I'm the man who can't be moved

Dagen började bra. Jag hade talet klart och fixat (3 min - ämne - hur man håller tal) och satt och gick igenom det i huvudet. När jag väl skulle framföra det så hade lapparna fösvunnit och jag fick inte mer än improvisera. När jag reste mig upp för att gå fram, så knakade det till och vips! mina stövlar var trasiga i kedjan! :@

Så nu sitter jag hemma och vänta på att tiden ska gå så att jag kan åka till skomakaren här i hylte och få en prisuppskattning på lagningen. Efteråt ska jag upp till Gurli och hämta en musse-jul-lampa typ.. och julgranen! :D
Skittrist att snön försvann i morse buhu...

Ikväll kommer syrran hem =) Och imorgon åker mamma och pappa till thailand..:( Men vad gör det? Jag, Linnea och Karro ska ju till Gekås.. nästan samma sak va? ;)

Uuuh... Jag vill byta till lärarprogrammet för senare åldrar.. men egentligen vill jag inte det. för bara tanken på att plugga så länge tar livet av mig.. Usch. Inne i en depressionsfas just nu, känns det som. Jag vill ju må bra.




Älskar mina föräldrar, och jag älskar min Ronny <3


Just leave it alone

När jag Bastian gick i vinterns första snö i torsdags så kom jag och tänka på hur länge sen det var jag var liten. När det var jag som fick anstränga mig för att lyckas gå i någon annans fotspår eftersom att mina egna ben var för korta. Nu är det inga problem länge, kunde jag konstatera. Jag är dock inte för gammal för att lägga mig ner här och var och göra snöänglar. För det hann vi med på väg till skolan han och jag. Jag och Bastian hade en riktigt mysig vecka ihop, bakade bullar, skojade och hade allmänt kul. På fredag när han kommer så ska vi klä granen och sen är det både julskyltning och pepparkaksbak med Steffi och Elly. =)
Känns sorgligt bara att hur jag än gör med Bastian så är det någon som tycker jag gör fel... Hur vet man hur man ska vara? Och hur kan jag göra för att duga?

Fick magkatarr idag igen, och nässelfeber gånger hundra. I metro idag kunde man läsa att nära 100 000 svenskar (2%) lider av köldallergi, och jag kände igen mig som fan. Strumpbyxor hade jag på mig och det var inte särskilt smart kan jag tala om, eftersom de är ganska dåliga på att hålla värmen.

Steffi var här en stund idag och vi satt och snackade blaj och lyssnade på musik. Mycket trevligt att träffa henne igen, saknar verkligen tiden då vi var ute och var helt crazy och tog en maaaassa galna bilder. Så roligt man har haft med henne!

I lördags var det dansbandsfest (don't ask) i nyarps bygdegård och både mina föräldrar och Gurli och Tomas var där. Vi hade jättekul, iaf jag Trevligt, men svettigt och dansa med Ingvar och pappa, jävlar vad det svänger!
På torsdag åker mina söta föräldrar till thai och lämnar mig i kylan.:( Suck! Sol! Kom hit och gör mig brun!
Men å andra sidan. Idag är det bara en månad kvar till julafton! Känner mig som ett litet barn igen, och det ska bli SÅ KUL!

Jag är kär i den finaste pojken på jorden. Ronny <3

Dyspepsi

Så det är det som håller mig vaken på nätterna och illamående 24/7?
De senaste två veckorna har jag mått jättedåligt, började med lite grann men nu är det konstant. Speciellt när jag tränat, så tänkte till och med sitta på bänken under matchen mot Nässjö i helgen. (Som vi vann 23-12 btw.)

Anyway, vaknade av illamåendet i natt och kunde inte somna om. Var svinhungrig så skulle äta men fick inte ner en enda bit. Så jag ruvade på telefonen och mellan fem i åtta och åtta ringde jag nog sjukstugan tio ggr. Jag fick tid klockan nio och var där tio i. Kom in direkt och doktorn konstaterade efter ett negativt grav. test att det var magkatarr så jag fick medicin.

Nu mår jag inte så bra. karro har varit här en stund och vi har suttit och tjötat ett bra tag. Mycket trevligt:) Sedan pratade jag med Steff ett tag och nu är den andra Steff här och vi ska titta på film. Min favorit - Step up 2 =)



