behöver.>_< SKÄRPNING!
Igår köpte jag hursomhelst träningsbyxor till kärringgympan, så nu ser jag ut som en av de andra istället för ett bolltroll. Köpte ett hårband på HM också för fem kronor, men viktigast av allt - Jag köpte hårtoning (askblond) för 105. Dyrt, men lätt värt det. Nu vågar jag visa mitt hår igen!!! Det är lite gråaktigt men iom att det är tonng så kanske det gråa försvinner först så det blonda är kvar längre.(A) Hoppas kan man ju. Ska bli spännande å se vad som har hänt med mitt "riktiga" hår när toningen gått bort. Förhoppningsvis ser det inte alls lika illa ut sm innan. Kollade Saras bilddagboken innan, fy fan! Jag gick verkligen ut med GULT hår!

Diego och Ines kommer inte:) De är lite småsura på mig, eller Diego är förbannad. Men det har med hans psyke att göra, inte mig.;) Men Sara ringde igår och Ines hade sagt till henne att hon var lite besviken på mig för att jag och Diego bråkar. Aja. Men, de bor i Spanien och kommer inte hit om två veckor så jag är hyffsat lycklig:) Msn är ett jävla sätt å hålla kontakten på... framförallt när man knappt är inloggad.

Så, Idag kanske man skulle ta tummen ur röven och boka uppkörning? Fast å andra sidan känner jag mig inte ett dugg redo! nervös innan jag bokat... illa. Kanske ska boka i gislaved? Är nog lättare, förhoppningsvis. 

Jag sitter i skolan och har tråkigt, men ändå kunde det varit värre. För jag har någonting att se fram emot ikväll - Ronny. <3



Gick till spanska lektionen för en kvart sen och såg ingen Eva. Så läste jag, som alla andra, lappen som låg på katedern. Eva är sjuk idag och vi kan jobba med uppgifter. Så jag gick alltså upp 05.45 idag för att jag skulle åka till skolan och jobba på egen hand som jag ändå inte gör eftersom jag har en massa håltimmar å plugga på istället. Dessutom är inte prover förrän om nio dagar... aaah, MERDE! Så, nu äre väl bara å bita ihop och vänta i 100 minuter på nästa lektion.

Körlektion idag? eller inte? Hmm, beror helt på om Rogers tandvärk har gått över, för isf har vi engelska. Får nog ringa Ahlbäcks och avboka både idag och imorrn. Men jag måste skärpa mig... Måste köra mer nu. Både hemma med mamma&pappa och i stan.

Tänkte jag skulle försöka fixa lite med headern på min blogg. ni lär se om det blir något resultat.

Simma lugnt. <3

Du har tänkt allt som sagts om mig . . .

Söndag klockan nio och jag är vaken. Känner mig lite smått bakfull, men det är inte överdrivet. Har större problem än det om man säger så.

I fredags var Steff och Sara här och det blev en riktig tjejkväll med tacos, hårfärgning och SexAndTheCity.
Igår åkte jag upp till jkpg och hämtade syrran, och köpte hårfärg på HM och hyllplan på IKEA. Kom hem och mamma skulle hjälpa mig bleka det som missats. Sköljde ur färgen och fick till min fasa se att jag är VIThårig. Mitt hår är verkligen the blondest ever och jag HATAR det. Suck. Så vad kan man göra åt mitt hår nu, om man inte vill att det ska falla av? Wear a hoodie ffs... Baah...

Igår kväll var vi ute. Jag, Ronny, Tina, Tamas, Anna, Alex, Jenny, Emma, Richard, lite Leif och han som kallar mig Leif.
Kvällen började på elvan med massa kamikaze. yummy, det var gott.:) Lite smågnabb där mellan folk. Stack vidare till B&B. Ännu mer smågnabb. Har inte så mycket å säga om kvällen förutom att jag är väldigt besviken och sådär.
Summering: Har haft roligare.

Idag kommer förhoppningsvis Snoopy och betongborren hit, så vi kan få lite ordning på sakerna.:)



image41

I fredags fyllde söta lilla Lisepise 19! Grattis gumman, hoppas du hade det bra i Sthlm! =)

I've been walking on the streets with a tambourine on my feet...

