Grattis Stephanie

Igår fyllde Stephanie år! Ett stort grattis till henne =) 21 år gammal nu =) Vi köpte Pocahontas till henne, eftersom jag hade i bakhuvudet att hon ville ha den.

Jag var på skolan igår, bjöd barnen på Piggelin eftersom det var min sista dag där, och lärarna hade köpt en sån jättesöt liten blomma till mig. =) Känns rätt skönt att inte vara där på ett tag nu, efter ett halvår tröttnar man lite på ljudnivån.

Innan jag började jobba åkte vi till Länsförsäkringar och tecknade en gravidförsäkring på mig, känns väldigt skönt faktiskt =) Lite mer tryggt. Sen kan självklart inga pengar ersätta ett förlorat barn. Men så illa kommer det inte att gå.:) Allt kommer bli bra!

Tränade veckans andra träningspass igår - 24 min löpband och 20 min orbitrec. Gött!
Idag var vi inne i stan och sprang lite ärenden hit och dit. Mitt i allt hann jag med en snabbis på HM - hade läst att de hade 50% rabatt på alla shorts så fick tag på ett par supertuffa korta gula shorts i jeanstyg. 50 kr, ingenting! Sen får vi se hur länge jag kan ha dem men om inte annat kan jag förhoppningsvis ha dem nästa sommar.
Nu har jag gått upp tre kilo och på söndag går jag in i vecka 17.

Ronnys jobb ringde innan och de har sagt fel vecka till honom. Eftersom han ska jobba två skift och från början inte fick förmiddag den veckan han önskat så ändrade vi allting med Bastians mamma så vi bytte veckor över sommaren. Nu, två dar innan han börjar så ringde de och sa att de sagt fel och han ska ha de vanliga veckorna ändå. Så nu får vi lämna in en semesterlapp till till dagis. Typ två mån försenat.
Och dessutom måste vi ändra tid och datum för RUL igen eftersom Ronny inte kan på morgonen den artonde nu. Han jobbar ju förmiddag då. Så vem vet, jag kanske får RUL i v 20?

Imorgon ska jag och familjen till Jönköping och rensa ur syrrans lägenhet =)
Trevligt, en dag med mamma och pappa!

v 16 (15+2)

Nu har jag jobbat och stått i och än är det inte slut. Fredags och lördags jobbade jag förmiddag, natt, eftermiddag på bruket. I måndags jobbade jag på skolan och idag har jag än så länge jobbat förmiddag. Natten kommer också snart. Imorgon blir det skolan och torsdag min absolut sista skoldag på örnaskolans lågstadie.

I söndags var jag och älsklingen i Gekås och jag hittade en jättefin, jätteskön jacka! ->
Förutom den köpte vi massa kattsand och kattmat så katterna blir nöjda, lite grejer till Gurli och min syster, och ett par minimala söta bebissockar! Fick hem det sista från tradera idag, jättesöta grejer - klart över förväntan!

Igår tränade jag för första gången sen förkylningen och det var superskönt! Löparband och orbitrec 20 min vardera. Men gud, det gör verkligen nytta!

I söndags gick jag in i v 16. Nu för tiden märker jag av bebis jättemycket! H*n rör sig som in i bomben! (Kan det vara sparkar jag känner?!)



Nu ska jag sova, ska snart upp igen och tjäna lite pengar. :)

Tupperware eller gekås?!

Det var trevligt hemma hos Ramona. Jag var mellan femton och 45 år yngre än alla andra och kände mig både ung, dum och oerfaren. I början måste jag erkänna att jag var väldigt tyst men efter ungefär halva demonstrationen började jag prata lite smått, och där fanns en massa trevligt folk. Jag kände ett visst tvång att köpa något, så en ostkupa för hela 219 kr (!!!) och en bebisgrej, en burk med en pip i, som man har vällingpulver i och bara kan vända rakt upp och ner i nappflaskan. Den verkade faktiskt smidig och Ramona sa att den var det med. 

