In your head, in your head they are fighting . . .

Hade körlektion i morse. Kände mig inte så trött men märkte själv hur ouppmärksam jag var under körningen. Har precis kommit på att det mycket väl kan ha med min medicin att göra, så överväger att lägga ner den till nästa vecka. Skulle jag kugga pga den så skulle jag bli väldigt arg på mig själv!

Efter körningen träffade jag världens bästa och sötaste pojkvän på Ahlbäcks. Vi gick till hemköp och köpte Kaffe Latte(kall) resp. energidryck och sen ut och tittade lite i olika affärer, men till slut lyckades vi hitta den ultimata födelsedagspresenten till Tamas. Sjukt stolt är iaf jag. Fast, det var ju faktiskt Ronnys idé, så han får la credsen egentligen. ;) Hursomhelst. Ska bli väldigt kul å se hans min på lördag! :D

Eftersom båda var i stan och var hungrig så stack vi till Sibylla och åt. Där har jag inte ätit på minst ett år, men faktiskt - det var både gott och mättande! Till skillnad från McDonalds dårå. (Som jag iofs knappt ätit på på två år, dock steker jag ju äckelmaten själv.)  

När Ronny lämnat mig för att han skulle hinna röka innan sin körlektion (pga att han inte röker inför mig, vilket jag är väldigt tacksam för - Och han SKA/MÅSTE sluta efter intensivkursen!) så gick jag till salong Ma-donna och bokade make-up tid den förste Juni, då det är baldags :) Känns skönt, trots att pengarna verkligen kommer rinna ur sanden. Suck. Men trots allt, det händer ju bara en gång i livet, right?

Väl tillbaka i skolan stack jag, Johanna, Tanja, Lovisa och André till netto. Samtliga köpte choklad, och sen åkte vi tillbaka till Sannarp sjungandes på Ugglas skild och vild....
Angående chokladen, har man dåligt samvete eller inte? Jo, med tanke på hur lite jag tränat denna veckan borde jag inte ha köpt det. Men suget var aningen för stort. Jaja, sista innan helgen iaf. (A) haha. Tre KitKat kanske inte är sååå farligt. 8-) Och, jag kanske ska träna ikväll, hoppas jag hinner.
 
Usch, vill inte ha spanska nu. Känns som jag tappat hur mycket som helst och som att jag inte kommer kunna ta igen mig. Dessvärre är det oftast spanskan som drabbas när jag har körlektion, eller sjukgymnast tid.
Lektionen idag är hursomhelst den sista spanskalektionen på torsdagar för resten av året! HURRA! :D Fy fan vad skönt.  

Nostalgi - VILL HA SOMMAR!
image64

Simma lugnt <3

In the end, it doesn't even matter . . .

Idag när jag kom hem berättade Robin (Ronnys lillebror som hade hämtat Bastian på dagis) att någon från lägenheten hade ringt. Direkt fattade jag vem, så frågade vad hon ville. "Nä, det var nåt om att Bastian hade skrikit igår och att hon var orolig. Hon ville prata med Ronny el. nån".SUCK! Vad fan ska man göra åt henne egentligen?!

Ska snart sitta och greja lite med min blogg igen, men måste ner och fixa färdigt tvätten först. Vill inte... >_<
I morgon ska jag ta en körlektion igen. Är nästan nervös för det var så länge sen. Pff jobbigt...

Idag fyller Tamas år. GRATTIS GAMLING! 30 bast men lika barnslig! ;) På lördag ska vi ut och bowla och festa för å fira honom. Och nu är det förhoppningsvis fixat så att Ronny kan följa med också! :) :) :)

Idag kom Linn till skolan! Kul! =) Det var längesen niggah:D Du är så brun att du är oförskämd som visar dig offentligt! Men ändå, glad to have to back. Har saknat någon att dela min humor med i skolan. ;)


Simma lugnt <3

It's in the ABC of growing up . . .

