Singing sweet home alabama anyhow

Bakken i lördags, Jag gjorde sjukt mycket mer än jag någonsin kunnat tänka mig! Åkte saker som cirkulerade upp och ner, och tillochmed deras version av uppskjutet! Fy fan ni! För mig, är det stoooooort!
Igår åkte vi till stan och handlade lite, och på kvällen stack vi till Tina och Tamas och grillade och tog det lugnt.:) Trevligt.

Simma lugnt <3

Står du kvar när himlen faller?

Klockan är 07.17 och den lilla familjen längst upp i N.Industrigatan 27B, sitter vakna. Idag ska vi åka till Bakken i Danmark, med Jonny och David, och det ska bli runt 25 grader varmt. Pust. Berg&dalbanor just nu känns inte jättekul, sen Rainbow.

"Och varför kallas det havregryn?
Visst de e havre? Men de är la inga gryiiin?"

En komiker i kanal 5s barnprogam. Tråkigt... Såg en ganska mysig film igår - Bridge to Terabithia hette den. En film för barn med pyttelite Narnia-stuk. Två barn hitta en skog med massa magiska varelser typ. Jättesöt. :)

My weekness is none of your bussiness

För första gången år 2008 fick vi känna på lite äkta SVENSK sol! Igår kväll satt vi och chillade hos Gurli och Tomas och beslöt oss för att hänga med dem till Bobergs udde. Bobergs udde är en strandplats vid Falkenberg där man kan köra ned bilen till havet. Vi kom dit runt elva tiden och var hemma igen halv fem - helt slut och de flesta av oss var röda.
Det roligaste med familjen Benjaminsson är när Elly leker mamma åt Bastian. Man skrattar så man kiknar alltså. Ni som vet, ni vet.:) Söta ungar iaf.

Igår var jag och älsklingen en sväng i Ullared med. Han fick en ny mobil (bl.a. eftersom jag råkat trampa sönder displayen på hans gamla) och jag fick en ny kattlåda! YAY! haha, en med lock och som man kan sätta i hörn istället. Skitbra tyckte jag - tills jag såg att den inte fick plats. :@ yeahyeah. Ett väggfäste fick vi också med oss hem, så snart bli det en makeover i lägenheten. TVn ska upp på väggen, vi ska införskaffa oss en skåp-liknande tv-bänk i mörkt trä, och förhoppningsvis fixa ett smidigare finare datorbord. Det kommer bli skitfint här, men jag kan inte låta bli att önska mig en större lägenhet... Hade varit mycket bättre med två sovrum än bara ett, som Bastian har nu.  Det finaste vi köpte var nog ändå slipsen jag hittade inne på Gekås. Ett par mörka jeans med döskallar på och en vit långärmad skjorta till den är supersött:)

Imorgon blir det möjligtvis Bakken i Danmark, om inte det, något annat. Så himla skönt med semester nu även om det bara är tills torsdag. Avslappnande och välbehövligt! =) Och det bästa är att man har råd att göra saker också.

Simma lugnt folket! <3

Smells like.... tja..

Det här måste skrivas om! Har inte varit aktiv på länge, och det beror mest på lathet. Hunnit med att vara i Turkiet, på Liseberg och på Fun City i Varberg emellanåt. På lördag blir det Kolmården, skulle jag tro.

Men dagens, veckans, månadens händelse var den idag. Min pojkvän stod och pissade i toaletten när vår älskade katt fick för sig att göra kanonkulan rakt ner! Han plockade upp henne och hon sprang omkring och skakade sig över heeeela badrummet. Tro det eller ej, men mycket kiss för en liten katt!

Var på bio med Ronny i helgen, Hancock. Åt på kinarestauerang och träffade Linn innan, mycket trevligt. Hon påstod tillochmed att jag såg gammal ut. ;) Filmen var hursomhelst ganska kul:)

Till hösten vetefan vad som händer. Förskollärare-utbildning antar jag, i stan såklart. Kommer bli svårt att inte kunna tjäna pengar samtidigt. Iaf inte mycket.

Jaja, ta hand om er folket!
Simma lugnt. <3

Never made it as a wise man

Skolan är över och sommarlovet nästan till hälften gången. Har jobbat som en gris sedan den femte juni. Två dagars arbete och två dagars vila. And on and on it goes. Är det nu belöningen kommer?
Jag har semester denna veckan och jag och älskade ronny letar sista minuten resor för fullt. Åker vi kanske imorgon, eller på lördag? Turkland är uppe på förslag, dels för att det är billigt att flyga dit, dels för att det är billigt att bo där. Vad tror ni? kan det bli kul?

Idag ska jag åka till stan med Bastian, enbart för att lämna tillbaka en bokjävel till skolan. Som tur är hade jag två kopior av samma bok hemma, och de har bara bett om den ena tillbaka ;) Idrott & Hälsa, faktiskt väldigt intrssant! =)

Coldplay - Viva la vida and death and all his friends = Kärlek <3

RSS 2.0