Sen var Ramona så snäll att hon plockade upp sina mammakläder och amningströjor och lånade ut till mig. Dessvärre var nästan allting för stort... men man vet ju aldrig hur stor man så småningom kommer att bli..?
Hon hade två söta t-shirtar med. =) (Fyller tyvärr inte ut dem så väl än.. )


Vi har fått en ny granne, och han lär inte vara särskilt populär hos grannarna länge. När vi kom hem från stan så hade han parkerat sin BMW strax utanför dörren, rakt över gräsmattan och gången! Inte ens de som flyttar in kör fram bilen ända till dörren!!! Och inte nog med det - han kom ut en stund senare, såg inte ett dugg generad ut utan satte sig bara i bilen och körde iväg. Snacka om brist på respekt! Hans reg. nr var dessutom TUT ...

Ska vara uppe med tuppen imorgon. Jobba förmiddag på bruket, 6 - 14. Innan dess ska jag åka inlines hem till mamma och pappa och ge kisen Cozmo mat. Sen ska jag ner på kvällen och jobba natt. Samma procedur med Cozmo. Och eftermiddag på lördag. Tycker det är kul att hjälpa mamma & pappa med saker, med tanke på hur mycket de hjälpt oss!

Det blev förresten inga bananmuffins hemma hos Ramona eftersom det slog mig att hon är laktosintolerant, och inte tål gräddfil, som var en av ingredienserna.

Ronny Christer Mathias Kallas - Jag älskar dig!!!

Haha Linn..xD

Linn Bengtsson du är sötast i världen! xD Jag uppskattar erbjudandet men en husvagn i Halmstad är nog inte riktigt vad vi tänkt oss.;) Då får vi pendla till Hylte varje morgon varannan vecka med Bastian. xD Tack ändå! Och expert på tradera? Haha jag är inte jättenöjd med nåt jag köpt än så länge. Men du får gärna ringa mig ändå =)

De sex senaste bodiesarna jag köpte är minimala! Superdupersmå! Vår bebis kommer inte ens komma i dom. xD jag chansar på att vi får en unge på minst 4 - kilo. (Inom fiske skulle man bli glad,, men hurra att klämma ut en fyra kilos unge...) Anyway, jag har lagt ner tradera nu. Idag väntar jag på mina absolut sista (jag lovar) beställningar. Och de såg jättefina ut på bilden..

Gick upp för ungefär en timme sen. Är nervös inför Tupperwarepartyt idag.xD haha hur gammal låter det inte som jag är? ;) nejmen... känner knappt Ramona. Men tycker det var kul att hon frågade så hade inte hjärta att tacka nej. :) Dessutom är nya bekantskaper alltid kul! Ska iväg till affären snart, och köpa ingredienser till bananmuffins. Är inte ens sugen på det. Tycker faktiskt inte något som är jättesött är gott.. Men förhoppningsvis gör någon annan det. har märkt att sockersuget minskat sen jag blev gravid och det är ju big thumb up!
Men kameleonter är ju supergoda dock...

Dock... vilket ord...

Jag har blivit rädd för att åka bil. Speciellt om man ligger bakom någon, kan inte riktigt slappna av. Så här såg vår lilla älskade pärla ut efter krocken i aug. förra året.



Nu är mina mästerverk färdiga! Supergoda och lätta att baka. :) Sånt gillar jag! Är redan på mina tredje muffin.. :$


Har ni förresten märkt att jag bytt musik här på bloggen? Den första låten känner väl alla igen? Underbara underbara - your body is a wonderland! Låt 2 är frankrikes härliga bidrag till Eurovision -08 - Sebastien Tellier med Divine.:) (Också med i en bilreklam) Låt 3 är så klart The Killers som jag ju missar när de kommer till Hultan i år..:( Men Spaceman kan jag lyssna på ändå:) Samma med Neon Tiger som sätter sig i huvudet direkt. Lyssna igenom den, och se om jag har rätt! ;)

Lättnad

Vaknade av ett samtal från svärmor som jag tog. Hörde hur stressad och orolig hon lät så jag väckte Ronny. Helt plötsligt blev han helt uppe i varv, drog på sig kläder och sa till mig kort och gott att Stephanie, hans syster, kört av vägen.
Skorna på, dörren öppnas och stängs. Jag satt och oroade ihjäl mig i tjugo min innan jag ringde. Hon hade tydligen haft tur och klarat sig helt utan skador, däremot var ena sidan på bilen lite bucklig, men älsklingen trodde att det skulle gå att fixa. Huvudsaken är ju ändå att ingen blev skadad!

