My fingertips are more than proud to touch your face

Eurovision var i helgen, och personligen tycker jag det var lika dåligt som vanligt - dvs. med bara ett fåtal bra låtar. Satt hemma hos Tina och Tamas och glodde. Glömde bort att min kära pojkvän satt utanför lägenheten utan nycklar i 2,5 timmar. :'( Fy vad jag skämdes sen!

Samma dag, fast tidigare var vi och hälsade på hos min kära syster i Jönköping, dock var vi bara i hennes lägenhet en kort stund. Resten av tiden i Jkpg tillbringades på A6 center. En studentklänning inhandlades ÄNTLIGEN!

http://www.youtube.com/watch?v=sw_6gdieBRY
En fantastiskt mäktig låt som man blir fruktansvärt glad av (israels bidrag till eurovision)

På fredag bär det troligtvis av till Jönköping igen, men då till Huskvarna istället för Ljungarum. En kattunge sitter där uppe och väntar på mig, och jag är fullkomligt förälskad i henne. [Namnförslag?]
Tyvärr är det en annan tjej som också är intresserad av henne, och det är först till kvarn som gäller. Får hoppas det går bra, jag håller tummarna stenhårt!

På torsdag är det melodisfestivalen i skolan som gäller, och min klass har lätt snyggaste movesen;)
Imorgon sitter jag och Elise bänkade på Cambridge provet (Listening & Speaking) medan resten av klassen övar inför melodifestivalen. Elise, jag är nervöööööööös!

Idag slingade jag håret igen, blev mycket ljusare denna gången, tycker jag, men rätt okej ändå. Utväxten syns iallafall inte så tydligt längre, och jag känner mig somrig som tusan!


Ronny, min sambo och min andra hälft - Jag älskar dig! <3

I'm gonna shine, I'm gonna make it

Igår hände något jag aldrig kunde tänka mig. Ronny låg och sov, och sen ringde hans ex Jenny, som jag varit supersotis på innan, och frågade om hon fick leka med Bastian. Visst sa jag, självklart får du det. Gick ut och pratade lite, och hon var supertrevlig. Efter ungefär tjugo minuter frågade jag om inte hon ville hänga med till Emma som skulle slinga mitt hår, och det gjorde hon. Bra blev det, mycket finare än innan! Tack!

Efteråt var jag tvungen att skynda mig hem eftersom att bastian skulle sova, och på väg ditåt frågade Jenny om jag ville prata mer när jag nattat Bastian, och överlycklig som jag blev, bara av att hon frågade mig, sa jag självklart.

Det kändes så mycket bättre att höra saker från henne än att höra dem från alla andra, och idag känns det som att en stor sten fallit från mitt hjärta.

En stor kram till Ronny, för att han är världens bästa. :) Grattis igen till körkortet!
Nästa vecka får du förhoppningsvis tillbaka din ring. Älskar älskar dig! <3

Flicking through a little book of sex tips, remember when the boys were all electric?

Sitter hemma och lyssnar på Svampbob fyrkant...
Igår spelade vi match, hylte-torup och reslutatet var inte fy skam, från vår sida. 0-0 och torup hade garanterat räknat med att vinna. (bör nämnas att de spelade bättre än vi)
Jag och Bastian var hemma hos mamma och hälsade på en stund med, och mamma börjar känna sig som en mormor. xD

På kvällen åkte jag, ronny, bastian, robin, david och stephanie till wild west steakhouse. Jag körde tomas och gurlis bil pga. att hastighetsmätaren på chryslern funkar ungefär när den vill. Läskigt var det, en fin, manuell mazda och jag var livrädd. Trodde jag skulle ta sönder den på nåt sätt... (Och det trodde nog Tomas med)
Men bra gick det, och jag blev förälskad i bilen. Så mjuk och skön att köra.
Maten på WWS var svingod, och inte alls så dyr som vi hade väntat oss. Ronnys köttbit kostade iofs 450 spänn. :O Men jag smakade en bit, och det var lätt prisvärt.
Jag och Bastian åt banana split och gud vad den smakade fint.

Kanon kväll!

Simma lugnt <3

Dora doktor Doooora...

image83Jag hatar Dora Utforskaren. Det finns nog inget sämre barnprogram... suck. Ryggsäck ryggsäck, wow! Mmmm delicious.image81

Om hastighetsmätaren på bilen mot förmodan skulle börja fungera sen, så blir det Wild West Steakhouse ikväll! =) Mums, jag längtar efter en riktigt saftig köttbit! men först ska jag spela fotbollsmatch, hylte-torup DERBY!!