Kan man speedäta? Man kan det va? För min yoggi har stått ljummen nu ett tag, så nu är den rinnande...(enligt Linn blir den det om man inte äter den direkt) Så nu speed-äter jag så gott det går.

Igår var jag hos sjukgymnasten som förresten inte hette Dag Ström utan Jan Tennstad eller nåt sånt. Satt och väntade lite, och lyssnade på en intressant konversation då en lite äldre tant sa: "Jan, vågen funkar inte!" och han svarade: "Den är exakt, det är du som har gått upp i vikt". Och hon fortsatte: "Jag har INTE gått upp i vikt sen sist vi sågs!" Och Jan sa till mig: "Visst har hon gått upp i vikt sen sist?" Och jag sa: "Inte vet jag!!" haha. lite lagom skraj och nervös var jag. Anyway, Jan frågade hur det kommer sig att jag bytte sjukgymnast från de i Hylte till honom på Capio Citykliniken och jag sa att jag ville se om han säger samma sak som de. Han svarade: "jag kan garantera att jag inte säger samma sak".Eftersom att jag, sedan november-december 2006 fått höra att det är min bål det är fel på, och att jag måste bygga upp den med hjälp av speciella övningar, så blev jag lite tveksam och tänkte -yeah right-. Men, det visade sig att han hade rätt. Jag böjde mig hit och dit, och det enda jag behövde ta av mig var skorna och sjalen. Han såg direkt att felet var en låsning i  min rygg och att han kunde fixa det lätt och snabbt. Min rygg hade blivit sne med tiden, eftersom musklerna hade låst sig i övre delen av ryggen. var inte överhuvudtaget alls lika rörlig i vänsterarm som i högerarm. Så jag fick lägga mig ner på en brits och han knäckte ryggen på mig. Fy fan vilket hemskt ljud säger jag bara! Usch! Men efteråt kändes det direkt rörligare och bättre.
Idag känner jag däremot att den är lite öm, men kanske inte så konstigt trots allt?

Andra dagen jag skulle ta Bastian till dagis, dvs idag, gick som igår - fast värre! David och jag kämpade för att få med oss honom så fort som möjligt. Men eftersom han inte hittade den andra spiderman-vanten vägrade han följa med. Det slutade med att jag gick före med vagnen och david lunkade på efteråt med bastian på armen. När vi var framme vid dagis vare i princip bara "tack & adjö" och sen att springa. Herregud, det är ingen lätt match, I tell ya!
Men vi hann med bussen, idag igen. Dock får allt det här mig att tvivla på om jag nånsin kommer bli bra på sånt? Suck.

Har haft en lektion idag, håla mellan 9.30 och 10.55. Hade italienska och fick reda på att jag fått VG på mitt andra prov i steg 2 också:D Lutar mot VG i steg 2, men har fortfarande inte färdigtentat steg 1. Kanske kan lyckas där med. Ibland imponeras jag av mig själv, och det är väl inte fel? Slutar 11.55 idag (HALLELUJAH!) så efter geografin ska jag direkt på bussen hem. Sen ska jag träna Squash vid 5 till 6 och "Kärringgympa" som jag kallar det(trots att det faktiskt kan va riktigt jobbigt) 6 till 7.:) Sen kommer Sara och Steffi och då ska vi laga tacos och snacka skit, för vi är ju trots allt fullblodstjejer... Satc är ju inte heller fel? dvs. Sex and the city:D Imorgon kör jag till Jönköping och tillbaka, men innan vi ska hem igen så ska vi hinna plocka upp Linnea, och också två hyllplan på IKEA. Sen hem, och förhoppningsvis ut på krogen på kvällen, vilket egentligen helt beror på om leif eller tamas hänger på skulle jag tro. Men det märker vi. På söndag äre fotbollsmöte för nästa vecka börjar försäsongsträningen! Jippie!