Söta söta Stephanie - ta hand om dig!

Happy

Idag är jag glad. Och hoppfull. Igår tog jag nämligen tag i en sak som jag funderat på länge. Jag ansökte till en spanska kurs. Läste ju tre stegs spanska på gymnasiet, och tycker det är så kul och fint! Så nu har jag tänkt fortsätta lite. September, oktober lär ju inte vara några problem, utan det skulle ju vara efter ankomsten isf.

Men eftersom det är en sen anmälan så är det inte säkert jag kommer in. Men jag hoppas självklart på det!

Nu har mitt traderaberoende fått nog. Jag budade hem det allra sista igår, och nu ska jag lägga tradera på is ett par månader framöver. Måste dock säga att det varit billigt. =)
Tror att de sista plaggen jag köpt är mycket najs.

Igår kväll satt Ronny och jag och krängde i oss ananas. Mycket frukt det blir på dagarna, smarrigt!
Snart ska jag ta tag i bakningen. Ska baka superdupergoda bananmuffins! De ska få fälja med mig hem till Allan & Ramona på torsdag. (Ronnys bror m. fru) Ramona ska nämligen ha tupperwareparty och jag är bjuden haha. Första gången, men varför inte? ;) Fredag och lördag jobbar jag skift igen och nästa vecka är sista veckan på skolan. Sorg eller glädje? Hmmm... mest glädje tror jag, trots att jag kommer sakna personalen.

Danne ringde innan och förmodligen, förhoppningsvis får vi flytta in på hans och Katrins nedervåning tills vi hittar något eget. De skulle diskutera det ikväll. Självklart är det inte jättespännande att bo med ett annat par, men bra mycket bättre än det vi har nu. Dessutom, om vi skulle hitta nåt annat sen så slipper vi uppsägningstiden på 3 mån. Ett klart pluss vill jag lova.

Min kära mormor!

Min mormor  är så söt. =) Hon kommenterar mina inlägg och det är jättekul!
Ja, mormor jag har sluppit illamåendet. =) Nu mår jag bara toppen! Inte alls lika trött längre heller, och jag känner tillochmed hur det rör sig. =) Nu mår jag bara bra och tiden går undan! Om bara fem v. har jag kommit halvvägs! Sjukt..:)
Halsen har också blivit mycket bättre, ska börja träna igen på onsdag om jag känner mig helt frisk då.

Det var segt på jobbet igår. Rullmaskinen kollapsade så vi satt i fem timmar och gjorde ingenting. Då går bannemej inte tiden fort iaf.
Igår påminde älsklingen mig om att vi måste lägga upp fler bostadsannonsen, så ska ringa pappa idag och be honom lägga upp en på intranätet på bruket. Sen vill vi ha en i hallandsposten igen, och helst en på blocket med. Hoppas hoppas hoppas vi hittar nåt snart! Time is running out.

Idag ska jag ta det allmänt lugnt och sen halv två börjar jag jobba. Hoppas det är fint väder så jag kan ta mina inlines.
Efter jobbet ska jag hem till mamma och lämna deras bilnyckel.

Sen vi köpte den nya kattlådan,i fredags, har Leia varit kissfri! =) Eller tja, kanske inte kissfri men iaf rumsren:D Hoppas det håller i sig!



Klöspelaren börjar falla Diva i smaken med. Till höger - Söta Stephanie (Ronnys lillasyster) och en av Tinas kattungar som hon kanske ska ta hand om. :) Två veckor gammal.


Fick en förfrågan om ny magbild, så här kommer den. (Är en morgonmage)


Kiwi?