It's like you're always stuck in second gear

Gick upp tidigt idag bara för att jag säkert skulle hinna med bussen, men nej, när jag kom ut på Landerydsvägen körde bussen därifrån. Suck tänkte jag, vandrade hemåt igen och återvände till olycksplatsen en timme senare. Halv elva placerade jag min rumpa i en av högskolans obekväma stolar och lyssnade och lyssnade. Tolv var jag fri och åkte till stan för att spendera både tid & pengar. Lindex besöktes och klänning provades, men till min plånboks glädje såg den förjävlig ut. Inne på Cubus hittade jag två supersöta klänningar, men de får vänta. På indiska inhandlades tre lila ljuslyktor till lägenheten, och en så länge har jag inte tänt dem. Men de ser fina ut. Längtar tills jag får tag på mina lila gardiner och soffkuddar! Sedan knäcktye jag ryggen hos otrevliga sjukgymnasten på Capio. Det tog två minuter och sedan kändes det mjukare igen - tills jag satt på bussen då jag fick ont i nedre delen av ryggen istället för övre. Jag tog en sväng till apoteket och köpte Ibumetin och allergitabletter, och slutligen spenderade jag väldigt mycket tid inne på Kappahl där det var halva reapriset. Jag köpte en keps till bastian för 15 kr, en mössa för 17,50, en halsduk för 20 kr, ett armband för 29 kr och ett linne för 20 kr. Ett halsband till Elly i julklapp för tio kr. (hon ska självklart få mer än det) och jag köpte två pack strumpbyxor till mig själv för tio kr. kanon va?
På bussen hem satt jag och pratade med goa Tina Bob, om allt mellan himmel och jord. Sedan började jag känna av min åksjuka och fick koncentrera mig på vägen ist.

Nu sitter jag här och väntar på att handbollsträningen ska börja så att jag kan känna att jag gör något nyttigt.
Ska förresten ta bort min visdomstand den första december så det blir billigt.:) Önskade att få göra det innan årsskiftet och jag hade tur!

Ronny Christer Mathias Kallas är det bästa som finns. <3

Paralyze me, with your kiss

Mina föräldrar är mästare på att skrämmas. Igår när jag kom hem tio minuter innan fotbollsmötet för att skriva ut hemtentan, frågade de om jag hört från Linnea. Nä vadå sa jag? Vad har hänt? Hon har blivit påkörd ikväll, svarade de och jag hoppade i taket, det var inte förrän jag ringde efter mötet som jag lugnade ner mig ordentligt. Visserligen sa mamma och pappa att hon inte var allvarligt skadad så det var ju skönt. Men sånt tär ju på psyket, det vet jag ju sen krocken. Hursomhelst hade hon kommit på cykeln, och en bil kört på henne i ganska låg hastighet. Han hade tydligen varit jättesnäll och gått ut och kollat så hon mådde bra och så.
Förra gången mamma och pappa sa så så var det Dennis som låg på sjukhus, för han hade försökt laga en diskmaskin, men istället tagit ström i kroppen. Den gången fick han stanna på sjukan någon dag.

Mötet igår gick bra, fick veta att Sofia ska träna oss och vi alla vet ju att hon är kanoN! jättebra är hon. >Träningsläger, individuella utvecklings planer och allt sånt är redan fixat. Tiptop.

Måste iväg till Örnaskolan nu, för jag ska hämta omdömet hos Ginger.

11:21
Åh, vad jag är glad nu! Gick bra hos Ginger, hon hade bara bra att säga om mig.:) Träffade Karro en stund också, hon stod ute i kylan och hjälpte barnen skära sig i fingrarna;) Nejdå, de skulle tälja bara. Satt inne och väntade på Ginger en stund medan hon bytte skor, och då gick Eva från fritidset förbi mig och undrade om jag ville vikariera v 50. JA! sa jag, måndag tisdag och torsdag är jag helt ledig, och det var precis de dagarna hon behövde hjälp. WOHOO! MONEY! 112 kr i timmen är inte fy skam heller. Nästa lön blir väl 250 spänn, då jag vikarierade tre timmar mahaha. Bättre än inget.
Om jag hinner så ska jag kila förbi idag och lämna en lista på alla dagar jag kan och hålla tummarna för att de ringer så fort det är något.:) jag vill jag vill jag vill!

Nu är kattlådan rensat, tvättid bokad, och soppan står på spisen. Mums. :)
Och dessutom ringde jag Tagestam på Capio idag, och fick tid för ryggknäckning på måndag halv två. Skönt. För tillfället. suck. För övrig är det nog den mest otrevliga människa som finns.

Nästa vecka kommer nog Karro förbi en sväng och jag ska försöka hinna fika med Pillan igen. =)
Min pojkvän, Ronny, är hur söt som helst. <3
 

The boy, the girl, the kiss

Dagen började med hemtenta, yay. Och den blev klar, dock inte det bästa jag gjort. Men huvudsaken är att den blev klar iallafall. Hälsade på Gurli idag också och lät Bastian och Elly leka. Ibland är Gurli som terapi för mig. :) Faktiskt riktigt skönt att prata med henne. Hon var supersnäll och sydde ett par coola spiderman gardiner till Bastian idag med så nu hänger de uppe i hans rum. Och nu har jag lämnat en kasse full med kläder som Bastian inte kan ha längre, och halva vinden består nog faktiskt av kläder. Vissa byxor är jättesynd att lägga undan, och fakitkst tycker jag att Bastian kan sluta växa nu:/

Jag har sån otrolig julkänsla, är det konstigt? Jag menar det är ju faktiskt bara en månad kvar tills man får börja på sin chokladkalender. mums. Haha.