Ojoj... var kom allt det här ifrån? Vissa dagar finns det verkligen INGET å skriva men ibland... tydligen inte.
Simma lugnt <3
image40

Bananapancakes

Klockan är 11.37 och jag sitter i skolan och gör absolut ingenting!
Började 08.10 och fortsatte med mitt tyska-arbete om berlins bögkultur. Klockan tio var jag helt klar med arbete, och någorlunda nöjd iaf...för jag menar... hur kan man vara HELT nöjd med ett arbete skrivet på tyska?! usch...som jag sa till Mimmi igår. När man vaknar och vet att man ska ha tyska under dagen, så vill man bara somna om. Jag bara klagar på tyskan hela tiden och vill verkligen inte gå kvar. Men å andra sidan så känns det lite lagom onödigt å slänga bort 5,5 år bara sådär. Kan lika gärna gå kvar den här sista terminen också. Dessutom kommer snart en soft vecka helt utan tyska. När resten av tyskagruppen åker till berlin dvs. Då kommer jag sluta runt två på onsdagar och börja kvart i ett på torsdagar. Soft soft soft:) För en gångs skull.

Hursomhelst, efter jag gjort klart "Die Gaykultur in Berlin, und die Love Parade" fortsatte jag med mitt anorexi arbete. Tänkte att jag lika gärna kunde göra klart det också iom att jag hade håla ända tills kvart i ett. Så halv klart är det, ska bara leta upp bra bilder att lägga in också.

Så nu sitter jag här efter den superäckliga lunchen och klagar. Jag mådde illa som fan redan innan jag började äta, bara för att jag inte hade ätit på länge.. sex timmar eller vad det nu blir. jo. fem-sex timmar. suck. Och, folk som känner mig väl vet att jag inte gillar ketchup överdrivet mycket.. synd att makaronerna var helt dränkta i tomatpuré...blä, både Linn och jag sköt undan våra tallrikar och la ner energin på pannkakorna ist. Inte särskilt nyttigt, men okej, jag FÅR äta det. idag:)

Tränade igår och blev helt förvånad:S Jag tyckte inte ens att det var jobbigt som det brukar vara. suck. Men, det kommer en dag på fredag med, då är det både squash och "kärringgympa".
Idag hursomhelst ska jag till sjukgymnasten på capio cityklinkien mittemot mcdonalds i stan. Hoppas Dag Ström vet vad jag behöver för jag börjar bli riktigt riktigt less på det här nu..>_< Höger arm, vänster ben och vänstra halvan av ryggen - gå och dö! Efter sjukgymnasten ska jag tillbaka till skolan och ha spanska, sen slutar jag 16,45. kul dag. suck, men sen är det bara hem och kramas med ronny! :) Nåt gott idag:D

I morse vaknade jag klockan 5.40 för tänkte jag skulle planera min morgon väl. Jag skulle nämligen till dagis med bastian, och det gällde att tajma in så jag hann vara där nästan exakt halv sju, och sen springa och ta bussen tjugo i. Det började bra. Bastian var på ett skitkasst morgonhumör och jag var stressad som fan. Och jag snoozade inte ens!!! :/ Men, jag lyckades både lämna honom och hinna med bussen. Jaja, som Ronny säger: Lika bra att jag vänjer mig vid att det inte alltid är jättelätt...xD hahahaha han har en poäng.

Steffi, mina tankar är med dig. <3
Simma lugnt! <3

May angels lead you in...

Sitter i skolan och känner mig lite småhungrig. Har börjat lite smått på GI idag, och min mat än så länge har idag bestått av en apelsin, ett äpple, två broccoli, gurkor, tomat, morötter, nån konstig sallad, pannbiffar, och två mackor...>_< ajaj, Mackorna var inte bra, men det var frukost och de gick fort å göra, hade aldrig hunnit med annat. Så jag bredde mackor och åt på väg till bussen, tog med mig tandborste+tandkräm och borstade tänderna så fort jag kom till skolan...^^

Idrotten idag var rätt kul, men ansträngande. Tyvärr så blir inte min rygg ett dugg bättre, hur mycket jag än försöker. Har ont, ont, ont. Men vad ska man göra..? Kämpa på..! (SUCK!)
 