Igår var vi konfirmation. Grattis Yasmine!
Kyrkan var som vanligt... trist. två timmars lyssnande på prästen! Inte undra på att Bastian blev rastlös.
Efteråt var det trevligt. En massa folk och jättegod mat! Jag åt sex hela kiwis, och gud vad jag fick ångra det senare. Det brände på läpparna. Man ska tydligen bara äta en kiwi om dagen, eftersom den innehåller så pass mycket vitaminer.

På kvällen åkte jag, Bastian och Stephanie till Tina och tittade på eurovision. Det blev mest att vi pratade, eftersom mer än hälften av de tävlande sjöng på sitt hemspråk som man förstår nada av! Jag gillade Portugals bidrag med regnbågarna och färgerna, eftersom man blev så glad av den. Men förstod ju inte ett smack. Jag blev lite förvånad över att Malena inte kom bättre till faktiskt. Jag gillar annars hennes låt. (inte live dock)
När jag kom hem var det "fullt hus" i lägenheten. Runt tio pers typ. Störde inte mig så länge jag fick se klart eurovision. Men de gillade inte det, så de stack vidare.

Bjöd hem tre vita bodies i strk 56 nu. trettio kr. Men kom faktiskt på i efterhand att det kanske inte är så smart att köpa en massa i 56 eftersom jag utgår från att vi kommer få en stor bebis. Och den växer ju... som alla andra bebisar... Sen så älskar ju jag att gå i affärer med.

Idag sov jag länge. gud så skönt! Ska jobba på bruket mellan 2 och 9 idag. Är bara sju timmar, och kommer tjäna runt en tusing. Skönt. Man ska passa på att jobba medan man kan. Jag vill inte vänta ett och ett halvt år på att börja plugga, i och med att programmet jag ska söka in på är 5,5 år långt... yikes! men men, peppar peppar ta i trä!

Jag saknar min syster yster, men nu är det bara lite mer än två veckor kvar tills hon kommer hem! aah kärlek. <3



Jag är i v. 15 idag =) Time flies! wohoo!
Nu ska jag fixa mat, och sen ut och säga hejdå till älsklingen och Bastian som och åker inlines. Take care. <3

Konfirmation

Igår fyllde Pia 40 år =) För er som inte vet så är Pia Tinas mamma, alltså Ronnys moster. Jättesnäll! Vi hade idétorka så en flaska vitt vin fick det bli! Men glad blev hon!

Eftersom Bastians jacka drog till sig djävulskt mycket pollen igår så tyckte jag att den skulle tvättas. Därför gick jag upp för bara en stund sen. Vill helst att han ska ha den på konfirmationen idag. =) Yasmine, Ronnys lillasyster är dagens offer och det ska bli superskoj!

Drack alkoholfri öl igår - faktiskt rätt gott =) Men inget man dricker ofta... känner mig nästan bakis...
Måste erkänna att bebiskläderna gjorde sig way better på bild, fick hem de igår och (allt utom de tre bodiesarna vars nuv. ägare jag inte får tag på)  de var alldeles noppriga och såg gamla ut. Men men, betalade ju inte särskilt mycket och har hört att "spy-kläder" är bra att ha. haha.

Vi var inne i stan igår och köpte en gigantisk kattlåda till pedanten Leia som ska ha en för kiss och en för bajs. Den var bannemej inte billig... men otroligt fräsh! Vi såg ett erbjudande på en klöspelare också. Lika hög som mig (170) och med allt! Halva priset, 750 kr. Vi slog faktiskt till och Leia älskar den, men Diva protesterar genom att ligga på den gamla trasiga som vi nu inte får slänga... vilket vi hade tänkt... suck... katterna är bossarna...

Vår fina, fina dator har fått svininfluensan...:'( Så nu försvinner troligtvis allting som legat på den..bilder och sånt..
Nu sitter jag bänkad framför Jonnys 6 tums minidator, men den funkar alldeles utmärkt till mig =) Söt dessutom.

Nu ska jag fixa tvätten, sen dricka lite te - för halsen har inte blivit ett dugg bättre!
v. 15 imorrn - jäklar vad tiden går fort nu!!!

