On and on and on she goes, on and on and on she goes . . .

Påsklov oh yeah. :) I fredags spelade jag och Ricky picky persson Äggaspelen i laget De é najs. Vi gick helt oplanerat vidare till slutpelet på lördagen. (På grund av att ett annat lag blev diskat) Så vi släpade upp oss ur sängarna runt åtta på morgonen dagen efter, bara för att få reda på att vi skulle möta ett annat lag som vunnit sin grupp överlägset. (Hurra!!! 8-) Vi höll emot rätt bra den första minuten, sen trillade målen in en efter en... ^^ men vafan. vi hade sköj, eller hur erika?

Efter Ägga begav ronny, jag och bastian oss av till gurli och tomas för att träffa tomas släkt och käka påskmiddag. En stor del av kvällen ägnades åt Ishockey, Förlunda-Färjestad och till min stora förtjusning vann färjestad. :) Känns som de är ett mindre hot mot älskade HV71. :D (Som kommer vinna!)

På söndagen åkte vi hem till mamma och pappa och ronny och bastian fick träffa mormor&morfar. Vi käkade påskmiddag igen och sen lämnade vi bastian hemma med barnvakt. Ronny och jag drog ut på fest hos Emma, som enligt de flesta nog inte slutade särskilt bra. På måndagen tog vi det mest lugnt. David förljde med oss till Johans backe för att åka snowracer och mula varandra. Dessvärre blev jag blötast och kallast. :( Den kvällen köpte vi dyr mat och bara frossade.:D Igår lämnade jag Bastian på dagis och gick på introduktion inför sommarjobb på bruket. verkar riktigt bra där, alltså. :)
På kvällen tränade jag handboll så gott det gick. men min rygg strejkade dessvärre redan på uppvärmningen. .:/ Idag ringde läkaren angående provsvaren på röntgen. Min rygg är hel, men hon skulle skicka vidare mitt ärende till en sjukgymnast specialiserad på idorttsskador. Så får se vad som händer.

Idag var jag hemma och hämtade min balklänning eftersom den ska lämnas in för måttning (?) Imorgon. Hälsade på mr Fozz med, och sen stack vi hem och bakade negerbollar. Bastian var däremot feg och ville inte smutsa ner sig. xD haha fägis.;)

Ikväll ska vi till Ullared och köpa en ny mobil till mig. :) Min tappades ju olyckligt i golvet för en vecka sen och gick
kaputtski. :'( Min musik! :P 

priviet kak dela tualetnaya bumaga.. ?
(Försöker min på lite ruski. Hej, hur mår du, toalettpapper.?

Simma lungt <3
image68

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0