Igår var jag på Ikea för första gången i mitt liv(tror jag). Åkte dit med Ronny och köpte lite möbler. Kom hem och skulle börja sätta ihop lite grejer men när vi nästan var klara med den största saken som vi knappt ens fick in i bilen så upptäckte vi att skenor till lådorna saknades...>_> irriterande, faktiskt. Så förhoppningsvis har ronny ringt idag och frågat Ikea om det. Dessutom blev det värre. Dum som jag är tog jag alldeles för breda hyllor till ett badrumsskåp, så de passar inte heller. Alltså måste vi byta dom, eller iaf... köpa nya. Kostade inte så mycket.

På lördag kommer systeryster hem och ska stanna hem i 1,5 månader:D Hon ska ha praktik på AJ, så lär se mycket av henne:D skoj!

Om drygt tre veckor kommer Ines och Diego. vet inte vad jag ska säga riktigt. Ska bli kul å träffa Ines igen, men vad fan ska man göra i Kungsbacka & Hylte i februaris början? shit asså, det kommer inte bli lätt... :P men men. Och att Diego bara bråkar och håller på gör inte saken bättre... bah.

Och en sak till. Jag är kär. (A)
Simma lugnt. <3

En himmelsk drog...

Uuuuh...>_< Första gången denna veckan jag gått upp så här tidigt. Jag skulle ljuga om jag sa att jag saknat det...fy fan. Trött och känner mig som en mumie. Och att jag har italienskaprov om drygt en timme gör ju inte saken bättre. Men... där får jag iofs skylla mig själv, eftersom jag gick till Agnetha i onsdags och bad om det. Tänkte, det kunde vara skönt å bli av med det så fort som möjligt. Och... G, borde jag väl ändå få?

Annars är det en väldigt soft dag idag. Italienska till halv tio, italienskaprov till...tja..tio typ, sen geografi 10.55-11.55. :D Bästa dagen på hela veckan, och fredag tillochmed! Endast tack vare att jag avskaffade etik&livsfrågor och psykologi b:) Kan inte säga att jag ångrar det.:D

Igår gjorde jag en snabbvisit på Nitator, hos Ronny för vi skulle käka kebab:) Mums, vad gott det var. Vitlök for lajf.
<3 Haha, nej, men det var la ganska trevligt antar jag. luktade bara illa.:/ Haha. Pizzan var en av de sista måltiderna innan jag och image38Ronny kör igång med GI-metoden. Experimentera lite you know:) ska bli spännande, men skulle tro att man tröttnar efter en vecka eller nåt. Dessutom har man hört hur dyrt det är.

Om vädret blir bra på söndag så ska vi åka till Ikea och köpa lite grejer för å få en "kvinnlig touch" på stället. Dvs typ hyllor och sånt?! haha..xD eeh. 

Imorgon ska Linn gadda sig :) Jag hade velat vara där, och jag hade tillochmed lovat att jag skulle vara där. :/ Men har samling inför handbollsmatch klockan ett, så det passade inte riktigt bra:/. Men det kommer gå bra och det lär bli skitsnyggt! 

Ikväll ska vi hämta Bastian och Fozzie:D Min älskade fettofozz ska bo med oss heeeela helgen.:)

And after all, you're my wonderwall. <3

Tick tick boom...!

Satt vid vägverket vid tio, och en timme och några nedbitna naglar senare påbörjade jag mitt teoriprov. Svårt, svårt, svårt säger jag bara! Men, med nöd och näppe klarade jag mig, fick 52 och gränsen var 52:D HALLELUJAH SÅ SKÖNT! Så för att fira köpte jag mig själv en liten present - en badrumssoptunna...

Imorgon börjar skolan igen, för mig. Fy... jag längtar inte ens lite. ^^ usch. Men, ikväll ska jag hem till mamma&pappa.
Tack till alla som hållt tummarna för mig. och äta med dom, och så träna handboll.


Tack alla som hållt tummarna för mig!
Tack Ronny, för att du finns. <3


Never seen the light of day

Hjärnan vaknade 13.00 idag när jag kom på att jag hade dubbel körlektion 13.40... Lagom kul. Fick panik och ringde till Ahlbäcks för att försöka göra det bästa av situationen, men lyckligtvis (?) hade de lunchrast till 13.40. Lägligt va? Så jag skickade ett mejl, och ringde 13.40. Då fick jag veta att det var lugnt så sett, men... jag skulle ändå betala för de lektionerna.. shyrre! Klart jag fattar liksom men ... aaah! dumma jag!