Tradera

Eftersom det känns som en liten pojke i min mage så tittar jag extra mycket på pojkkläder. Det blir ju så. Och lilla jag fastnade för lite kläder på tradera som jag vann idag. Känns kul =) Och billigt! Tröjan som det står "baby dude" på är inga problem att ge bort om det skulle visa sig vara en tös, eftersom många bekanta är på tjocken precis som jag. =)



25 kr, 21 kr, 7 kr.

Extra-insatt ultraljud

Idag var jag på ultraljud, eftersom min barnmorska och jag tyckte det var lika bra att kolla så att allt står rätt till, med tanke på att jag varit krasslig sen i torsdags.
Att beskriva lyckan av att se den lille är omöjligt! Ronny och jag såg honom/henne vifta med armarna, och nu kan man urskilja bebisen kroppsdelar! På föregående ultraljud har han/hon sett ut som en liten klump =) Härligt härligt.

Blodvärdet har ökat, 136 nu, 127 vid inskrivningen.

Åkte till Tina efteråt och lånade mammabyxorna som hon pratat om=) Blev kär i jeansen! Supersköna och supersnygga!
Sen kom jag hem för att se att jag kammat hem lite bebiskläder på tradera. 6 kr bjöd jag på ett par byxor, en sparkdräkt och en body. Nu väntar jag med spänning på att de andra buden jag lagt ska gå ut =) Tradera är kul!

I natt vaknade jag av ett ploppande ljud, typ som om någon smällde såna där plastkuddar ni vet? Fattade inte vad det var och eftersom jag är halvblind utan linser/glasögon så brydde jag mig inte om att titta särskilt mycket. När jag vaknade i morse hittade jag min träningsmatta som lilla Leia hade festat på. Min fot stötte senare på morgonen på hennes spya, (grönaktig) strax nedanför sängen. Glädje...


Bild 1) Grattis igen mamma. Hennes födelsedagspresent
från mig, Ronny och Dennis
Bild 2) Jag vill betona att bilden togs EFTER mat.
Nu är jag i v. 14(13+3)
Bild 3) Älsklingen i Skällsarp. Snygging <3

Ny tid för rutin-ultraljud

Eftersom min käraste Ronny jobbar två-skift i sommar och jag jobbar tre-skift så funkade inte den elfte juni så bra längre. Jag ville ha med honom och han ville följa med så enda möjligheten var en vecka senare, den 18/6 kl. 7.30 (Ronny är hemma halv två på natten - moahaha) Det känns bra, för jag väntar hellre en vecka till och får med älsklingen! Då är jag i v. 19 (18+4).

Idag har min förkylning börjat släppa något. Jobbade inte igår eftersom jag nös var femte minut och näsan rann. Ett gäng kids var inget att hurra för då. Och tre timmar mer eller mindre gör ingen skillnad. Nu sitter jag och dricker i mig morgon teet. Grönt te, som iaf får mig att tro att jag mår bättre. Sen ska jag hjälpa Gurli med blonda slingor och i eftermiddag hem till mamma och överraska henne med en liten födelsedagspresent. Dennis, min käre bror ska dit också.
TUSEN GRATTISKRAMAR TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA <3


Uträkning utgår från dagens datum: Tis 12 maj 2009.
Din graviditet startade Sön 8 feb 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 22 feb 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 94 av 280. (33,6%).
Du är i vecka 14.
Du har gått 13 fulla veckor och 2 fulla dagar (v13+2).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 14 nov 2009
Du har 186 dagar kvar till beräknad förlossning.


Wohoooo jag är i trimester två! (av tre) Gick in i den idag!

Kroppen: Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin.

Har jag förresten berättat att jag brukar känna hur det rör sig där inne? Scary, men mysigt =)

Jag har världens bästa sambo. <3

Från andra sidan

Jag åkte till Rydö så jag var där en kvart innan sittningen skulle börja. Jag kan berätta att på morgonen syns min mage minimalt och ännu mindre när man har en stor tunika på sig, som jag hade idag. Det hade inte gått att se på mig att jag är gravid.