När jag öppnade dörren till lägenheten möttes jag av Bastians skrikande. Det var alltså ytterdörren till lägenhetsbyggnaden. Skyndade mig upp för att se vad som hade hänt. David förklarade att bastian vatt olydig, så jag tänkte "jaja, det var väl inget mer med det" Så han fick gå in på sitt rum, medan jag gick ner och började tvättningen. På väg ner upptäckte jag att den fruktansvärt jobbiga tanten som bor under oss var på väg ut, men tänkte "att hon kan väl ändå inte ha nåt att säga nu?" Men jovisst fan, det hade hon. Hon kom ut med handen på hjärtat, halvt gråtfärdig och sa till mig: Usch, det låter så hemskt där uppe, jag blir så orolig! Så jag svarade med en lugnande röst att : det är ingen fara, Bastian fick bara inte som han ville. och med en blick som antydde att jag typ misshandlat honom sa hon: Jamen jag är så orolig för honm, ska du upp dit igen eller? Så jag sa: Amen, han är fem! Sånt händer liksom, och ja jag ska upp dit igen, David är ändå där uppe med honom nu. Så hon lugnade ner sig någorlunda iaf och gick in i lägenheten igen.

När jag kom upp igen efter jag tvättat och hämtat pizza, (Från Hawaii btw och det var skitgott!) så ringde hon och Ronny svarade. Minen i hans ansikte avslöjade direkt vem det var. Haha. När han la på så hade hon ringt för att hon var orolig att hon hade stört "hans flickvän" i trappen. Men HERREGUD! Kan man inte ens prata med kvinnan utan att hon ska tro att hon stör?! Hon kan bannemej inte ha ett starkt hjärta!: '*pust*



Fick VG på naturkunskapsprovet som jag var helt säker på att jag misslyckats stort med. Trodde knappt ens på ett godkänt, men ser man på:) Happy happy!

♥ För övrigt har jag trixat lite med bloggen idag igen :) Bl.a. bytt spelningslista och fixat fram en Kiwi-klocka. Tack till erika och mimmi för hjälpen!

Har precis tvättat tre par skor i tvättmaskinen, och de blev faktiskt någorlunda rena iaf:) snajsigt värre. =)
Vår, kom hit nu!

If I were a flower, rise up in the dirt . . .

Idag, tisdag, var det dags för läkarbesök på sjukstugan i Hylte. Fick sova iaf lite längre trots att jag ändå gick upp hyffsat tidigt för å lämna Bastian på dagis. Iaf. Läkaren sa till mig att jag har en muskelinflammation i ryggen, som troligen orsakats av ett diskbrock. Så fick en remiss och ska till Falkenberg och röntga ryggen inom kort. Fick även en smärtstillande, anti-inflammatiorisk medicin. Dessvärre står det i bipackssedeln att vissa kan få försämrad körförmåga vid intag av medicinen. Hoppas VERKLIGEN inte att det är sant!

Jahaja... nu har vi fått tag på en bil. En chrysler voyager. det är easy as cake to fickparkera en sån, right? ;) hahah men vilken "tur" att jag inte ens fått lära mig fickparkera på körskolan... jag har ju ändå uppkörning snart! Helt sjukt. Och till råga på allt så är det fler saker än den som jag inte fått lära mig ännu, och som tydligen är relativt viktiga.

Min älskling har börjat på körskolan nu också, vilket både är bra och dåligt. Dåligt för att det blir krångligt med hemsysslor och Bastian, men bra för att man får se lite mer av honom. :) Och i söndags tog jag det stora steget att skicka in papper till adressändring, så nu, eller iaf snart, bor jag officiellt på Norra Industrigatan 27B, tillsammans med Ronny Kallas. :) Och det känns väldigt väldigt skönt och befriande! <3

En annan stor nyhet är att Linkin Park ska till Hultsfred i år! Oj oj oj, vad de är bra, och framförallt live! Får se vad som händer, antingen åker man dit eller inte. Jag har ju trots allt redan sett dem live i Sthlm en gång. Förra året i maj. En upplevelse jag sent kommer att glömma. :)
Och nu när jag är inne på rockparty.se ser jag att Jimmy Eat World också ska dit! ouw... Andra intressanta namn är Sugarplum Fairy, Säkert, Miss Li, HIM, The Hives, och tillochmed en liten gnutta Hellström.
Jodå, listan för vad årets festival erbjuder är inte helt kass iaf. Men Hultsfred är riktigt dyrt, och det enda barn jag egentligen verkligen vill se igen är Linkin Park... Och Hives är också himla bra iofs. Men, jag  menar... de måste man väl kunna se nån annan gång?