Jag har varit totalt busy idag och igår, bara tänkt på teoriprovet som jag ska göra imorgon. Så upptagen att jag helt glömt bort den praktiska delen. Hursomhelst har jag pluggat järnet idagm, så vi får se vad som händer imorgon!
Håll tummarna!!!

I lördags var det meningen att jag skulle åka till Kalmar 8.00 på morgonen för en handbollsmatch, men p.g.a stormvarningarna ställdes matchen in, utan att vi ens behövde lämna W.O! YEAH! Så framflyttad istället och mycket bättre. Pelle falukorv ringde för övrigt idag och berättade att squashen börjar nästa vecka, vilken också ska bli väldigt skönt. Och ikväll har jag handbollsträning.
Skönt att äntligen vara igång igen!!

I lördags kväll var Ronny och jag på fest hemma hos Emma,
och det var en ganska kul men aningen knasig kväll. xD
Träffade hursomhelst fler vänner till honom och... till och med några gamla bekanta ansikten! Men, som vanligt dominerades festen av Benjaminssonare... ^^
På bilden till höger - En jättego Therese och jag. :)

Och till sist men inte minst så vill jag låta alla veta att jag och Ronny äger på matlagning. Igår lagade vi lövbiff med ädelostsås och pommes, och det blev fantastiskt gott :) Mums!
Mat och Ronny - det tycker jag om, mycket!

Låttips just nu:
  • Mando Diao - Never seen the light of day
  • The Hives - Tick Tick Boom
  • Diary of Dreams - Chrysalis
  • Slipknot ( faktiskt! ) - Wait and Bleed
  • The Cranberries - Zombies
Simma lugnt darls. <3

Paris, jul, nyår - life.

Jaha. Som vanligt så har jag varit dålig på att uppdatera. Mycket har hänt sen sist.
For one thing I was in Paris. sjätte dec åkte jag iväg till kungsbacka med tåg. Där mötte jag Sara, vi stack hem till henne och sen körde hon mig till Göteborg City Airport, snäll som hon är! =) Väl på flygplatsen pratade jag med Ronny i telefon, och när han frågade vad jag gjorde så svarade jag att jag står i check-in disken. Då flinade en gubbe framför mig stort som fan och sa: Tror du ja. det visade sig att jag hade stått bakom ett gäng affärsgubbar bra länge. Och de skulle INTE checka in... hrmm. På flyget till Barcelona hamnade jag bredvid två gubbar i femtioårsåldern, brandmän tror jag de var. Jag tog fram min mp3, som är något äldre. Min mobil saknar flightmode annars hade jag givetvis använt den istället. Hursomhelst så började en av gubbarna peta på mig och när jag tittade på honom hånflinade han och sa: Han har en mycket modernare mp3 än dig och pekade på sin kompis... moget, men den fajten vann jag till slut ändå(A)
I Girona (Flygplatsen som ligger lite utanför Barcelona) somnade jag på en bänk, och sov hyffsat gott. Flygplatsen var liten så inte så mycket folk. Efter ungefär fem timmar slog jag upp ögonen och såg Diego stå framför mig. Jag blev skitskraj men kul som fan var det att träffa honom igen. :) Vi missade nästan flyget till Paris sen för att han hade packat ner shampoo och sprit i sitt handbagage. men men, spänning i vardagen heter det va? ;)

Väl på Beauvais, (Flygplatsen utanför Paris) tog vi bussen in till stan och därfirån letade vi upp metron så vi kom ännu mer centralt. Första dagen i Paris, det vill säga den sjunde dec. såg vi en massa saker som Notre Dame, och andra franska monument typ. Självklart tuggade jag i mig en brieost baguette <3. Vi var på fransk julskyltning och såg folk som åkte skridskor. Juligt värre. På eftermiddagen åkte degan och jag till Versaille där vi skulle sova första natten. Självklart tittade vi på slottet där också, och åt på McDonalds. 8-) Suck. McFish ska ha great creds. Fint hotell iaf.:)