Adde mötte mig i dörren och var supertrevlig! Hon såg ut som vilket kvinna som helst, faktiskt väldigt vacker och inte alls läskig. Hon visade mig ner i källaren och jag slog mig ner i en fåtölj och hon i den andra. Hon tände ljus och drog för gardinerna. Sen sa hon så här:
- Jag måste fråga, jag har haft foglossning hela morgonen, är du gravid?
Jag bekräftade och hon grattade. Adde berättade då att oftast så frågar hon inte om någon är gravid eftersom att någon som just fått missfall kan sända gravid-signaler och isåfall är ämnet känsligt. Jag blev glad att hon vågade fråga iaf.
Sen bad hon mig välja tre kort, ett för barndomen, ett för nutiden, och ett för framtiden.

Hon tog kortet från barndomen och sa att det var väldigt varmt. Jag har haft en väldigt bra uppväxt. När jag var liten så hade jag en rosa baddräkt med vita prickar, eller tvärtom, sa hon. (Mamma tänkte en stund när jag ringde efteråt och sa att jag troligtvis hade en lila med vita prickar) En kvinna kom fram till Adde och berättade att jag hade många barn runt om mig, på gatan där jag bodde. Många i samma ålder som jag. Och mina syskon så klart. Sen sa hon att när jag var liten så hände en incident med vatten som tydligen har präglat mig ordentligt. Adde såg en brygga vid en sjö, och att jag blev iknuffad så huvudet kom under vattnet, och då var jag inte gammal. Sen dess har jag inte gärna velat doppa huvudet i vattnet. Mamma bekräftade att jag blivit iknuffad när jag var liten. Kvinnan som pratade med Adde var någon som jag aldrig träffat, men hon levde när jag föddes och några år inpå livet. Hon träffade min mamma och var på något sätt (nära eller långt ifrån) släkt. Sedan fanns det inte mycket mer att säga om min barndom, kvinnan och en man som också var i kontakt med Adde ville hellre prata om nutien.

Nutiden handlade till stor del om mitt förhållande, och vad som skett de närmsta åren. Adde sa att min skyddsängel var en man. Han var väldigt pratglad och trevlig. Han berättade att jag är en psykisk stark människa, som trots det är känslig. Jag är en liten flicka och en vuxen kvinna på precis samma gång. Att jag räknas som psykisk stark har gjort att jag har klarat mig utan att han behövt rycka in och hjälpa mig. Han nämnde två incidenter som förändrat mig. Den ena var en sak som hände mig i 15-års åldern. Jag går inte in på vad som hänt utan jag kan bara bekräfta. Han sa att innan denna incidenten inträffade spelade grupptryck en stor roll på mig, och jag föll djupare och djupare i ett hål. Ibland klättrade jag upp halvvägs men föll ändå ner i hålet igen till slut. Men efter denna incidenten klättrade jag upp hela vägen, och sen dess har jag varit stark mentalt och vågat stå upp för mig själv. Så trots att den var förödande så var det en slags vändpunkt för mig eftersom jag, enligt min skyddsängel, varit ute på jävligt hal is.
Den andra incidenten han nämnde sa han var en sak som hänt för inte så länge sen, men innan jag blev gravid. Den hade med en bil att göra, och killar, och en krock. Adde frågade mig om jag visste vad han menade och jag bekräftade. I augusti förra året krockade jag, Ronny, Tamas och höggravida Tina. Skyddsängeln sa att det kunde gått jävligt illa, men det gjorde det inte. Men trots det sa han att jag får aldrig glömma det.
Ang. mitt förhållande sa Adde att jag och min man blev tillsammans för ca. 1,5 år sen och allt blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. (Jag vågade inte ta steget att bli seriös direkt efter mitt förra förhållande, och def. inte vara styvmamma.) Detta hade ändrat hela mitt synsätt på något som jag förr inte tyckt mycket om eller lagt energi på. (barn) Adde sa att det känns som att min man har ett barn sen innan. Att jag har ett barn runt omkring mig som betyder mycket för mig, men han tar mycket plats och får mig ibland att känna mig utstött. (Bastian är väldigt pappig) Hon sa att mitt förhållande varit väldigt turbulent och tankar på separation har funnits. Men att allting kommer att lösa sig och bli kanon, bara jag vågar släppa in min pojkvän. Jag stänger ute honom för mycket sa hon. Hon sa att jag är en tjej som behöver väldigt mycket bekräftelse och jag behöver känna mig älskad. Hon sa att många i min omgivning ser upp till mig och har gjort länge. Att jag är älskad men inte ser det själv. Adde sa att hennes dotters födelsedag dök upp. Den tjugonde november. Hon visste inte varför men det skulle komma att bli ett viktigt datum för mig. Jag tänkte genast på när bebisen är beräknad den fjortonde nov. att jag kanske går över tiden och föder den tjugonde? Could be...
Min skyddsängel sa att förlossningen kommer gå fint, han kommer vara där. Han sa att mitt "riktiga" liv börjar när jag har fött och vi kommer bli otroligt lyckliga. Sen sa han till mig att släppa all stress och oro som jag har inom mig. (Jag är fruktansvärt stressig...) jag skulle sluta oroa mig för att allt inte kommer gå bra, för det gör det. Och jag skulle inte heller oroa mig för att jag kommer särbehandla barnen för det gör jag inte. Däremot så är det två olika sorters kärlek jag känner till dem, men de kommer behandlas lika bra. Lättnad.