Och Bastian ska med mig upp, men hittar jag bara mitt gameboy så blir det nog inga problem. :)

Naomi avgudar Bastian, har aldrig sett henne skratta så mycket som hon gör när Bastian är med. Hon riktigt knäcker sig. xD

Well, i've been taking my time - slide up just drop everything.

 

  • image80Svenska talet
  • Engelska presentationen
  • Engelska letter to the editor
  • Naturfrågorna
  • Naturprovet
  • Spanska nationella hör
  • Italienska prov
  • Filosofipapper
  • Religionseminarium
  • Cambridge 28 maj
  • Cambridge 11 juni

Så här ser mitt liv ut, shysst va?

Gick omkring i stan igår och letade efter studentklänning, hittade en som var ganska okej faktiskt,men ska gå runt i dag och kika lite till.

I brist på saker att göra har jag förnyat min blogg lite. Var aldrig hundra procent nöjd med den andra.

Nässelfebern då, kommit cirka åtta gånger under tre veckor och pratade med läkaren idag. Man brukar aldrig få reda på vad det är som orsakar reaktionerna. Känns bra. Det dumma är att det kan vara så enkla saker som att man cyklar på en vinglig väg som gör det. Strange.

Simma lugnt. <3

The music, the moment, she'll never let it go...

Död åt tidiga mornar! Fy fan vad trött jag är. Min enda sovmorgon och jag sitter i skolan...varför? För att jag har spanska nationella proven...>_<

Är jag mesig som är glad för att jag har Truckkörkort? xD Menar, vem som helst kan ta det, är inte särskilt svårt... men just att... min meritlista har fått tillökning är svinkul. :)image79

Att göra idag
nationella proven i spanska (skriv & hör)
göra klart reseberättelserna
skriva svenska-talet

DET ÄR SOMMAR!
Kött, kärlek och kroppvärk. En salig blandning.

Ronny <3 =)


This is the story of a girl...

Kom till skolan idag, med vetskapen om att nästa hela spanskagruppen skulle göra nationella matte A. Träffade på en knepig konstig kille som skulle vikariera för Eva, eftersom att stackarn hade en allergisk reaktion mot pollen. "knepet" chockade oss genom att berätta att :"Nu ska vi göra spanska nationella muntliga". Jag och Ayat valde att göra det först, så vi gick in i grupprummet bredvid. Där fick vi välja ett varsitt kort, med olika teman som vi sedan skulle berätta om.
Ayat fick "mi hobby" och jag fick "así fue cuando era niña" (hur var det när du var barn?)
Och när jag såg mitt ämne sjönk jag genom jorden. "helvete, min svaga punkt är ju för fan att prata i dåtid!!!!"
 
Jag kämpade på och kämpade på, sa grammatiskt fel om och om igen. Han bedömde mig som ett VG, så det var iaf något. :P Men fy fan vad svårt det var!

Jag längtar sjukt mycket till helgen! =) Ronny, du är bäääääääst <3

Oh my God I went gold when I saw your smiling face

Mando Diao - Gold <3

Hjälpt Ronnys syrra Stephanie att flytta idag, snabb flytt men herregud vad mycket det var att göra. Rätt skönt när allt var uppe på kvällen att bara chilla, glo på film, äta pizza och framförallt dricka CIDER. Det var längesen, fy fan, men gud så gott :) Och allt tack vare att vi kunde lämna bilen utanför Stephanies lägenhet som ligger bara några meter ifrån vår.

Hämtade Bastian idag med, och imorgon ska vi åka till stan och köpa inlines till fis-bazookan, mig och Ronny. Ska bli riktigt roligt, kommer inte ens ihåg hur längesen det var jag åkte sist.

Fotbollssockar ska han självklart ha med, för på tisdag då jävlar smäller det;) Det är då vi ska se om big B tycker fotboll är roligt, och tro mig - jag håller tummarna. ;)

Hår hår hår, vad ska jag göra med det? :S Vill både klippa, slinga och förtjocka det. "Förtjockingen" är givetvis hårförlängning som inte är längre än mitt riktiga hår. P.g.a. att man måste tänka på ekonomin så blir det nog tyvärr bara en av alla sakerna denna månaden. Klippa sig lutar det, såvida jag inte kan hitta någon som frivilligt slingar mitt hår. ;)

Så imorgon är folket lediga, och Chryslern vår är nästintill fullbokad. Fan att man ska jobba lördag och söndag. :/ Antar att jag får trösta mig med tanken på att lönen växer.

Jag älskar min älskade älskling. <3

RSS 2.0