Simma lugnt <3



You start to wonder why you're here not there

Någon som har sett filmen Duplex, med Ben Stiller och Drew Barrymore och undrat: "kan man verkligen ha en sån granne?"
Jodå, jobbiga grannar kan man ha... visserligen låååångt ifrån samma klass som deras granne har.. but still.
Nedanför oss bor en tant i 60-70-års åldern. Hon har en tendens att ringa oss en, ibland två eller tillochmed tre ggr om dagen. Vad tror ni hon vill? Jo, en gång ringde hon för att hon hade råkat välta en stol, och var rädd att hon stört oss. Andra gånger har hon ringt för att hon går ut och röker mitt i natten, och undrade om vi kunde sova trots det.. Nu senast när hon ringde var hon rädd att vi blev störda av att hon spolade vatten klockan två på eftermiddagen. Är inte det LITE överdrivet eller? Nästa gång ringer hon la för att hon steker köttbullar?! Som Ronny säger, synd att vi inte kan klaga på henne.

I lördags var vi iväg hos Ronnys vänner tillsammans med Anders och leif. det var sjukt trevligt. Melodifestivalen, rödvin och poker. :) [Inte för att melodifestivalen var något att se... kebabpizza rasborkaaa] Folket där var iaf jättetrevligt och det är alltid spännande med nytt folk.

I sändags var vi hemma hos Tina och Tamas och åt lite och "kollade" på tv. Mest satt vi och snackade om allt möjligt. Också väldigt trevligt:)

Igår träffade jag Steff en snabbis och satt och snackade lite. :) Det var tyvärr alldeles för längesen vi sågs sist. Hann med att träffa Sara en jättekort stund också innan jag cyklade till fotbollsträningen. Tanken var att jag efter fotbollen skulle fortsätta till handbollsträningen, men eftersom min rygg strular och ger mig ett helvete så beslötj ag mig för att strunta i det. Hoppas verkligen vi får tag i en tid på sjukstugan i veckan! Annars vet jag inte vad jag tar mig till.. :/
I morgon ska jag träffa söta Amanda i stan och ta en fika eller nåt:) Ska bli jättekul å träffa henne igen, för tyvärr har varken hon eller jag mycket tid över.

Trivs verkligen sjukt bra tillsammans med min Ronny. <3
image54image56

Att svälja sin stolthet

Jag jobbade på McDonalds i lördags, och Martin, min chef påminde då mig om att jag jobbat där i snart ett år. Herregud tänkte jag, han har rätt. Då kom jag att tänka på tiden innan McDonalds, då man lämnade in arbetsansökan till alla möjliga ställen och tänkte: "Jag dör hellre än jobbar på McDonalds!"
Till slut var jag ändå så gott som tvungen att svälja min stolthet och skicka in en ansökan. Ansökan ledde till en anställningsintervju, som ledde till introduktion och sedan uppenbarligen till jobb. Visst har jag tjänat några få slantar där, men, min personliga åsikt är ändå att för det slitet borde man få bra mycket mer än 73 kr/h som 18.
Well, a man(da)'s gotta do what a man(da)'s gotta do...

Sitter vid en dator efter en liten stunds plugg, och väntar på att engelskan ska börja så att jag äntligen kan sluta. Skoltrött skoltrött skoltrött! Och nästa vecka, är det lov, men jag ska bara jobba två ggr..:/ behöver ju pengar for cyring out loud!

Jag vill ha ett nytt jobb, där OB-tillägget är 200%. Nästan himmelriket...

Jaja, ska börja dra mig. Träning och så ikväll...
Simma lugnt!

I bought a ticket for a runaway-train.