Min skyddsängel frågade om jag jobbar inom skolan nu och jag bekräftade. Hon sa att yrket pedagog dök upp. Min skyddsängel sa att jag trivs med det jag jobbar med men det är absolut inte det jag ska göra. Jag är en otroligt intelligent person, med mycket innanför pannbenet. Jag har ett läshuvud och kommer komma att bli någon folk ser upp till. Han sa att jag måste börja studera, jag är dum om jag inte gör det. Och barnen är inget hinder, utan jag är så stark att jag kommer klara det ändå. Han sa att jag ska bli lärare, eller åtminstone jobba i skolan med ungdomar - absolut inte barn. Min funderingar på högstadie - gymnasie lärare dök återigen upp. Han sa att jag kommer vara perfekt i den rollen.
Jag kommer få mitt hus. Ett gult stort hus. (Sen jag var liten har jag drömt om ett stort, gult hus med vitt staket) Och det finns i närheten av där jag bor nu. Jag kommer bli otroligt lycklig och hon kunde bara se glädje i framtiden. När barnet föds i november, så kommer det öppna en helt ny dimension i vårt förhållande och allt kommer bara vara toppen.

Adde och jag satt och pratade i nästan två timmar. Jag känner mig otrolig lättad nu efteråt, för det känns som att jag känner mig själv så mycket bättre nu. Allt hon sa stämde perfekt, och jag är helt i chock. Hon stannade mitt i sittningen och sa:
- Din skyddsängel säger att du egentligen inte tror på sånt här, stämmer det?
Jag bara skrattade och nickade.

Läskigt. Läskigt. Shit vad läskigt...

Läskigt!

uuh.
Varken Ronny eller jag är särskilt andliga och tror på såna saker som att någon som inte känner en kan veta mycket om en. Men hans mamma, mostrar och lillasyster tror på sånt, och nån av dem pratade honom till att boka tid hos ett medium i närheten av hylte. Så han ringde och igår fick han komma dit.

Det började med en cykel med vita handtag som han hade när han var liten. En person som lekte mycket med cyklen och sprallade runt, som också passade honom ofta. Denna personen dog hastigt och oväntat. Gurli bekräftade att det kan ha varit Anette hennes bästa vän i ungdomen som gick bort i en bilolycka. Sen pratade hon om att Ronny levde ett vilt liv för några år sen, som hon inte tyckte var bra. Det handlade bl.a. om våld och alkohol. Sen nämnde hon att den personen han umgicks med då, är det bra att han inte längre har kontakt med. Ni som bor i Hylte vet vem.

