Imorgon

... ska vi på det sista mötet med föräldragruppen. Då kommer försäkringskassan dit och informerar. Jag är inte mycket för försäkringskassan, men tyvärr så är det ju viktigt.

När vi var på Gekås sist så köpte jag en kort mysig rosa morgonrock, eftersom det jag har är jättevarm ibland. Så nu har jag en varm och en lite svalare. Och nu har jag hittat ett par innetofflor som är beställda. Gurli beställer mycket från Halens.se så jag bad henne beställa dessa så vi kan dela på frakten istället. Jag tycker att de är skitläckra - verkligen min stil :D Hoppas bara de kommer till användning - de matchar iaf morgonrocken och kommer sticka ut på BB. (haha)

Idag har det regnat, och varit grått och trist. Jag är förkyld och har haft huvudvärk hela dagen, får hoppas det släpper snart! Men hellre att jag är förkyld än att Ronny är det. För de är stenhårda på att papporna inte får vara med vid förlossningen om de är minsta lilla förkylda nu. Så är det åtminstone i Halmstad. Mardrömsscenariot skulle ju vara att föda ensam, eftersom man inte får ha någon annan med sig p.g.a. svininfluensan.

Suck... men det blir nog bra! Tror inte det är på gång än på länge! 12 dagar kvar till BF hur som helst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0