Andra dagen i Paris åkte vi till Champs Elysee, den största gatan typ, men en massa massa shopping och sånt:) Dyr mat också! Anyhow, eftersom det var kallt och regnade större delen av dagarna i Paris så var det väldigt halt och jag halkade och ramlade mitt på Champs Elysee, bland allt folk. Och det gick inte tyst till heller...:/ Pinsamt! Och tro mig, det har man fått höra om efteråt... Eftersom Champs Elysee leder upp till Triumfbågen checkade vi givetvis läget där också. Sen tröttande vi på regnet och åkte till köpcentret La Fayette. På kvällen tittade vi på Eiffeltornet och tog en massa foton. Fint fint och magiskt!

Dagen efter åkte vi upp i tornet och jag som både är höjdrädd och lider/led av hissfobi bet mig hårt i tungan för att klara det. Men efter ganska långt köande kände jag ett tvång till att åka upp. Så det gjorde jag och herregud! Det är verkligen högt högt HÖGT! *puh* But I made it! Trots att det var stängsel utåt hade jag ingen större lust att gå ända fram. Senare begav vi oss till Sacre Coeur och Montmartre. Synd att det var så tråkigt väder annars hade det säkerligen varit mycket vackrare. Var sugen på att få en karikatyr målad av mig, men var orolig att det inte skulle bli någon skillnad, så jag vågade inte. (A) Nej, men det var dyrt, som överallt annars i Paris. Motellet som vi bodde på dagen innan, och den dagen...samt dagen efter var ett riktigt helvete! Smutsigt och hårigt, och lutande och otrevligt..och usch!

På måndagen, sista dagen i Paris gick vi upp tidigt för att åka till Disneyland, där vi var hela dagen. Helt underbart place alltså, verkligen. Bilder finns därifrån, i massor! Synd igen, att det ösregnade helt sjukt!

Så på tisdagen då skulle vi åka hem , och jag vaknade och kände mig sjuk. Höll till råga på allt på att misa flyget från Paris till Barcelona, och i sin tur flyget från Barcelona till Göteborg. Jag kunde inte sitta still, för hade panik och spykänsla i magen. Men, hem kom jag, och fick nöjet att träffa Sara igen! Dessutom <3. Den natten sov jag hos Linn, och tack tack igen!

Paris - Underbart! (Rekommenderas dock inte i december)

Jullov, och nyår dårå.
Julen är överskattad, fick några fina saker och sådär. Och julmaten blev heller inte uttjatad:) Två gånger är mer än nog, trots att jag älskar allt på julbordet. Detta året hade vi tillochmed ål, som var smaskigt - mm! Fozzie åt upp min julklapp, en alladinbox, framför TVn. well, thanks..tur att han inte bantar eller så...:S

Jullovet har för det mesta spenderats med Ronny :):):) McDonalds :(:(:( och plugg!
Nyår firades inne i stan, på furet typ hemma hos André. Klasskompisarna var där och vi hade mysigt och André hade lagat supergod mat! Fantastico!!! Jag åt nog mest av alla... som vanligt!
Jag bestämde mig för att ta den tidiga bussen hem, alltså 00.20 så jag gick ensam in till stan: Inga problem, snabbt&lätt. Hade tillochmed lite tid över på väg till Norra Station så tänkte jag skulle gå runt lekparken där. Skulle jag inte gjort för blev träffad av en sån där "iiiiiih - poff" smällare. Eller egentligen smällde den två meter bort, men jag kände att det brände och mitt vänstralår svullnade. När jag kom hem hade det however gått ner en hel del och nu är det bara lila. :) Men, man borde få ha licens för att smälla raketer. :@

Nu sitter jag och pluggar igen och väntar på Ronny som snart kommer hem på lunch:) Ikväll ska vi till stan och äta och gå på bio. Arn, någon som sett?

Anyway, det blev ett långt inlägg idag! Ha det bra alla sötnosar! Simma lugnt! <3


RSS 2.0