Hon pratade om att hans skyddsängel varit ovanligt aktiv (oftast är de tydligen inte det) och räddat honom flera gånger. Denna skyddsängel var närvarande när vi krockade i rondellen vid torup förra året. Hade hon inte varit där så hade det gått mycket värre för oss.

Hon sa att Ronny har en son sen innan, med en annan kvinna som inte var "rätt" för honom. Hon sa att han kommer att få ett barn till i år och att hon vet vilket kön det är (till saken hör att ronny inte berättat någonting om sig själv) men hon ville inte säga det. Hon sa att när barnet kommit så kommer vi få åtminstone ett till. Men det är inte tvillingar jag har i magen nu. Med detta barnet kommer Ronny vara mer närvarande och inte missa så mycket som han gjorde när Bastian var liten (då han spelade mycket) och barnet och Bastian kommer komma varandra mycket nära.

Sen sa hon även att sen vi fick veta att jag var gravid så har han kännt sig bortglömd och inte fått den uppmärksamheten han vill ha från mig. Detta är något jag deffinitivt ska ta åt mig och jobba på.

Men jag blev nyfiken på allt med barnet så jag bokade tid själv. Ska se om hon nämner något om min graviditet för jag tänker inte säga något om mig. På måndag klockan nio ska jag dit. :)

Huvudvärk

Simmade 40 längder med Stephanie i torsdags och igår sprang jag 40 min på löpbandet. Att röra på mig tre ggr i veckan har funkat väldigt bra. Känner mig inte så slö. Förutom idag, jag har en sån otrolig huvudvärk. Kan bero på vädret, det är kanske dålig luft och sånt påverkar ju också.

I lördags var Ronny, jag och en stor del av hans släkt i Skällsarp. Jag, Anette, Lizette, Stephanie, Gurli, Elly och Bastian gick på picknick ute i skogen. Anette hade fixat tunnbrödsrullar och pannkakor. Jättegott var det! Speciellt tunnbrödsrullar med lax i =) Mot kvällen tävlade ett gäng i skytte, 100 m avstånd med salongsgevär. Det var jätteskoj med jag kom sist. Hade minst poäng. Sen gav Lizette mig ett tips om att luta geväret mot ena knät för bättre stöd så jag provade en gång till sen. Då gick det mycket bättre. ;) Inte säker på att det är godkänt att skjuta så dock. På kvällen åkte Ronny och jag direkt till mamma och pappa och åt jättegod mat! Sen satt vi och hängde i soffan till klockan elva, tror jag. :) Supertrevligt. Fozzie blev glad och viftade på svansen så han välte ett rödvinsglas så jag fick röda prickar på min vita klänning. :/ Men det gör inget för han är söt ändå. ;)

Igår satte vi upp lappar utanför Konsum och Ica om att vi önskar hyra hus, och framåt eftermiddagen upptäckte jag att en nummerlapp åtminstone var borta. Hoppas någon ringer snart!!!

Idag är jag jättesugen på att köpa bebiskläder.

I vecka tretton!

Igår gick jag in i vecka tretton =) Ojoj vad tiden går nu!

I onsdags ringde söta Erika! Vi pratade en stund och det var jättekul eftersom vi knappt setts eller pratat sen studenten. Tack =) I torsdags vaknade jag av ett sms från Tina, som då hade börjat få sina kattungar! Den första var ute och stackaren var orolig och supernervös.. Älskling och jag köpte lite blommor och åkte till Jonnys grav. Eva, hans syster ringde oss på onsdagen och sa att en av våra blommor dött så nu tänkte vi byta ut den. När vi kom dit så upptäckte vi att de andra två blommorna vi satt dit också var döende, så på lördagen återvände vi till graven.

I fredags åkte Ronny, jag och Stephanie till stan på kvällen. Vi åt SUPERGOD mat på Gastons och sen gick vi på bio - "Män som hatar kvinnor". Faktiskt riktigt bra. :) När vi kom hem, vid tolvtiden så var det direkt i säng.

...

RSS 2.0