Idag känns livet mys. Väldigt. Och har hittat en bra radiostation på internet. Går man in på www.deezer.com så finns det indierock kanaler där. yummie! Och för övrigt är seven nation army en härlig, medryckande låt.

Jag älskar min underbara, jätteknasiga pojkvän. <3

Jag är en vampyr, jag suger och spyr, jag vill komma in och jag vill bli din.

"Jag har en dröm, att en vacker dag skall nationen resa sig och förstå... att alla människor är skapade lika... Jag har en dröm om att en dag skall mina fyra små barn leva i en nation där de inte skall bli bedömda av deras hudfärg, utan enligt innehåll av deras karaktär.

I Usa har den första svarta presidenten valts, och jag tycker det är superkul. Men däremot hoppas jag att han leder landet som en demokrat, och inte som svart. Men det återstår att se.

Igår skrev jag mitt PM och idag ska jag ägna all min tid åt den härliga härliga hemtentan..8-) Precis gått igenom Bastians garderob och slängt undan förkrympta och trasiga kläder. När han kommer hem har han en hel säck med kläder att prova, haha stackars barn. :) Nejdå, mutar jag honom med spel så är det nog ningun problema,

Numera har jag börjat få kontakt med alla vänner som jag knappt pratat med på sista tiden, Pernilla, Ruggero och Linn. =) Jättekul! Och den tjugoförsta november är det biopremiär för Madagaskar två och alla som känner mig och Linn vet att vi totalt älskar den första. Det är liksom vår grej, alla citat, alla rörelser, alltihop. haha.

Igår kände jag mig duktig. Joggade upp till träningen i Örnahallen och joggade hem efteråt också. Fick tillochmed göra ett tio-minuters inhopp när herrarna spelade och yay, vad roligt det var. :) Tur man var uppvärmd då. Ikväll är det möte med HIF på Örnvallen och det ryktas om att vi ska få träffa vår nye tränare. :) Spännande!

9:05 - dags att plugga.
Ronny <3
 


I may not have the softest touch, I may not say the words as such, and though I may not look like much - I'm yours.

13:37
Sitter i en av skolans datasaler och jobbar med grupparbetet. Det börjar verkligen ta form och jag, personligen är ganska nöjd med min studie. Kort och koncist. Min kompletteringsuppgift godkändes, skrev Mattias igår väll. härligt. Denna veckan ska PM, utvärdering, hemtenta in. Herregud, så jobbigt.

14:52
Klara med våra studier och det blev måttligt fint må jag säga;)

Buss hem om en kvart, så jag är hemma klockan fyra. Bestämde mig för att skippa föreläsningen.


She's a maneater

Fikan med Pernilla i önsdags var helmysig, och det var så kul att träffa henne igen! Verkligen jättekul. :) I fredags åkte jag med mamma och pappa till Laholm för att tända ljus och sätta krans på farmor och farfars grav. Vi åkte genom centrum och en massa minnen och tankar rusade genom huvudet. Den lille godisbutiken, de trånga gatorna, gångbroarna... Och graven då, det var väldigt skönt att komma dit igen, men det kändes dock fel att stå med klackar på graven.

Vi hann åka till "Godis på landet" med - en liten stuga mitt ute på landet - och köpa halloween godis. Köpte godis för 85 spänn, till mig, ronny och bastian. Gott var det, mums! I lördags firade vi pappa med släkten. Det var minst fem år sedan jag träffade de flesta av dem. Fick veta att mer än hälften av mina kusiner numera är föräldrar. Speciellt Andreas som tydligen är äldre än jag trodde, och har en två-årig son - Oliver.
Anita och Stefan, Lennart och Britt, Krister och Lena var de som dök upp från pappas sida. Sedan kom moromor, morfar, kusinerna och morbror & moster också. Emilia och Bastian fann varandra direkt och lekte jättemycket. Alicia, som var så liten sist - har blivit så¨stor. :) Vi satt och spelade Alfapet en liten stund och David, Linneas kille, kom på att Ålpaj nog är gott medan jag och Marie ändrade vårt ord slida till smida, pga ett poäng. Mysigt va?
 I övrigt har internet och tvn legat nere hela helgen, och igår ringde min tränare och undrade varför jag inte var på samlingen. Sanningen är den att jag inte hade någon aning om att jag skulle vara med på matchen i Vaggeryd, och då var det för sent. :/

Idag ska jag till stan tjugo i elva och fortsätta på grupparbetet. Mellan 15 och 18 har vi föreläsning. Kul.


RSS 2.0