Mycket att stå i!

Från att ha varit en superlugn dag blev det massa action. Vid ett kom Steffi hit och hälsade på. Hon hade med sig ett jättefina byxor till Aron i storlek 62, typ clamdiggers fast byxor. Finns säkert ett namn för de med, men inget jag kan komma på nu. Vi upptäckte ganska snart att Aron numera kan sitta på hennes mage. Oh snart så ploppar hon! Runt 26 mars, men jag gissar på tidigare.

   

Söta! Vid tio över två ringde Jessica och hon var ute och gick, så jag och Aron joinade dem. Max var verkligen underbart söt! Och Nelina också så klart! Halv fyra var jag hemma igen och började damma, dammsuga och göra mig iordning. En dusch senare och med rena kläder på tog vi emot besöket. Naomi var sjuk så Tina & Tamas kom inte, Nova var förkyld så hon och Malin kom inte. Gurli, Robin, David, Emma, Elly, Anders, Iza var iallafall här.

Elly blev glad för jeansjackan hon fick i försenad födelsedagspresent, och Bastian blev glad för sina saker.
Han gjorde sin egen tårta med pyttelite hjälp från Ronny. Den bestod av chokladbottnar, chokladpudding, blåfärgad grädde, geléhallon och riven marabou på toppen. Han tyckte det var kul iallafall, och det är ju huvudsaken.




Nya skinnjacka,ny mössa (syns inte så mycket tyvärr), nya skor, ny tröja (star wars så klart;)
Förutom detta fick han en kavaj och ett par svarta jeans till, han fick 600 kr så han kan köpa spelet som han så gärna vill ha, ett pussel på 104 bitar (udda va?) och en leksakspistol som gör ljud ifrån sig. (yippie;)

   

            

  

Nu har vi avslutat kvällen med Bastians favoritmat korv med bröd. Hade han fått bestämma så skulle vi ätit det hela tiden! 

Imorgon blir det till att spendera kvällen på Gislaveds gymnasium med tenta.


 

Kommentarer
J o s e f i n e - mamma till Filippa skrev:

Ammar du på bilderna?? Härlig sätt isf, hur kommer det sig att ni gör så? =) Kram

2010-01-28 | 22:36:00
URL: http://kwamrak.blogg.se/
Neah skrev:

Låter som en trevlig dag. Soffan finns på Mio.se, heter coffe och finns i flera varianter. Önskar er en bra start på helgen! Kram!

2010-01-29 | 08:58:08
URL: http://neahs.se
J o s e f i n e - mamma till Filippa skrev:

Haha okej, jätteskön stil iallafall.. :) På nätterna ligger jag också ner och ammar.



kram

2010-01-29 | 09:21:23
URL: http://kwamrak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0