Flisofi är underskattat. Satt precis i bibblan och tog igen för den missade lektionen i tisdags då jag satt hemma med fruktansvärda ryggsmärtor. De andra, mina klasskompisar alltså, skulle göra Kjells egen typ av prov. Man skulle sitta ner och skriva ner tankar och idéer på ett papper som man sen får betyg på. Har alltid hatat att sitta och tänka mer än nödvändigt... Gud och hur världen kom till har ALDRIG intresserad mig... för jag har aldrig orkat tänka på det. Men som sagt, filosofi är överskattat och nu har jag precis skrivit två och en halv A4 om allt och ingenting. Lyckat.

Var och tränade fotboll igår så gott det gick. Slutade med att jag joggade och passade och inget mer, eftersom min rygg är lika stabil som gamla människors, som jag fick höra idag hos sjukgymnast Tagestam. Glada nyheter ja tack 8-) hade körlektion idag.. eller lektioner. En trippel i stadskörning. Herregud det tog musten ur en måste jag säga. Till slut var jag så trött att jag nästan körde på flera människor... nja inte riktigt iofs.. men kunde varit så! Så v i slutade tjugo minuter tidigare och jag fick de minuterna till godo till nästa lektion jag bokar. Har halkan på torsdag och så. Stefan sa till mig idag att det bara är att boka uppkörning nu, så jajemän. What's done is done.
Var ju som sagt hos sjukgymnasten med som knäckte min rygg minst fem ggr. Och denna gången var det inte ens LITE skönt.. det gjorde bara pissigt ont! Fy fan. Och nu är jag helt öm så saken är ju inte bättre än så länge iaf...

Men men...
Ronny for the win. <3

I'm head over heels, goddess of mine . . .

I'm not ever alone - your're not ever alone... Takida - Curly Sue <3

Klockan är halv tre och jag har knappt gjort något idag. Stannade hemma från skolan på grund av att min rygg gör nåt så fruktansvärt ont. Har mest myst med min älskade Ronny och tittat på Vänner. BÄST BÄST BÄST! (I take thee Rachel) ... ^^
 
Har också hunnit ringa Capio och bokat en ny tid, på torsdag 12.45. Skönt det ska bli. är sugen på att träna idag men är rädd för att det inte blir något med det. ska nog ligga ganska lugnt för tillfället.

Sitter och pluggar lite smått nu, anorexi som jag ska redovisa på onsdag. Faktiskt intressant men sjukt skrämmande...:S Anyway, det går framåt. och efteråt ska jag diska lite.
Missade filosofi-skrivningen idag men får hoppas Kjell inte blir bitter för evigt. Suck för Kjell!

Ronny..! <3

It's too bad, but hey, that's me... what goes around, comes around, you'll see...

Manda, back in the burk. ...
Jobbigt jobbigt. Sitter här och väntar på en lektion som är slut tio i fem. Ska inte träna ikväll så får en chans å vila upp min rygg, som värker mer än nånsin för tillfället. Dags för mitt veckliga (?) samtal till sjukgymnasten igen. SUCK!

Satt och tänkte idag... om en vecka ungefär åker Linn till Thailand och lämnar mig alldeles ensam... kommer försöka skämta med andra, men ingen har samma dåliga humor som du Linn.. 8-) Spazzolina (o)
Lavoro i denti con una spazzolina... beeesh... 

Jag har också tänkt en massa annat idag... (Inte haft så mycket annat för mig) Om två veckor är det sportlov... sen är det fem veckor till och sen påsklov. Sen är det åtta veckor till och då sätts betygen... !! sen två veckor efter det är det bal! Och sen fyra dagar senare studenten.. FY FAN VAD HÄRLIGT! Snart är skolan grejjad! Är så sjukt skoltrött nu så för min del blir det nog jobba efteråt. Förhoppningsvis orkar jag, om jag skulle vilja, ta upp mina studier igen, efter ett år typ.

Vill ut och resa, vill ha körkort, vill ha djur.... VILL ALLT!
Ronny, du gör mina mörka dagar ljusare. Du är allt jag vill ha. <3

RSS 2.0