Oj vad man kan känna sig dum!

Fy fy FY manda!

När vi var på BVC frågade jag om att Bastian var lös i magen och vad man kan göra. De svarade direkt att han har maginfluensan och ska hålla sig borta från andra. Egentligen skulle han inte vara där uppe heller, men de sa att eftersom vi ändå kommit dit så kunde vi lika gärna fixa det vi skulle göra. Fast vi fick gå in i ett annat rum, medan Bastian satt kvar på Helenas.

Så Bastian ska äta rårivet äpple, kokt ris, kokt fisk, kokt kyckling, vitt rostat bröd, lättsaltade chips, morotssoppa och dricka avslagen coca cola, äppeljuice och mycket vatten. Nu när jag tänker efter så är det uppenbart att Aron också är smittad, eftersom han har spytt mycket sista dagen och haft svårt för att äta ur flaskan inför nätterna. Så det som gäller för honom är mycket bröstmjölk.

Bastian sitter nu och kollar på film på sitt rum och har ätit rårivet äpple och dricker mycket vatten. Jag tinar fisk som han ska få till lunch, tillsammans med ris. Nu får vi hoppas att magen blir okej igen! Är han inte frisk (En dag efter att magen är balanserad igen) till på fredag så lämnar vi honom inte till Laila, eftersom risken att det går runt då är stor.

Så det blev ingen apoteksinfo för oss, nu tar vi det lugnt idag och jobbar för att bli friska!

Aron klarade sprutorna ganska bra, han blev så klart ledsen men det gick snabbt över. Han väger nu 7300 g (trodde han skulle ha gått upp mycket mer!) och är 67,4 cm lång. Han är idag 5 månader, 1 vecka och 1 dag gammal.


Kommentarer
FLOOSAN skrev:

krya på er

2010-04-22 | 11:01:45
URL: http://floosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0