En lugn lördag

Nu har vi avnjutit tacos till kvällsmat. Åh vad gott det var! Vi hade starkt kryddat köttfärs, champinjoner, bacon, majs, rödlök, sallad och avocado. Avocadobitarna passade alldeles utmärkt istället för guacamole. Tillochmed godare tycker jag!

Vi ska snart se på film - The Box med Cameron Diaz. Hoppas den är bra för det var längesen man såg en riktigt bra rysare! Håller på att kyla ner vatten till ersättning, i frysen. Det är en lång process det där, först ska man koka vatten sen ska man kyla det. Krångligt är det ju knappast men det är lite tidskrävande, och det blir jobbigt när Aron vill ha mat NU.

Aron har fått utslag på rumpan och det gör så ont på honom stackarn.:( Vi smörjer frenetiskt med zinksalva och visst blir det bättre, men det går ju inte bort på en dag.

Kommentarer
karolin skrev:

Elin har också utslag på rumpan, har ni pratat med bvc? I vårat fall var det svamp och då skulle vi använda cortimyc mot det och det fungerar jättebra. Nu är det ju inte säkert att det är samma men ifalla att det är det så kan det hjälpa :) (att lufta rumpan hjälper också väldigt nycket)



Vad tyckte ni om the box? Vi såg den häromdagen men vi fattade inte allt. Slutet var lite luddit tyckte jag :P



kram

2010-04-10 | 21:35:11
URL: http://bekk.blogg.se/
Erika skrev:

Jag kokar alltid vattnet i våran tekokare och så fort det börja låta om den " som att det börja kokar typ" ta ca 10-15 sekunder innan det låter tror jag. Men då blir vattnet helt prefekt. Slipper väntar på att det svalnar=)

2010-04-11 | 21:56:08
URL: http://erreerikaolsteg.blogg.se/
J o s e f i n e - mamma till Filippa skrev:

Tyckte du filmen var bra? Vi såg den förra veckan :) Ett tips angående vattnet. Vi kokar upp vatten och sedan häller vi lite i en kastrull och lägger på locket. Nästa gång när F ska äta så kokar vi upp och häller i lite i kastrullen för att få en bra temp och sedan låter vi det alltid finnas lite avsvalnat kokvatten i den kastrullen. Fungerar super och är jättesmidigt.



Kram

2010-04-12 | 14:29:22
URL: http://kwamrak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0